- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Öyle mi yapcammmmmBin lira bin liradır, anakaradan kalkıp elazığa gitmekle gelinliğin ne alakası var bende bunu anlamadım, evleniyorsun ve ekmek kapısı orda mecbur gitcen
3500 de bir arada gördüm çalışmayı para kazanmayıda çok iyi yaşadım biliyorum sen kafanı yorma güzelim istediğim tek şey olmasındandı bu ısrarımKonu sahibi de dahil daha hayatında 3500 lirayı bir arada görmemiş ve hayatında para nasıl kazanılır bilmeyen insanlar bol keseden sallıyor işte...
Etti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diyeArayıp izn alırsan böyle olur.. istedğn gelinlikçiye gtcektin kaporayı verip anlaşcaktın.. sonra onu arayıp “ aşkım yaa hayalmdeki gelinliği buldm 1000 fazla ama elinde yoksa bn ekleyebilrm dicektin .. tabi sonra ekletmezdi de sinirlenmezdi de..
boşver üzülme ondan bi adım bekle bakalım büyük ihtimalle arayıp kabul etcektr Başka seçeneği yok çünkü
İstediğin şey için de çalış kazan o zaman işte.3500 de bir arada gördüm çalışmayı para kazanmayıda çok iyi yaşadım biliyorum sen kafanı yorma güzelim istediğim tek şey olmasındandı bu ısrarım
Hiç de abartmıyorsun sen hep onu yormamak için uğraştıkça ucuza kaçtıkça adam pintilik boyutunu artırmış sonuna kadar haklisn hattaBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Offf evlerden ırakYok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Vallahi gidip her şeyin uygununu alsan 1000 liralik gelinlik alsan da degerin bilinmiyor
Kimse sana aman ne fedakar kadin demiyor
Madem hiç bir konuda diretmedin bu konida diret o zaman
Kuzenimin eşi bundan 4 yıl önce 20.000 ödedikten sonra bu rakamlar hiç abartı gelmemeye başladı. Var böyle insanlar..
Ağzım bir karış açık kalmıştı..
Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Kendin yazmışsın sadece bir kere giyeceksin ve emin ol ilk beğendiğini de alsan ikinci beğendiğini de alsan bir şey değişmeyecek. Hatta ikincisini alınca bir de hem ekstra masraf yapmış olacaksın hem de nişanlımla aran bozulacak ve hatta bozulmuş bile. Bir kere olacak diye diye ahlaksızca para harcamayın bence. Gün gelir o beş metre kumaşa vereceğiniz bin liraya öyle bir ihtiyacınız olur ki şaşarsınız. Çok kapris yapmayın bence nişanlımla haklı.Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Bi soru sormuşun arkadaşlar cevaplamışlar. Yorumları beğenmeyince insanlara polyana demekte bi garip. Evet ben eşimin elini tek başına cebine atmasına izin vermedim. Düğün zamanı kredi çektik birlikte ödedik. Hiç birşey içinde şu olsun die ısrar etmedim. Ortak karar verip aldık herşeyi. Eşim için çok sevdiğim Eskişehirden sevmediğim bir ile geldim. Hiçbir zaman da senin için geldim diyip yüzüne vurduğumu hatırlamıyorum. Herkes yaptığınızın yanlış olduğunu söylemiş neden bu öfke. Birde polyanalar die kendinizce dalga geçmişiniz yazık size. Ne güzel nişanlınız almış çok istediğiniz o gelinliği. Umarım bundan sonra daha olgun davranırsınız. İstediğiniz her olmadığında böyle ağlayacaksanız eş adayınızın işi var. Şöyle ki benim 3.5 yaşındaki kızım istediklerini ağlayarak yaptırmaması gerektiğini öğreneli çok oluyor.Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?