Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Yanlis anlamayın ama sizin yaptığınız biraz sımariklik olmuş. Düğün arifesinde böyle şeylerden evlilikler bitiyor sonrası pismanlik. Önemi olmadığını ya kaybedince ya da evlenince anlarsınız.

Tüm yorumları okumadım yalnız sizin yapıcı yorum yapılmaması elestirinizi okudum. Haklı oldugunuz yerler var. Ancak kendimden örnek vermek isterim. 2014 yılında evlendim 4000 tl ye gelinlik aldım. Ailemde herkes görev paylaşımı yapmıştı kimi ceyiz kimi ev eşyası bakıyordu. Ben gelinligimi tek başıma almıştım. Arkadaşımın teyzesi moda evinin müdürü idi ve tek ona gidebildim. Yalnız başına yapabileceğim çok şey yoktu. Gelinlik fiyatları konusunda bir fikrim de yoktu. Nihayetinde 4000 tl ye gelinlik aldım. Bir Fransız markasının gelinligi.

Şu anda 4 yıl olacak dolapta duruyor ve yer kapliyor. 2. El satmak istiyorum ama satamadim anlamam bu işlerden. Size tavsiyem şu olur; bu günkü aklım. Olsaydı kiralardim veya en ucuz fakat kendime yakışan gelinligi alırdım. Hatta sadece gelinlik için değil çoğu şey de bunu yapardım. Maalesef biz de en pahalı şeylere heves oluyor fakat butcenizi de düşünün derim.

Unutmayın kimse 3 yıl sonra gelinliginizin prenses model mi kuyruklu mu kaç savaroski taşı olduğunu hatirlamayacak. Akılda kalan tek şey çok güzel bir gelindi yuxu gülüyorum ve ne güzel bir düğün oldu çok eğlendik olacak. Siz bunlara odaklanın.

Bir şey daha eklemek isterim. Eğer o gelinlikten vazgectiyseniz bunu nisanliniza aciklarken ne sen aldirmadin ne de ben senin için vazgeçtim mesajı verin. Başka bir gelinlik gördüm onu beğendim aldım deyin. Çünkü erkekler genelde tutumlu olmaları konusunda kadınları Cendereye almayi sever. Ilk baştan kendinizi cendereye aldirmayin. Sakin olun uyumlu davranın mantıklı hareket edin ama taviz veren hep sizmissiniz imajı çizmeyin.
Mutluluklar....

aynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.

Cevabi yazan belli ki sevdigi bir arkadasinin gelinligini giymis. O kendisini artikci olarak gormemiste size ne oluyor? Nedir bi aşağılayıcı uslubunuz? Ne demek artikcilik ya zihniyete bak. Siz cok para verdirip kocaniza aldirinca basiniza taç taktilar demek.

her istedıgımı yaptırdım allaha şükür yemekli düğün altın gelınlık hepsi dört dörtlük:) ama ayni şekilde bizde yemekli nişan vs vs.Ben giymezdim hicte aşaşığıcı değil. Başkasının giyindiğini giyinmem hangi yüz yılda yaşıyoruz.Sizde ama taktınız size ne? Hadi bye cıcım

almıyanlarada tav takmıyorlar kimse gelinim herşeyın uyugunu secti diye kimseye madalya takmıyor emin ol:) üstelik buda benim düşündem sizi alakadar etmez. Pacoz gibi başkasının gıyındıgını giyinmem heleki gelinlik...
Komu sahibi icinde kalcagına giyinsin 1000 Tl için bukadar yaygara cıkaran koca....

Çok kabasınız
yo gayet gercekciyim. Bazı kızlar önem verir gelinliğe alsın ne olmuş?1000 Tl fazla versin eşinin gönlü olsun. 6 bin Tl maaş alıyor üstelıkgelin adayı herseyi uygun alıyormuş. İstedıgi gelinliği gıyınsın okadarınıda cok görmeyin
Aslında kıskanclıktan başka birşey degış. Kocalardan kendileri birşey görmeyenlerın cevabı:)

Keske biraz daha okusan turkcen cok kötü almiyanlar degil almayanlar pürüs değil pürüz hele üslubuna hic girmiyorum

Gerçekçi olmak. Artıkçı ve paçoz demekse bilemedim. Bana göre kabalık

Ama gurursuzluk yapıp aldınız

konu sahibi gönlünden nasıl geciyorsa öyle yap. Burdaki kıskanclık yapan bayanları dinleme. İçinde kalmasın. Madem senin için önemli hayalindeki gelinliği al. Bir kere oluyor bu işler.

Bu nasıl bir üslup ? Paçoz,artıkçı diyerek gelinliği sizin gibi hayatın, evliliğin merkezine koymayan,değer yargıları maddi olmayan insanları yermek nasıl bir mantık? Siz ne giyiyorsanız giyin ,ne alacaksanız yapın nedir bu seviyesiz mesajınız? Yazık ya.

Bu kanaate nereden vardınız acaba?
Napalim kocalarımızın aldıklarını/alacaklarını ortaya mı saçalım?
Herkes mal varlığını mı yazsın? Tövbe tövbe...

Bu kanaate nereden vardınız acaba?
Napalim kocalarımızın aldıklarını/alacaklarını ortaya mı saçalım?
Herkes mal varlığını mı yazsın? Tövbe tövbe...
ne alaka:) ay bayanlar bu gece iyi uyumadınız galiba saldıran saldırana ama inanın umrumda değil. Kulanılmiş gelinlik nedir.... Allah aşkina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…