- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değil
Bana da o ilginç geliyor. Bir şeyi beğendiysem tamamdır artık başkasını görünce neden vurulayım ki. Düğüne gider zurnaya hamama gider kurnaya hesabı. Sonuçta daha iyisi daha güzeli hep hep var?Bence gelinlik olayı çok önemli.Hatta düğünden daha önemli.Ama sizin her gittiğiniz mağazada bir gelinlik begenmenize anlam veremedim.Ben gelinligimi bulana kadar hicbirsey beğenmedim,ama onu beğendiğimde de başka gelinlik bakmadım.
Adama "köprüden önce son çıkış" işareti göndermişsiniz. Olgun bir adam bu evliliği oturur tekrar düşünür, diye düşünüyorum. Değerinizi görür müsünüz bilmem ama yakında kimsenin vazgeçilmez olmadığını görmeniz muhtemel.Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?