Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!

Konu sahibi de dahil daha hayatında 3500 lirayı bir arada görmemiş ve hayatında para nasıl kazanılır bilmeyen insanlar bol keseden sallıyor işte...
3500 de bir arada gördüm çalışmayı para kazanmayıda çok iyi yaşadım biliyorum sen kafanı yorma güzelim istediğim tek şey olmasındandı bu ısrarım

Etti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diye

Düğün başlı başına masrafken ne gerek var 4.500 vermeye..ayrica zaten 3.500 lük bir gelinlik alacakmissin buda az buz bir rakam degil..bu parayi nisanlinin damatliga verdigini düşün sende dersin onu degilde sunu al ne farki var..para kazanmak cok zor..cok istiyorsan sen eklersin 1000 lira alirsin..

Ayrica nefret ediyorumki gidip daha gormediginiz bi sehir icin köy diyorsunuz..elazığ gayette gelişmiş bir şehir..benim esim polis ve herkes o kadar istiyorki orayi..bir kac sene sonra sark gorevi olmaktanda çıkarılacak diye konusuluyor..

Hiç de abartmıyorsun sen hep onu yormamak için uğraştıkça ucuza kaçtıkça adam pintilik boyutunu artırmış sonuna kadar haklisn hatta

Vallahi gidip her şeyin uygununu alsan 1000 liralik gelinlik alsan da degerin bilinmiyor
Kimse sana aman ne fedakar kadin demiyor
Madem hiç bir konuda diretmedin bu konida diret o zaman

Su istedikleri yorumlari alamayinca diger üyelerine polyanna demek de yeni moda oldu galiba. Kadin dayanismasi haksiz olana sirf kadin oldugu halde hak vermek degildir mesela.Ve esini para gibi basit seyler icin kirmamak polyanaliksa eyvallah polyana olalim. Kendi degerimizi para ile ölcmeyelim de Ayrica: bir adamla evleniyorsaniz elbetteki onun ailesini de düsünürsünüz cünkü onlarda sizin ailenize katiliyor. Siz isterseniz 10.000 lik gelinlik aldirin,artik nisanlinizin gözünde degeri kalmadi o gelinligin. #callmepolyanna

Evlilik ztn stresli birşey eşyaya para verseniz hadi anlarım kaliteli olsun uzun kullanılacak ama gelinlik 1 gün giyiliyor ben Eminönü’ne gidip almıştım 1800 para verdim giydikten sonra da geri sattım 800 e napıcam onu koyacak yer Yok düğünden sonra emin olun kimse sizin o beğendiğiniz gelinliğin detaylarını hatırlamıycak benim eşim isterse 10 bin maaş alsın kullanmıycam şeyr para vermem bence eşinizi arayıp bir konuşun stresten yanlış düşündüm falan diye barışın böyle basit sebebten şimdiden kavga ediyorsunuz daha Doğu tarafına gidince napıcaksınız

Offf evlerden ırak

Ay bu gelinlik işi ne kadar büyütülüyor ya
Al bir tane giy işte
Yok içimde kalıcak yok bilmem ne valla okurken şiştim ya
Bunun için kavga çıkarmışsın
Zaten evlenmek bir ton masraf
Adam bağırır tabi
Sen bu adamla geçinebilcek miyim diye düşün bence gelinlik melinlik hikaye şey bunlar

Kusura bakmayın ama şımarıklıga lüzum yok adam zaten 3500 verecek o binliraya git evine harca madem bu kdr dert oldu icine10 bine eşya almak...

Ya benim eşimin durumu az çok vardı da evlendik erteledi gün ne diye bunlara para verdim ben dedim

1 kez giyeceksin 1 kez oluyor tmm ama 4500 nedir ya insaf yani

O mukemmel kadinlardan cok var ama varliklarini bilmek size iyi gelmiyorsa buyurun yokmus gibi davranin.

Ayrica kadin dayanismasi yapacagiz diye alin teriyle kazanilmis paralarin car cur edilmesine de kimse goz yummaz.

Vallahi gidip her şeyin uygununu alsan 1000 liralik gelinlik alsan da degerin bilinmiyor
Kimse sana aman ne fedakar kadin demiyor
Madem hiç bir konuda diretmedin bu konida diret o zaman

Yoo benim degerim biliniyor, anneminki biliniyor, bir cok arkadasiminki biliniyor, tanidigim bir cok insaninki biliniyor... Evlenirken altinin gramina esyanin avangardina gelinligin pahalisina bakilacagina damat beyin karakterine odaklanirsa bazi huylari belki daha erken farkedilip deger vermeyen adamlarla evlenirlmez.

Kuzenimin eşi bundan 4 yıl önce 20.000 ödedikten sonra bu rakamlar hiç abartı gelmemeye başladı. Var böyle insanlar..

Ağzım bir karış açık kalmıştı..

Yok yani aylik kazanclari 20 bin dolar falan olur, icinde kalmasin git Vera Wang al dunyaya bir daha mi geleceksin deriz.. ama ben 6000 geliri olan adama 4500 gelinlige bile cok diyorum 20 bin baya baya sov artik.. komik olan dugundekilerin yarisine giydigini unutmus, geri kalani da begenmemistir cok bos masraf ya.

Hayir herkes polyanna degil senin paran yok.. bak ne guzel kibar kibar yazmis millet keske kanirtmasaydin.. nisanlinin kazanci yoksulluk sinirinin bir tik ustu, o parayi gelinlige veremeyecek durumda yani ki adam da bunu anlatmaya calisiyor.. deseydin ki ben cok zenginim, git new york dan getir gelinligini yazardik, buradaki kizlar da hayattan tat almayi bilmeyen tipler degil yani :) ayrica degerin yaptirdigin harcamayla dogru orantili olarak artmiyor, sehir efsanesi bu yeme bunu..

Kendin yazmışsın sadece bir kere giyeceksin ve emin ol ilk beğendiğini de alsan ikinci beğendiğini de alsan bir şey değişmeyecek. Hatta ikincisini alınca bir de hem ekstra masraf yapmış olacaksın hem de nişanlımla aran bozulacak ve hatta bozulmuş bile. Bir kere olacak diye diye ahlaksızca para harcamayın bence. Gün gelir o beş metre kumaşa vereceğiniz bin liraya öyle bir ihtiyacınız olur ki şaşarsınız. Çok kapris yapmayın bence nişanlımla haklı.

Bi soru sormuşun arkadaşlar cevaplamışlar. Yorumları beğenmeyince insanlara polyana demekte bi garip. Evet ben eşimin elini tek başına cebine atmasına izin vermedim. Düğün zamanı kredi çektik birlikte ödedik. Hiç birşey içinde şu olsun die ısrar etmedim. Ortak karar verip aldık herşeyi. Eşim için çok sevdiğim Eskişehirden sevmediğim bir ile geldim. Hiçbir zaman da senin için geldim diyip yüzüne vurduğumu hatırlamıyorum. Herkes yaptığınızın yanlış olduğunu söylemiş neden bu öfke. Birde polyanalar die kendinizce dalga geçmişiniz yazık size. Ne güzel nişanlınız almış çok istediğiniz o gelinliği. Umarım bundan sonra daha olgun davranırsınız. İstediğiniz her olmadığında böyle ağlayacaksanız eş adayınızın işi var. Şöyle ki benim 3.5 yaşındaki kızım istediklerini ağlayarak yaptırmaması gerektiğini öğreneli çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…