- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Perilla_06
-
iste oda uzamasın diye kabul etti ama ilk tavrı önemliydi su saatten sonra ne yapmayı düsünüyorun dügünü ertelemeyi düsünmezmisinEtti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diye
Okudugum en sacma yorum sizinkisi. Yazdiklarinizdan anladigim eşlerinizin sevgisini kiyafetle parayla ölçmeye devam edin süpersiniz. Konu sahibiyle siz al brini vur ötekine :)valla gelinlik 1 kere alınır ne olursa olsun
yok aman kiraladım yok ucuzunu aldım yok aman olmasada olur o zaman gidin üstünüzdekilerler evlenin arkadasım sorun belli siz neler yazıyosunuz
valla sen zaten arkadasım herseyin ucuzunu almıssın gelinlik sen ve ben gibiler icin cokkkkkkkkkkkkkkkkk onemlidir 3500 de olur 10 binde gelinlige asık olmak vardır belki ilk gördügün o kadar hayran degildin beyendin ama o kadar degil bence gelinligi al
amaa sana 10 senelik evli biri olrak tavsife keske esimin yuzunude dügündne önce gördügümde aman simdi herseyi aldık davatiyeler basıldı deyip sorunları kapatmasaydın
cünkü esinin tavrı hic hos degil bugun bunu der
yarın mesela diyorum bayramda kıayfet alırsın ayakkabı aldırmaz vs vs fazla baskıcı bi adam ve konusmaslı cok kaba isin cok olur ben olsam dügünü ertelerim bak bakalım ne olucak bırak alemi bosanmak daha zor
seni Facebookta bi grupta görmüştümBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
valla gelinlik 1 kere alınır ne olursa olsun
yok aman kiraladım yok ucuzunu aldım yok aman olmasada olur o zaman gidin üstünüzdekilerler evlenin arkadasım sorun belli siz neler yazıyosunuz
valla sen zaten arkadasım herseyin ucuzunu almıssın gelinlik sen ve ben gibiler icin cokkkkkkkkkkkkkkkkk onemlidir 3500 de olur 10 binde gelinlige asık olmak vardır belki ilk gördügün o kadar hayran degildin beyendin ama o kadar degil bence gelinligi al
amaa sana 10 senelik evli biri olrak tavsife keske esimin yuzunude dügündne önce gördügümde aman simdi herseyi aldık davatiyeler basıldı deyip sorunları kapatmasaydın
cünkü esinin tavrı hic hos degil bugun bunu der
yarın mesela diyorum bayramda kıayfet alırsın ayakkabı aldırmaz vs vs fazla baskıcı bi adam ve konusmaslı cok kaba isin cok olur ben olsam dügünü ertelerim bak bakalım ne olucak bırak alemi bosanmak daha zor
saka mısın sen yaa ne bicim soru bu nerde yasıyosun sen acama mozambikte falan heraldegelinlik niye önemli
saka mısın sen yaa ne bicim soru bu nerde yasıyosun sen acama mozambikte falan heralde
Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Çocuğun sunnetinde gelinlik mi giyilir şahsen ilk defa duydum :)eşya,mal ,altın için niçin kavga edersiniz yahu...sen adamı seviyor beğeniyormusun ona bak..sana kıymet değer veriyormu ona bak ..bu yolllar sana verdiğin değeri önemi biçme..hem niçin bir kere diyorsunuz canım...çocuğun olur sunnetinde yine gidersin ...
Çocuğun sünnetine gelinlik giyildiğini ilk defa duydum.eşya,mal ,altın için niçin kavga edersiniz yahu...sen adamı seviyor beğeniyormusun ona bak..sana kıymet değer veriyormu ona bak ..bu yolllar sana verdiğin değeri önemi biçme..hem niçin bir kere diyorsunuz canım...çocuğun olur sunnetinde yine gidersin ...
Ne oldu acaba aldılar mı
Etti zaten ben gönlü olsun diye açıkladım kızınca sustum akşam kendisi aradı al diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?