- Konu Sahibi Perilla_06
-
Öyle de olmaz ki. Başka bi şeye ciddi masraf yapılmıyorsa alınması daha uygun. Hiçbir şeye heves etmeyip buna ettiysen ayıp etmiş. Güzelce konuş bence. Şöyle de bir durum var. Evlenmeden önce yaptığın fedakarlıklar göze görünmüyor. Sen fedakarlık yaptıkça normalleşiyor bu durum insanların gözünde. Biraz da abartmamak lazım. Bir de isteyenler daha bi kıymetli mi oluyo ne. Ben de yapamadım ama.
Elazığ merkez değil köyü Allh Allah dzgün okumadan msj atmışsınElazi'a" koy gibi"diyip durma!cahilligini bu kadar ortalara dokme!simarik ,kaprisli birisin belli de bilgisizligini bari goze sokma!ha sunu da soyleyeyim;ankarada yasayan biri icin Elazig fazlasiyla kafidir
köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyorElazığ merkez değil köyü Allh Allah dzgün okumadan msj atmışsın
Çok sıkıcısın bu kafayla devam edersen evliliğindede çok sorun yaşarsın.. Tel açmamalar değerimi öğrensinler bla bla.. Ne yazıklar bunlar anlık etki eden ve evlendikten sonra çok etkisi kalmayan tripler kimse çekmez.. Yazık 4500 gelinliğe vermek bende on kere taşındım tayin gördük ama 14 yıldır aynı beyaz eşyayı kullanıyorum mantığınız yanlış eşyayı iyisini alınÖyle de olmaz ki. Başka bi şeye ciddi masraf yapılmıyorsa alınması daha uygun. Hiçbir şeye heves etmeyip buna ettiysen ayıp etmiş. Güzelce konuş bence. Şöyle de bir durum var. Evlenmeden önce yaptığın fedakarlıklar göze görünmüyor. Sen fedakarlık yaptıkça normalleşiyor bu durum insanların gözünde. Biraz da abartmamak lazım. Bir de isteyenler daha bi kıymetli mi oluyo ne. Ben de yapamadım ama.
Elazığ merkez değil köyü Allh Allah dzgün okumadan msj atmışsın
hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım
Gitmeyin o zaman,zorla mı?Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Bence abartmiyorsun. Günümüz şartlarında 4.500 lira para o kadar da abartı değil çok mok diyenlere de aldırma ona bakarsak bazı insanlar 10.000 dolara gelinlik diktirip bir gece sonra çöpe atıyorBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?