Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Ankaradasınız madem ANd çarşısına gidin istediğiniz geinliğe bi de orada bakın benim istediğim gelinliği Arjantin'de 4.000e bulmuştum and Çarşısı'nda aynısını hatta bi tık güzeliydi 1.500e aldım

Benim eltim 12.000 e gelinlik almış. Kendisi nişanlı şimdi. Çok içine sinmiş çok mutlu olmuş. Gelinliği kayınvalidemler ödeyecek. Benim için de önemli içine sinem gelinliği giymek. Ama maddi duruma göre düşünüp karar verirdim ben. 1000 lira az para değil

Dugun oncesi gerginlik olmus ikinizde de.Bin tl yi siz odeyinbama ileride bana bir gelinlik bile alamadin demeyecekseniz.

Şımarık çocuk gibi davranmışsınız evlenmeye hazır olgun bir bayan gibi değil ben de 5-6 yaşındayken pazarın başında oyuncak aldırır anneme ortasında başka görür ona da ağlardım annem almayınca pazarın sonunda ağlardım aynı bu davranışım gibi geldi

Bir gelinlige 2-3 saat icin 4.500 tl odemek bence cok mantiksiz.
Beyaz esya ve ev esyalarizda ucuza kaciyor, ama gelinliginizde 1000 tl fazla olsun ama gonlum olsun diyorsunuz.
Evlilik hayati sizin hayallerinizdeki kadar toz pembe olmuyor.
Ayy canim 3500 verebiliyorsak ustune 1000 daha koyup bir ustunu alalim degil de.
100 tl miymis? Ay yok cumartesi pazarinda 40 liraya satiyolar ordan alirima donuyor isler.
Kisacasi gelinlik gelinliktir. Hepsi beyaz, hepsi ayni nakisi islemesi farkli oda dugun telasinda kimin dikkatini ceker bilmem.

Yine de ben 4500 tl verecegim diyorsaniz es kisine bunu diretmeyin kendiniz odeyin. Sonrada ahh neden verdik ki o kadar parayi,eve sunu bunu alirdim diye ah vah edin.

Biraz çalışmış olsaydınız ( bu davranışınızdan bunu çıkardım) burun kıvırdığınız, size az gelen 1000 liranın değil, yeri geldiğinde 100 liranın bile ne kadar önemli olduğunu, nasıl kazanıldığını anlar, nişanlınıza diretmek inatlaşmak bir yana dursun, daha ucuzunu kendiniz arardınız belki de..
Bunu söylerken aklıma takıldı: Gelinliğin parasının tamamını siz veriyor olsaydınız, gerçekten bu kadar parayı verir miydiniz?
Başka sorum yok..

3500 bile çoook Ben gelinlik diktirdim tam hayalimdeki gibi ve kiraladım toplam 1500 TL. Diktirip kiralamanın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Hem hayalinizdeki gibi oluyor hem de evde yok yere yer kaplamıyor.

And çarşısı ossı gelinlik verdi bu fiyatı zaten

12.000'e gelinlik mi aldi vay arkadas millet esinin ailesine 12 bin liralik giysi aldirtiyor saka gibi.

Madem çalışmıyorsun boş vaktin vardır
Beğendiğin gelinliği daha ucuza dikebilecek biryer bul
Bu gelinlik işi çok değişken fiyatlı
Eminim aynı gelinliği belki daha güzelini daha ucuza bulursun
Satın alma kirala ayrıca

Adam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.
Bende anlayamadım açıkçası daha aynı eve girmeden savaş alanı gibi kılıçlar çekilmiş ki adam evet alamam demesi kırıcı gelebilirde ki bence çok haklı o para çok fazla hastaneye düşüp durum atmak nedir onu hiç anlamadim bu nasıl bir iletişim şekli çözen varsa anlatsın

Beğendiğiniz gelinliği daha uygun bi yerde diktirebilirsiniz. Evlilik arifesinde bin lira bile o kadar değerli ki. Sanırım bunu sadece cebinden para çıkan kişi anlıyor.

Bizde herşeyin en ucuzuna kaçarak yaptık eşya çeyiz gelinlik vs. O kadar iyi yapmışız ki şimdi dönüp baktığımda. Borçlarımız 1 sene sürmedi bitmek üzere. Öbür türlü kimbilir ne kadar daha ödeyecektik ki ikimizde çalışıyoruz kimseden para istemeden en pahalısını alabilirdim kendi paramla.

Illa içimde kalacak diyorsan hazirana daha çok var gir işe çalış bir iki ay al istediğini kimseye minnet etme.

Bence gelinliye o kadar para vermek bos masraftir. Bir kac saatlik giyceksin o kadar. 4500e millet mobilya aliyo. Ben 3500 bile vermezdim. 1000 tllik degerim yokmu demissiniz, adam 3500 veriyo zaten. 1000 tl azmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…