Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

valla gelinlik 1 kere alınır ne olursa olsun

yok aman kiraladım yok ucuzunu aldım yok aman olmasada olur o zaman gidin üstünüzdekilerler evlenin arkadasım sorun belli siz neler yazıyosunuz

valla sen zaten arkadasım herseyin ucuzunu almıssın gelinlik sen ve ben gibiler icin cokkkkkkkkkkkkkkkkk onemlidir 3500 de olur 10 binde gelinlige asık olmak vardır belki ilk gördügün o kadar hayran degildin beyendin ama o kadar degil bence gelinligi al

amaa sana 10 senelik evli biri olrak tavsife keske esimin yuzunude dügündne önce gördügümde aman simdi herseyi aldık davatiyeler basıldı deyip sorunları kapatmasaydın

cünkü esinin tavrı hic hos degil bugun bunu der
yarın mesela diyorum bayramda kıayfet alırsın ayakkabı aldırmaz vs vs fazla baskıcı bi adam ve konusmaslı cok kaba isin cok olur ben olsam dügünü ertelerim bak bakalım ne olucak bırak alemi bosanmak daha zor

Yeni evliyim, gelinliğimi kiraladım evimin eşyalarını kaliteli aldım. ha hatıra olsun diye nişanlık ve kınalığımı aldım. Şimdi bazanın altında duruyor. Gelinlik almadım diye İncilerim mi döküldü? Hayır.

Pişman da değilim İsraf..

Okudugum en sacma yorum sizinkisi. Yazdiklarinizdan anladigim eşlerinizin sevgisini kiyafetle parayla ölçmeye devam edin süpersiniz. Konu sahibiyle siz al brini vur ötekine :)

seni Facebookta bi grupta görmüştüm

Kendin de soylemissin bir kez giyicem diye bence abartmamak lazim nisanlin hesabini kitabini yapmistir. Bu senin bin liralik degerin olup olmamasiyla ilgili degil sadece dugun oncesi zaten yeterince masraf yapilirken iki saat giyecegin bir gelinlige fazladan bin lira vermek mantikli degil. Bin liraya pek cok ufak tefek eksiginizi tamamlayabilirsiniz. Bence en mutlu gunlerini boyle ufak tefek seylerle ikinize de zehir etme. Emin ol ki ileride gelinliginin modelini hatirlamazsin bile ama bu dugun oncesi yasanan iyi kotu hersey hatirlaniyor. O yuzden sana bir abla tavsiyesi kendini de nisanlini da uzup bu en guzel gunlerini mahvetme...

gelinlik niye önemli

Bence nişanlın maddiyat değilse senin kararsızlığına tepki göstermiş . Sakin ol düğün öncesi süreçte seytan azapta olur zaten .. Derin bir nefes al iyice düşün Can'ım sil gözlerinin yaşını .. Nede olsa diğer gelinliğide beğenmişsin sonuçta .. Böyle yapıp düğün öncesi hem kendi hem nişanlının burnundan getirme derim bence .. Gaza gelme sakın ..

Bence gelinliği güzel ama dahs uygun bak ev eşyasını iyi bak. Gelinliği başka da bulursun fakat ev eşyası iyi olmadımı üç yılda elinde kalır biz iyi seçemedik durum onu elverdi üç yılda ystak odası takımımda kırılmadık yer kalmadı . Beyaz eşyasını filan çok önemli kaliteli al. Sıkma canını . Bir gece için 4500 tek kullanımlık bişey için çok fazla ya . Tamam tabiki beğendiğin olsun istediğin olsun ama biraz dahs gez daha uygun bul Bence

istanbulda yaşıyorsan,
beğendiğin gelinliğin fotoğrafını çek
ve bana özel mesaj at seni özel dikim yapan gelinlikçiye yönlendireceğim benim normalde 5000 tl beğendğim gelinliği bana 2500 a dikti kuru temizlemesi de ona aitti ve satılıktı eylulde aldım

eşya,mal ,altın için niçin kavga edersiniz yahu...sen adamı seviyor beğeniyormusun ona bak..sana kıymet değer veriyormu ona bak ..bu yolllar sana verdiğin değeri önemi biçme..hem niçin bir kere diyorsunuz canım...çocuğun olur sunnetinde yine gidersin ...

kararsızlığınıza kızmıştır ama bence haklısınız. bu dönemlerde olur böyle tartışmalar.

gelinlik önemli değil diyenleri de anlayamıyorum her sene giyilen bişey değil sonuçta. içinizde kalmasın. birde herşeyin ucuzuna kaçıcam falan diye kendinizi fedakar moduna sokmayın. sonra bi yerde patlarsınız. zorla bişey yapmayın.

Çocuğun sunnetinde gelinlik mi giyilir şahsen ilk defa duydum :)

Eşiniz uzun süredir çalışmamış ve para biriktirme vakti olmamış ise sanki anlatımınızda bir devlet memuru gibi geldi köye falan gidecekseniz gençtir . Oracık buracık derken parası kalmamıştır stres yapmış ondan böyle olmuştur oturup konuşun içinize sinen bir şeyde ortak yolu bulun

Çocuğun sünnetine gelinlik giyildiğini ilk defa duydum.
Giyeni görsem tutamam kendimi gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…