- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
- Konu Sahibi Perilla_06
-
aynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.
her istedıgımı yaptırdım allaha şükür yemekli düğün altın gelınlık hepsi dört dörtlük:) ama ayni şekilde bizde yemekli nişan vs vs.Ben giymezdim hicte aşaşığıcı değil. Başkasının giyindiğini giyinmem hangi yüz yılda yaşıyoruz.Sizde ama taktınızCevabi yazan belli ki sevdigi bir arkadasinin gelinligini giymis. O kendisini artikci olarak gormemiste size ne oluyor? Nedir bi aşağılayıcı uslubunuz? Ne demek artikcilik ya zihniyete bak. Siz cok para verdirip kocaniza aldirinca basiniza taç taktilar demek.
almıyanlarada tav takmıyorlar kimse gelinim herşeyın uyugunu secti diye kimseye madalya takmıyor emin ol:) üstelik buda benim düşündem sizi alakadar etmez. Pacoz gibi başkasının gıyındıgını giyinmem heleki gelinlik...Cevabi yazan belli ki sevdigi bir arkadasinin gelinligini giymis. O kendisini artikci olarak gormemiste size ne oluyor? Nedir bi aşağılayıcı uslubunuz? Ne demek artikcilik ya zihniyete bak. Siz cok para verdirip kocaniza aldirinca basiniza taç taktilar demek.
Çok kabasınızaynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.
yo gayet gercekciyim. Bazı kızlar önem verir gelinliğe alsın ne olmuş?1000 Tl fazla versin eşinin gönlü olsun. 6 bin Tl maaş alıyor üstelıkgelin adayı herseyi uygun alıyormuş. İstedıgi gelinliği gıyınsın okadarınıda cok görmeyinÇok kabasınız
Keske biraz daha okusan turkcen cok kötü almiyanlar degil almayanlar pürüs değil pürüz hele üslubuna hic girmiyorumalmıyanlarada tav takmıyorlar kimse gelinim herşeyın uyugunu secti diye kimseye madalya takmıyor emin ol:) üstelik buda benim düşündem sizi alakadar etmez. Pacoz gibi başkasının gıyındıgını giyinmem heleki gelinlik...
Komu sahibi icinde kalcagına giyinsin 1000 Tl için bukadar yaygara cıkaran koca....
Gerçekçi olmak. Artıkçı ve paçoz demekse bilemedim. Bana göre kabalıkyo gayet gercekciyim. Bazı kızlar önem verir gelinliğe alsın ne olmuş?1000 Tl fazla versin eşinin gönlü olsun. 6 bin Tl maaş alıyor üstelıkgelin adayı herseyi uygun alıyormuş. İstedıgi gelinliği gıyınsın okadarınıda cok görmeyin
Aslında kıskanclıktan başka birşey degış. Kocalardan kendileri birşey görmeyenlerın cevabı:)
kaba bir insan değilim sonucta tanımıyorsunuz beniGerçekçi olmak. Artıkçı ve paçoz demekse bilemedim. Bana göre kabalık
cicim hizli yazdiğimdanKeske biraz daha okusan turkcen cok kötü almiyanlar degil almayanlar pürüs değil pürüz hele üslubuna hic girmiyorum
Ama gurursuzluk yapıp aldınızHepsinin farkında zaten fedakarlığımıda sadece oda bu isteğini geri çevirmesin isterdim zaten bu saatten sonra gururumu kırıpta almam boyun eğmem kaporayı vermedim gelince hazır bir gelinlik alırız dedim içim sinmesede giycem gurursuzluktan daha iyidir .
Eminim oyledircicim hizli yazdiğimdankısanc
aynen cicim.Eminim oyledir
Bu nasıl bir üslup ? Paçoz,artıkçı diyerek gelinliği sizin gibi hayatın, evliliğin merkezine koymayan,değer yargıları maddi olmayan insanları yermek nasıl bir mantık? Siz ne giyiyorsanız giyin ,ne alacaksanız yapın nedir bu seviyesiz mesajınız? Yazık ya.almıyanlarada tav takmıyorlar kimse gelinim herşeyın uyugunu secti diye kimseye madalya takmıyor emin ol:) üstelik buda benim düşündem sizi alakadar etmez. Pacoz gibi başkasının gıyındıgını giyinmem heleki gelinlik...
Komu sahibi icinde kalcagına giyinsin 1000 Tl için bukadar yaygara cıkaran koca....
Bu kanaate nereden vardınız acaba?yo gayet gercekciyim. Bazı kızlar önem verir gelinliğe alsın ne olmuş?1000 Tl fazla versin eşinin gönlü olsun. 6 bin Tl maaş alıyor üstelıkgelin adayı herseyi uygun alıyormuş. İstedıgi gelinliği gıyınsın okadarınıda cok görmeyin
Aslında kıskanclıktan başka birşey degış. Kocalardan kendileri birşey görmeyenlerın cevabı:)
Geçen sene 5 bin liraya perde diktirdim. Hala bakıp bakıp "ulan o paraya öküz alırdık " diyorum.
Ki çakmak çakıp yakılmadığı sürece rahat 10 sene kullanılır.
ne alaka:) ay bayanlar bu gece iyi uyumadınız galibaBu kanaate nereden vardınız acaba?
Napalim kocalarımızın aldıklarını/alacaklarını ortaya mı saçalım?
Herkes mal varlığını mı yazsın? Tövbe tövbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?