Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Ne kadar degisik yorumlariniz var sizin. Yok 50.000 olsa da gelinlik alinacakmiş filan... Sacma sacma insanlari kucumser tavirlar icindesiniz. "Maddiyat düşük olunca hesap kitap yapiliyormuş demek ki"
Sanirsin bu yaşında ilk kez duymuşsun maddi hesap yapabilen insanları, hayatında hiç işci, memur veya orta halli insan görmemişsin daha once ve olabilecegini tahmin edemiyorsun yani???
Konu sahibi yazmış zaten gelirini 6bin kazaniyormuş adam. 6 bin çok lüks yaşanıp, 50.000 verip gelinlik alabilecek, hiç hesap yapilmayacak bir maaş değil. Sırf kendini göstermelik yorumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu yoksa yoktur ne bu ısrar .
Zaten evlilik bir suru masraf demek.
Birde hastanede foto çekilip atmışsınız. Çocuk musunuz siz ?

1000 tl fazla bi fark olabilir, bi sey diyemem ama nisanlinin tavri bana hos gelmedi.. Ne olursa olsun şu süreçte bunun lafini etmesi hos degil, anında baska sinyaller veriyor bana bu tip yaklasimlar, huzursuz oluyorum..
Aynı şeyi konu sahibi içinde düşünebilirsin böyle birşey için oturup ağlayan hastanelik olan bir eş cazip değildir bence

Ay gelinlik kucuk ayrıntııı mıı tabikide en içine sineni alıcak kız o kadarda arzusu olsunn haklısın bastır içinde ukde kalmasın

Şuan çalışmıyorum durum yok ama dedim ben eklerim alırım işe başlarım değerimi görmüş oldm evet pahalı malesef bende pahalı olsun istemem ama içimde kalacak biliyrm
1000 lira kazan sonra afta tafra yap. Esas sen 1000 tl için nişanlının kalbini kırmışsın. Bence boş işler . Ben 1000 tl ye kiralık gelinlikle evlendim üstelik durumumuz en pahalı gelinliğe müsaitken. Çünkü eşimin alın teri ile kazandığı para benim için değerli 1 saat giyeceğim gelinlik için adamın parasını sokağa atmam

Aynı şeyi konu sahibi içinde düşünebilirsin böyle birşey için oturup ağlayan hastanelik olan bir eş cazip değildir bence
Aralarindaki iliskiyi tam bilemiyorum, belki de adam bezmistir maddi sebeplerden.. Tam tersi sekilde konu sahibi de bezmis olabilir maddiyatciliktan.. Ama yine de asalet sahibi kisiler susuyor, cirkeflik yapmiyor.. Bu tarz cekismeler baslayinca sonrasi daha da berbat oluyor, huzursuz olmam esas bu sebepten..

Bu kadr cafelerde oturup ağlayacak , hastanelerde seker ölçtürecek kadar ne var yapmayin Allah askina

Adamin 6bin maasi varmis , öyle bir söylemişsiniz ki milyarder değil ki 1000 tl az mi yani

Adam alamayacagim derse kendin ekleyebiliyor musun bakarsin yoksa baska yapacak ne var?

Ben hala konu sahibinin ne kadar degerim var görmek istiyorum cümlesindeyim. Ekstra bin tl nasıl değer göstergesi olabilir hiç anlamadım. Ayrıca yapılan yorumlarda bastır istediğini aldır tarzı nedir yani. Bu iki insanın hayatını birleştirdiği olay. En minik olayda ağlayıp hastanelik olmak insanı yorar bence. Eğer çok istiyorsanız asla olmaz o gelinliksiz diyorsanız bir zahmet sizde bir şeylerle uğraşıp paranizla alabilirsiniz. Neden hep karşı taraftan beklenti?? Size aynısını yapsa tepkiniz ne olur? Ben çok merak ediyorum. Kaldı ki nişanlınız zaten istediğiniz ilk gelinliğe hayır dememişken. Allah ciddi bir zorlukla karşılaştırmasın inşallah.

Bin lira bin liradır, anakaradan kalkıp elazığa gitmekle gelinliğin ne alakası var bende bunu anlamadım, evleniyorsun ve ekmek kapısı orda mecbur gitcen

Adamın 6000tl geliri varmış ve hanım kızımız 4500 liralık gelinlik alınmadı diye hastanelik oluyor.

Arkadaşım farkında mısın adamın bu gelinlik için yaklaşık 1 ay çalışması gerekiyor. Ne kadar fuzuli yahu.

Bana temizliğe gelen ablanın gelini de 3500 liralık gelinlik beğenmiş. Kadının canı çıkıyor gelinin istediği gelinliği alabilmek için.

Tam tahmin ettiğiniz gibi o gelin kızımız da çalışmıyor.

Konu sahibi de dahil daha hayatında 3500 lirayı bir arada görmemiş ve hayatında para nasıl kazanılır bilmeyen insanlar bol keseden sallıyor işte...

Konu sahibi de dahil daha hayatında 3500 lirayı bir arada görmemiş ve hayatında para nasıl kazanılır bilmeyen insanlar bol keseden sallıyor işte...
Bir de 3500 liralık gelinliğe okey veren damadı 4500 liralığa tepki gösterdi diye cimrilikle suçlayanlar var.

Tam cinnetlik.

Ever Bazi kizlarimiz boyle oluyor maalesef bende böyle düşünüyordum gençlik hevesi midir nedir şimdi ne kadar saçma bu gelinlik meselesi biliyoruz ama çok geç yeni evlenecek birine bunu anlatamazsınız :)

Resmen gelinlik alışverişim geldi gözümğn önüne... Bende bi gelinlik beğenmiştim aşimin babası ödiceği için eşim baştan olmasa olur ku gibi komuşmuştu ben ısrarla isteyince aynı sizin gibi '' ama bi kere giyicem''babasına söylemeden büyük bi miktarını o ödedi çok ama çok severek giydim gelinliğimi şimdi sorarsanız eşim düğündwm sonra çok sıkıntı çekti ama bende ona o kadar yüklediğim için çok üzüldüm üzmeyin eşinizi omun size tavrı yanlış evet ama sizinde 15 yaşında gibi davranmanız yanlış oturup düşünün ekleyebilirseniz siz ekleyin yok olmuyorsa o fiyata çok alaa bi gelinlik diktirilir..

Arayıp izn alırsan böyle olur.. istedğn gelinlikçiye gtcektin kaporayı verip anlaşcaktın.. sonra onu arayıp “ aşkım yaa hayalmdeki gelinliği buldm 1000 fazla ama elinde yoksa bn ekleyebilrm dicektin .. tabi sonra ekletmezdi de sinirlenmezdi de..
boşver üzülme ondan bi adım bekle bakalım büyük ihtimalle arayıp kabul etcektr Başka seçeneği yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…