- 31 Ekim 2013
- 21.583
- 72.602
- 798
- 41
- Konu Sahibi Perilla_06
-
öyle böyle aldırdı yani sonunda vay canına4500 liralık gelinliği kabul etmiş damat bey
çok güldümömür boyuda başına kalkın
öyle böyle aldırdı yani sonunda vay canına
Etti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diye
6000 gelire 4500 lik gelinlik yuhhh.neyse tek giyeceği pahalı kıyafette bu olur zaten hayatı boyunca ondan sonra de facto ya lcw ye kotona talim.güle güle giyinin diyeyim bariii.hele çakma Hürrem ve kanuni konseptli yeni moda kına geceleri var ya beni benden alıyor.
organizasyon şirketi tutuluyor gelin hanıma.kına elbisesi kaftan şeklinde erkeğede kocaman kavuklu padişah elbisesi var ya.şakır şakır oynanıyor sonra da teflerle organizasyondan kızlarda sultan nedimesi kılığında tam komedi ya allah akıl versin bu gelinlereÖyle kina geceler nasil oluyor ki? Ilk defa duyuyorum da
organizasyon şirketi tutuluyor gelin hanıma.kına elbisesi kaftan şeklinde erkeğede kocaman kavuklu padişah elbisesi var ya.şakır şakır oynanıyor sonra da teflerle organizasyondan kızlarda sultan nedimesi kılığında tam komedi ya allah akıl versin bu gelinlere
peki gidip aldınız mı?Etti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diye
Artık aklında bulunsun. Önümüzdeki günlerde değerlendirirsinkeşke bugün cafe ye gidip sinirimden ağlasaydım sonra da tansıyonum duştu deyip hoppp acile.yarın 14 şubat ya yapacağım bu çirkeflikler acaba bana 2 karat bir tektaş olarak geri dönermiydi ki.hediyemi gördüm tesadüfen evde minik bir altın kolyeymiş üüüüüüü
organizasyon şirketi tutuluyor gelin hanıma.kına elbisesi kaftan şeklinde erkeğede kocaman kavuklu padişah elbisesi var ya.şakır şakır oynanıyor sonra da teflerle organizasyondan kızlarda sultan nedimesi kılığında tam komedi ya allah akıl versin bu gelinlere
benim koca yemez bu numaraları amaArtık aklında bulunsun. Önümüzdeki günlerde değerlendirirsin
Show tv de en iyi gelin benimmm diye yırtınan bir yarışma var ya orda ki gelinlerin hemen hemen hepsi yapmış ne zengin bir milletiz biz hem gelir hem kültür olarak geliştik.padişah tahtına oturan damat bile gördü bu gözler he heBurda henüz sahsen görmedim öyle ama gözümde canlandi resmen
Yedirmek lazım. Böyle hatunlar sanırım daha bir tatlı geliyorbenim koca yemez bu numaraları ama
Show tv de en iyi gelin benimmm diye yırtınan bir yarışma var ya orda ki gelinlerin hemen hemen hepsi yapmış ne zengin bir milletiz biz hem gelir hem kültür olarak geliştik.padişah tahtına oturan damat bile gördü bu gözler he he
mutfak taki tv de karasal yayın ve 5 kanal var sadece ayda yılda bi ben izliyorum yemek yaparken.görgüsüzlük aşağılama cahilliğin dibi 0 kitap okuyup ayyyy koltukların ayy gelinliğin çok zevksiz diyen yurdum gelinler topluluğu.taşdevri muhabbetleri.Televizyon programlarini izlemiyorum. Ama isime bakilirsa izlemedigim de daha iyi
mutfak taki tv de karasal yayın ve 5 kanal var sadece ayda yılda bi ben izliyorum yemek yaparken.görgüsüzlük aşağılama cahilliğin dibi 0 kitap okuyup ayyyy koltukların ayy gelinliğin çok zevksiz diyen yurdum gelinler topluluğu.taşdevri muhabbetleri.
keşke bugün cafe ye gidip sinirimden ağlasaydım sonra da tansıyonum duştu deyip hoppp acile.yarın 14 şubat ya yapacağım bu çirkeflikler acaba bana 2 karat bir tektaş olarak geri dönermiydi ki.hediyemi gördüm tesadüfen evde minik bir altın kolyeymiş üüüüüüü
Artık aklında bulunsun. Önümüzdeki günlerde değerlendirirsin
Seninki yine iyiymiş bana o da yokkeşke bugün cafe ye gidip sinirimden ağlasaydım sonra da tansıyonum duştu deyip hoppp acile.yarın 14 şubat ya yapacağım bu çirkeflikler acaba bana 2 karat bir tektaş olarak geri dönermiydi ki.hediyemi gördüm tesadüfen evde minik bir altın kolyeymiş üüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?