Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Öyle kina geceler nasil oluyor ki? Ilk defa duyuyorum da

Öyle kina geceler nasil oluyor ki? Ilk defa duyuyorum da
organizasyon şirketi tutuluyor gelin hanıma.kına elbisesi kaftan şeklinde erkeğede kocaman kavuklu padişah elbisesi var ya.şakır şakır oynanıyor sonra da teflerle organizasyondan kızlarda sultan nedimesi kılığında tam komedi ya allah akıl versin bu gelinlere

keşke bugün cafe ye gidip sinirimden ağlasaydım sonra da tansıyonum duştu deyip hoppp acile.yarın 14 şubat ya yapacağım bu çirkeflikler acaba bana 2 karat bir tektaş olarak geri dönermiydi ki.hediyemi gördüm tesadüfen evde minik bir altın kolyeymiş üüüüüüü

Ki kina aslinda kizi ugurlama amaci olarak baslamisti. Köyün tüm kizlari gelin evine girerek, sarki söyleyerek geline veda ederlerdi. Gelini artik ne zaman geri görecekleri malum.

Simdi ne oldu, bombos bir sov. Cidden tam komedi. Trajikomedi.

Artık aklında bulunsun. Önümüzdeki günlerde değerlendirirsin

Burda henüz sahsen görmedim öyle ama gözümde canlandi resmen

Burda henüz sahsen görmedim öyle ama gözümde canlandi resmen
Show tv de en iyi gelin benimmm diye yırtınan bir yarışma var ya orda ki gelinlerin hemen hemen hepsi yapmış ne zengin bir milletiz biz hem gelir hem kültür olarak geliştik.padişah tahtına oturan damat bile gördü bu gözler he he

Televizyon programlarini izlemiyorum. Ama isime bakilirsa izlemedigim de daha iyi

Televizyon programlarini izlemiyorum. Ama isime bakilirsa izlemedigim de daha iyi
mutfak taki tv de karasal yayın ve 5 kanal var sadece ayda yılda bi ben izliyorum yemek yaparken.görgüsüzlük aşağılama cahilliğin dibi 0 kitap okuyup ayyyy koltukların ayy gelinliğin çok zevksiz diyen yurdum gelinler topluluğu.taşdevri muhabbetleri.

Hahaha evlilik programlari yasaklandiktan sonra mi cikti bunlar. Yani gösteris meraki tek sosyal medyayi sarmamis demek ki

Seninki yine iyiymiş bana o da yok
Hatta bugünün 14 şubat olduğunu gözüne sokmama rağmen kutlamadı bile, ne yapsam nerelere gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…