- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.655
- 798
- Konu Sahibi Perilla_06
-
7 bin cok mu geldi size. O zaman bu konu hakkında yazdığınıza yorum yapmayacağım. Maddi durumlar düşük olunca hesap kitap oluyor demek ki.. bilmiyorum. . Ben 2. yorumda belirtmiştim.. istenilen gelinlik giyilmeyince kadınlar unutmuyor diyorlar. Sebebi bu.
Aynı şeyi konu sahibi içinde düşünebilirsin böyle birşey için oturup ağlayan hastanelik olan bir eş cazip değildir bence1000 tl fazla bi fark olabilir, bi sey diyemem ama nisanlinin tavri bana hos gelmedi.. Ne olursa olsun şu süreçte bunun lafini etmesi hos degil, anında baska sinyaller veriyor bana bu tip yaklasimlar, huzursuz oluyorum..
1000 lira kazan sonra afta tafra yap. Esas sen 1000 tl için nişanlının kalbini kırmışsın. Bence boş işler . Ben 1000 tl ye kiralık gelinlikle evlendim üstelik durumumuz en pahalı gelinliğe müsaitken. Çünkü eşimin alın teri ile kazandığı para benim için değerli 1 saat giyeceğim gelinlik için adamın parasını sokağa atmamŞuan çalışmıyorum durum yok ama dedim ben eklerim alırım işe başlarım değerimi görmüş oldm evet pahalı malesef bende pahalı olsun istemem ama içimde kalacak biliyrm
Aralarindaki iliskiyi tam bilemiyorum, belki de adam bezmistir maddi sebeplerden.. Tam tersi sekilde konu sahibi de bezmis olabilir maddiyatciliktan.. Ama yine de asalet sahibi kisiler susuyor, cirkeflik yapmiyor.. Bu tarz cekismeler baslayinca sonrasi daha da berbat oluyor, huzursuz olmam esas bu sebepten..Aynı şeyi konu sahibi içinde düşünebilirsin böyle birşey için oturup ağlayan hastanelik olan bir eş cazip değildir bence
Bin lira bin liradır, anakaradan kalkıp elazığa gitmekle gelinliğin ne alakası var bende bunu anlamadım, evleniyorsun ve ekmek kapısı orda mecbur gitcenBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Adamın 6000tl geliri varmış ve hanım kızımız 4500 liralık gelinlik alınmadı diye hastanelik oluyor.
Arkadaşım farkında mısın adamın bu gelinlik için yaklaşık 1 ay çalışması gerekiyor. Ne kadar fuzuli yahu.
Bana temizliğe gelen ablanın gelini de 3500 liralık gelinlik beğenmiş. Kadının canı çıkıyor gelinin istediği gelinliği alabilmek için.
Tam tahmin ettiğiniz gibi o gelin kızımız da çalışmıyor.
Bir de 3500 liralık gelinliğe okey veren damadı 4500 liralığa tepki gösterdi diye cimrilikle suçlayanlar var.Konu sahibi de dahil daha hayatında 3500 lirayı bir arada görmemiş ve hayatında para nasıl kazanılır bilmeyen insanlar bol keseden sallıyor işte...
Ben de öyle düşündüm okurken. :)Bir de 3500 liralık gelinliğe okey veren damadı 4500 liralığa tepki gösterdi diye cimrilikle suçlayanlar var.
Tam cinnetlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?