Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Başkasının parasını harcamak rahat geliyor, bin TL caaaaaanııııımm. Bu kadar önemsiyorsanız bu tip şeyleri, 6 bin TL kazanıyor diye tekrarlayıp duracağınıza bir işe girin para kazanın sonra dilediğiniz şekilde harcayın.

Seçip beğenip aldıgınız gelinliği de iptal edip kaporasını vermemişşiniz bide telefonda kavga edip cafeye oturup ağlıyomuşşunuz buram buram şımarıklık.

Zaten 3000bin bi kez giyilecek bi kıyafete göre ucuz değilken bide yok bu olsun. Yarın da 10 binlik görüp onu beğenirsen onu almak istersin. Ben nişanlınızın yerinde olsam size güvenmem. Kaporayı da ödemeyip iptal etmişşiniz. Madem öyle kendiniz ödeyin ama ben çalışmıyorum diyosunuz sizde o zaman ona 4binlik damatlık alın
Çalışıp alırım demişşin tamam çalış al neden küsüyosun adama

Bence gelinlik olayı çok önemli.Hatta düğünden daha önemli.Ama sizin her gittiğiniz mağazada bir gelinlik begenmenize anlam veremedim.Ben gelinligimi bulana kadar hicbirsey beğenmedim,ama onu beğendiğimde de başka gelinlik bakmadım.

Bana da o ilginç geliyor. Bir şeyi beğendiysem tamamdır artık başkasını görünce neden vurulayım ki. Düğüne gider zurnaya hamama gider kurnaya hesabı. Sonuçta daha iyisi daha güzeli hep hep var?

Ben evlenirken eşimin borçları vardı. Kardeşini dershaneye yazdırmıştı vs parası hiç kalmıyordu. Aileden maddi yardım da almıyordu. Ben de bekarken ev almıştım. Taksitleri daha bitmemişti.
Bir de düğün arefesinde katkı kredisi zamanı gelmişti ikimizin de .
Arkadaşımın gelinligini giydim . Ucuz bir düğün salonu tuttum . Bir sene içinde ev borcumu bitirdim . Diğer borçları da . Borcsuz bir evlilik çok mutlu olduk .
Bugün kendini mutsuz ettin zaten . Ve bugünü de hiç unutmayacaksın . Kendini mutsuz etmeye değmez.

Adama "köprüden önce son çıkış" işareti göndermişsiniz. Olgun bir adam bu evliliği oturur tekrar düşünür, diye düşünüyorum. Değerinizi görür müsünüz bilmem ama yakında kimsenin vazgeçilmez olmadığını görmeniz muhtemel.
İnanın hareketleriniz çocukluk. Sizin evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Tutturmuşsunuz bir gelinlik, büyük resmi göremiyorsunuz. İstediği olmadı diye hastanelerde ayılıp bayılıp, bir de sosyal medyada paylaşan bir kadın... Sizin kulağınıza nasıl geliyor bilmem ama benim gözümde epey trajikomik bir sahne canlanıyor. Adama üzüldüm.

Kafede oturup ağlıyordu. Bi saat geçmedi hastaneden bildirim yapmaya başladı. Pek inandırıcı gelmedi ama doğruysa haksızsınız.

Ah be canimm en pahalisida ayni en ucuzuda ogun zaten gozler gelinin uzerinde.. hic degmez fazla verip aranizi bozmaya.. zaten tum sorunlar bu dönemde cikar hic gerek yok ki zaten olsa en iyisini de alirlar.. bende istedigim nisanligi butcesi yetmiyo diye esimin uzerini ben tamamlamistim. Hayat müsterektir erkek tarafina almak zorunda gozuyle bakanlarida hic anlamam....

çift maaşız evlendiğimiz de birikimimiz de vardı buna rağmen 2 ay önce 1000 tlye gelinlik satın aldım hem de ankaranın en güzel gelinlikçisinden. 2018 model değil de 2016 model giydim , evet benim de çok beğendiğim gelinlikler oldu 9-10 bin tl lik üstelik ama gerek yok dedim değmez. hele bunun için eşinle aranı kötü etmeye göz yaşı dökmeye hiç değmez.

Gercekten bir gelinlik icin hastanelik olacaksan hic evlenme. Evet bu biraz agir olmus ama bu ne ergenler gibi? Nasil göründügünü saniyorsun, bilmiyorum fakat cok gülünc oluyor basit bir serum icin Facebook'ta herkese beyan etmek. Millette kesin nisanlin ile bir tartisma oldugunu konusuyordur.

Tartismalarina daima kendi aranizda tutmaniz gerek. Ve ben nisanlina hak verdim, 4500 bir gelinlik icin cok. Hele hele böyle mizmiz sekilde istedigini yaptirmaya calisan birine hic bisey vermek istemem. Az büyüyün ya!

Benim için gelinlik çok önemli bir kere giyilecek olsa da bütçem yettiğince en iyi olsun isterim. Ama o en iyisini istediğim gelinliğin parasını da nişanlıma ödetmem gider kendim öderim. Siz de bu kadar ağlayacağınıza bastırıp parayı ben bunu alıyorum deseydiniz.

Adam 3500'e gelinlik aldığına göre sizden zaten esirgemiyor muhtemelen bu şımarık tavrınız bezdirmiş.

Bence haksız değilsin. Ben de senin gibi düşündüm ve çok az eşya ve çok ucuza aldım. Ama sizden tek isteğim gelinlik dedim. 7500 tl'ye aldım. Gereksiz mereksiz benim hayalim de oydu.

hayatın erkekler için daha kolay olduğunu düşünürüm genelde.
taki sizin gibi düşünen kadınlara rastlayana kadar.
ya erkek olsaydım ve beni 4 bin lirayı gelinlege çok bulduğum için ona verdiğim " değeri" sinayan ,
evlilik aresfesinde olduğum bir nisanlim olsaydıkabus gibi.kusura bakmayın ama son bir kez düşünürdüm.hastanelik olmanıza girmiyorum bile
değer anlasiniz çok farklı .umarım mutlu , huzurlu bir evliliginiz olur.

baştan herşeyi kabul edip ucuz olsun aman üzülmesin diyince karşı tarafta seni değersiz görüyo tecrübeyle sabit. o yüzden aldır taviz vermemelisin durumu uygunsa tabi. evlenmeden önce söylerlerdi inanmazdım ama doğruymuş.

Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değil

Adamin akli varsa sizinle evlenmez. Her kavgada ve istediginiz olmasa böyle oyunlara ve triplere girecekseniz cekeceyi var cünkü. Burda dolap kavgasi yüzünden dügüne bir ay kala nisan atani gördük. Bide Facebook ta durum paylasip hem nisanlinizi hem ailesini dedikodu malzemesi yapiyorsunuz. O "hastanedeyim cok kötüyüm" durumlari paylasanlari da ayri anlamiyorum ama neyise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…