- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Birşey diyim mi, bazılarına gülünç ve saçma geliyor ama bence de çok önemli bu konular. Ben olsam ben de senin gibi icerlerdim. Bir kez evleniyorsun. Benim eşim çok şükür hiçbir şeye karışmadı, beğendiğim gelinlik beğendiğim havuzbasi düğün vs. Çünkü ben de onun istediği evde oturuyorum. Hele sen ne fedakarlıklar yapiyormussun! Çok ayıp etmiş. Erkeklere fazla özveride bulunmamak lazım. Sonra ustunluklerini ilan ediyorlar. Bu konuda kararlılığını sürdür seni anlayacaktirBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Keşke sen de biraz polyanna olabilseydin bizim kadar, 3-5 saat giyeceğin bir gelinliği evliliğin temeliymiş gibi görmeyip, insanların az bulduğun 1000 lira için ne sıkıntılara katlandığını, hayatta ağlanacak, tepki gösterecek daha önemli ciddi şeyler olduğunu, sevginin değerinin parayla değil saygıyla ölçüldüğünü anlardın belki..Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Süpersin, daha iyi anlatılamazdı.O mukemmel kadinlardan cok var ama varliklarini bilmek size iyi gelmiyorsa buyurun yokmus gibi davranin.
Ayrica kadin dayanismasi yapacagiz diye alin teriyle kazanilmis paralarin car cur edilmesine de kimse goz yummaz.
Yoo benim degerim biliniyor, anneminki biliniyor, bir cok arkadasiminki biliniyor, tanidigim bir cok insaninki biliniyor... Evlenirken altinin gramina esyanin avangardina gelinligin pahalisina bakilacagina damat beyin karakterine odaklanirsa bazi huylari belki daha erken farkedilip deger vermeyen adamlarla evlenirlmez.
Unutuldu gitti tabi.Yok yani aylik kazanclari 20 bin dolar falan olur, icinde kalmasin git Vera Wang al dunyaya bir daha mi geleceksin deriz.. ama ben 6000 geliri olan adama 4500 gelinlige bile cok diyorum 20 bin baya baya sov artik.. komik olan dugundekilerin yarisine giydigini unutmus, geri kalani da begenmemistir cok bos masraf ya.
Sana şunu söyleyeyim... İnan tam da bahsettiğin gibi oldu... Eşimi ve ailesini ve de kendi ailemi hiç bunaltmadım.. Sana kayınvalidemin numarasını vereyim ara sor.. 6000 maaş alan bir adamdan 4500 e gelinlik istersen evlendikten sonra doğal olarak borçlu olacağınız için bunalacaksınız.... E artık gelinliğe bakar bakar durursunuz... Biraz anlayış...1000 tl az bir para değil düğün arefesinde...Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Ben memurdum eşimde askerdi doğuda çokta maaş alıyordu, Ben de evlendiğimde İstanbul dan şırnaka girmiştim, o kadar maaş almamıza rağmen 1.500 liralık gelinlik almıştım, istesem beş bin liralıkta giyerdim ama öyle yapmadım , gelinliğe verecem fazla paraya bilezik aldım inan çok faydasını gördüm,Öyle mi yapcammmmm
hayatta başka birinin gelınlıklıgını giymem... bu gercekten kişiden kişiye değişir. Artıkcımıyım ben.Amaaan. Kuzenimin gelinliğini giydim oh iyi ki de öyle yapmışım neden sevgilime o kadar yükleneyim ki ev eşyasını ucuz alcam zaten diyorsunuz bu mantık da bana ters, 2 saat giyeceğim tekstil malzemesine 4000 veriyim yıllarca kullanacağım halıda koltuğa ucuza kaçayım saçma, kuzen gelinliği giydim fıstık gibi oturdu üstüme kim ne düşünürse düşündü çok da wifi mutluyum huzurluyum çok şükür.
niye? madem icine sinmedi gururun yokmu senin? aldırırdım hemde öyle bir aldırırdım ki. İnan sanmaki sana ayy nenim eşim herşeyi uygunundan aldı diye madalya takacak.Hepsinin farkında zaten fedakarlığımıda sadece oda bu isteğini geri çevirmesin isterdim zaten bu saatten sonra gururumu kırıpta almam boyun eğmem kaporayı vermedim gelince hazır bir gelinlik alırız dedim içim sinmesede giycem gurursuzluktan daha iyidir .
Neden artıköı olsun ki belki de imkânı yoktu o yüzden giydi.hayatta başka birinin gelınlıklıgını giymem... bu gercekten kişiden kişiye değişir. Artıkcımıyım ben.
öyle yazmamış ama ne para vercem aman demiş. Gelınlık alamıyan ev mi gecındırebılcek? giymezdim nede kıralardım. Bu da benim bakıl acım. Kimsenın gıyındiği gelınlıgı giyinmemNeden artıköı olsun ki belki de imkânı yoktu o yüzden giydi.
Kişiden kişiye değişir dedikten sonra neden aşağılayıp artıkçı mıyım diyorsunuz ki?hayatta başka birinin gelınlıklıgını giymem... bu gercekten kişiden kişiye değişir. Artıkcımıyım ben.
aynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.Kişiden kişiye değişir dedikten sonra neden aşağılayıp artıkçı mıyım diyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?