- 31 Ekim 2013
- 21.583
- 72.602
- 798
- 41
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Kesinlikle katılıyorum böyle davranan kadınlar hep kazanıyorYedirmek lazım. Böyle hatunlar sanırım daha bir tatlı geliyorşahsen bende nasıl yediririm diye düşünüyorum
Haklısınız baştan böyle olanlar kazanıyor. Sonradan olanlar da ters tepiyor:)Kesinlikle katılıyorum böyle davranan kadınlar hep kazanıyor
Ama bu saatten sonra ben böyle davransam yüzüme bile bakmaz kocam bırak istediğimi yapsın
ama konudan bir fark ile: kiyafetin parasini mesela kizinizin erkek arkadasi vermedi, kendi ailesi ona bu imkani sundu. Burada ustunde durulan nokta, baskasina aldirma olayiGenç kız annesiyim. Kızımın istediği gelinliği giymesini isterim. Hiç lüks düşkünlüğüm yok ama bu böyle. Mezuniyet kıyafetini de istediğini aldım. Evden Mutlu Mutlu çıkışı hala gözümün önünde. Hiç pişman değilim. Bazı şeyler para ile ile ölçülmüyor,
siz şu aynştaynlı saati görüp, yakın akrabanız mı diye sordukları yarışmayı diyorsunuz :)Show tv de en iyi gelin benimmm diye yırtınan bir yarışma var ya orda ki gelinlerin hemen hemen hepsi yapmış ne zengin bir milletiz biz hem gelir hem kültür olarak geliştik.padişah tahtına oturan damat bile gördü bu gözler he he
o zaman ne olacak,yorum sahibi kızının gelinliğini kendisi alacak.ama konudan bir fark ile: kiyafetin parasini mesela kizinizin erkek arkadasi vermedi, kendi ailesi ona bu imkani sundu. Burada ustunde durulan nokta, baskasina aldirma olayi
Çocuğun sunnetinde gelinlik mi giyilir şahsen ilk defa duydum :)
ayyy kızlar bir alemsinizÇocuğun sünnetine gelinlik giyildiğini ilk defa duydum.
Giyeni görsem tutamam kendimi gülerim
Beyaz mini elbise giyeni gördüm de daha doğrusu beyaz bile değil krem gelinlik o ne alaka yanından bile geçmezayyy kızlar bir alemsinizteli duvakli demedik heralde....beyaz gelinlik tarzı giyiliyor ( muhtemelen konu sahibinin beğendiği modelde...balık modelidir ) netten bir araştırın bakın kaç tane göreceksiniz
ama konudan bir fark ile: kiyafetin parasini mesela kizinizin erkek arkadasi vermedi, kendi ailesi ona bu imkani sundu. Burada ustunde durulan nokta, baskasina aldirma olayi
Gözlerimle görmesem inanmazdım. Eşimle düğün yeri bakarken bi sünnet düğününe denk geldik ve annenin üzerinde gelinlik vardı.Beyaz mini elbise giyeni gördüm de daha doğrusu beyaz bile değil krem gelinlik o ne alaka yanından bile geçmez
Hayır yani ben mi cahilim dedim ilk defa duydigum için o manada
Telli duvaklı olmasa bile giyenede pes derim :))
Gözlerimle görmesem inanmazdım. Eşimle düğün yeri bakarken bi sünnet düğününe denk geldik ve annenin üzerinde gelinlik vardı.
Bir de arkadaşımın düğünü için abiye bakarken rastladım bir tanesine o daha fenaydı. Hayatımda gördüğüm en kabarık gelinliği aldı oğlunun sünneti için. Ben ilk önce gelin sandım sonradan öğrendim sünnet annesi olduğunu
Beyaz mini elbise giyeni gördüm de daha doğrusu beyaz bile değil krem gelinlik o ne alaka yanından bile geçmez
Hayır yani ben mi cahilim dedim ilk defa duydigum için o manada
Telli duvaklı olmasa bile giyenede pes derim :))
bende gördüğüm için yazmıştım ama zor birşey değil gooğle amcaya bir sor sunnet anneleri diye bakalım neler göreceksin :))))Gözlerimle görmesem inanmazdım. Eşimle düğün yeri bakarken bi sünnet düğününe denk geldik ve annenin üzerinde gelinlik vardı.
Bir de arkadaşımın düğünü için abiye bakarken rastladım bir tanesine o daha fenaydı. Hayatımda gördüğüm en kabarık gelinliği aldı oğlunun sünneti için. Ben ilk önce gelin sandım sonradan öğrendim sünnet annesi olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?