Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Gelinligimi "kendim" aldim. Karsi taraf fiyatini bile bilmez.

Baskasina bir sey aldirmayi da dogru bulmuyorum bacim, ayagini yorganina gore uzatacaksin ki kimseden laf işitmeyesin

durumun olsa parasini kendin versen zaten nisanlindan izin almadan ne begeniyorsan onu alabilirdin. Ayrica gelinlik, tayin ile koyde yasamanin diyeti degildir =))

sana baskasi bir sey aliyorsa da 3.500ü gozden cikardigina sukret. Zira bana gore o da gayet pahali bir mebla.

Kaç gündür önüme geliyor konu, konu sahibi kafede hala oturuyor gibi geliyor hatta o derece. Altı üstü birgün giyilecek bir şeye o denli para vermek bana çok çılgınca geliyor, ama belkide gelir düzeyinden kaynaklıdır bu durum. Malum dünyada trilyon fiyatında kremi alıp kullananlar da var, onlara çerez parasından daha az geliyordur bu gelinliğin fiyatı.Dünya adaletsiz olunca çok şaşmamak lazım böyle şeylere.

ama konudan bir fark ile: kiyafetin parasini mesela kizinizin erkek arkadasi vermedi, kendi ailesi ona bu imkani sundu. Burada ustunde durulan nokta, baskasina aldirma olayi

Evlendikten sonra amaaaan ben neleridert etmişim diyeceksiniz. Sadece 1 gün giydiğin hatta 24 saat bile üstünde durmuyor birşeye 4,500 tl vermek bana çok garip geliyor.. satın alsan ne yapacaksın yengem almış yazık kadın onu en son bulaşık bezi falan yapmıştı..

siz şu aynştaynlı saati görüp, yakın akrabanız mı diye sordukları yarışmayı diyorsunuz :)

Canım abartmışsın düğün Arefesinde 100 lira bile lazım oluyor. Ben birsürü gelinlik denedim en çok beğendiğim gelinliğin boncuklarını inceleyip fotoğrafını çekip gidip toptancısına diktirdim aynı malzemeden ve aynı gelinlik çıktı hatta daha bile güzel oldu diyebilirim.
Mağazada beğendiğim gelinlik 4.250 ye bıraktı en son
Toptancısında 1.700 lira verdim yazık günah aradaki farka sadece mağazaya gittiği için vitrin fiyatı koyuyorlar.

Konu sahibinin yaklaşımı bana göre de değişik, yani almıyorsa kendim eklerdim üstünü sanırım bundan sebep ağlamaktansa. Zaten şunu da bilmiyoruz, konu sahibi belki çok kararsız biri ve sık fikir değiştiriyor, böyle olunca bir erkek de artık karar verebilmesi açısından yumruğu masaya koyar. Herneyse. Ancak bana cok pahalı gelmedi gelinlik, piyasa böyle 2500tan aşağı zaten bulmak çok zor, geneli 3000den başlıyor. Gelinlik işi göreceli, kimisi için çok önemli, kimisi aman bir kaç saat giyilen elbise diyor. Her türlü saygı duymaktan başka çare kalmıyor.

Nldu ya alındı mı 1000 tl farkla gelinlik?

Çocuğun sunnetinde gelinlik mi giyilir şahsen ilk defa duydum :)
Çocuğun sünnetine gelinlik giyildiğini ilk defa duydum.
Giyeni görsem tutamam kendimi gülerim
ayyy kızlar bir alemsiniz teli duvakli demedik heralde....beyaz gelinlik tarzı giyiliyor ( muhtemelen konu sahibinin beğendiği modelde...balık modelidir ) netten bir araştırın bakın kaç tane göreceksiniz

ayyy kızlar bir alemsiniz teli duvakli demedik heralde....beyaz gelinlik tarzı giyiliyor ( muhtemelen konu sahibinin beğendiği modelde...balık modelidir ) netten bir araştırın bakın kaç tane göreceksiniz
Beyaz mini elbise giyeni gördüm de daha doğrusu beyaz bile değil krem gelinlik o ne alaka yanından bile geçmez
Hayır yani ben mi cahilim dedim ilk defa duydigum için o manada
Telli duvaklı olmasa bile giyenede pes derim :))

Siz de kendi agzinizla demişsiniz zaten. Bi kere giyilecek seye o kadar para vermek cok sacma. Inanin ne siz ne de misafirler hatırlayacak gelinliginizi. Ben simdi atacak yer ariyorum dunya para verildi bos yere. Onun yerine evinize kalici bisey alirsiniz. Cok istiyosaniz farki siz odeyin

ama konudan bir fark ile: kiyafetin parasini mesela kizinizin erkek arkadasi vermedi, kendi ailesi ona bu imkani sundu. Burada ustunde durulan nokta, baskasina aldirma olayi

O başkası eşi olacak. Gelinlikte tasarruf yanlış yerde tasarruftur bence. Benim gelinliğim ucuzdu. Ama ben öyle bir genç kızdım. Düğün de istenmedim, takı da. Ama fiyatı çok uçuk olmadığı sürece gelini hoş tutmak lazım bence.

Aman valla bu zamanda alttan alan yaranamıyor . Nerede şunu da isterim bunu da isterim diyen gelinler var hep el üstünde.

Beyaz mini elbise giyeni gördüm de daha doğrusu beyaz bile değil krem gelinlik o ne alaka yanından bile geçmez
Gözlerimle görmesem inanmazdım. Eşimle düğün yeri bakarken bi sünnet düğününe denk geldik ve annenin üzerinde gelinlik vardı.

Bir de arkadaşımın düğünü için abiye bakarken rastladım bir tanesine o daha fenaydı. Hayatımda gördüğüm en kabarık gelinliği aldı oğlunun sünneti için. Ben ilk önce gelin sandım sonradan öğrendim sünnet annesi olduğunu

Belki düğünlerinde giymek kısmet olmamıştır.

bende gördüğüm için yazmıştım ama zor birşey değil gooğle amcaya bir sor sunnet anneleri diye bakalım neler göreceksin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…