- 31 Ekim 2013
- 21.586
- 72.619
- 798
- 41
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Ankaradasınız madem ANd çarşısına gidin istediğiniz geinliğe bi de orada bakın benim istediğim gelinliği Arjantin'de 4.000e bulmuştum and Çarşısı'nda aynısını hatta bi tık güzeliydi 1.500e aldımAnkaradayım gelinlikçileri gezdim ama istediğime herkes çok fiyat veriyr en ucuzu burası çalışsam minnet etmiycem maalesef şuan alacak durumum yok çeyize harcadım elimdekinide ev eşyasını tayinci olduğu için çok ucuz alcaz zaten önceden sesini çıkarmazdı tamam derdi şimdi fikri değişti
Şımarık çocuk gibi davranmışsınız evlenmeye hazır olgun bir bayan gibi değil ben de 5-6 yaşındayken pazarın başında oyuncak aldırır anneme ortasında başka görür ona da ağlardım annem almayınca pazarın sonunda ağlardım aynı bu davranışım gibi geldiBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
kaç yaşındasınız?
18 yaş altı evlilik yasak biliyorsunuz dimi..
And çarşısı ossı gelinlik verdi bu fiyatı zatenAnkaradasınız madem ANd çarşısına gidin istediğiniz geinliğe bi de orada bakın benim istediğim gelinliği Arjantin'de 4.000e bulmuştum and Çarşısı'nda aynısını hatta bi tık güzeliydi 1.500e aldım
Benim eltim 12.000 e gelinlik almış. Kendisi nişanlı şimdi. Çok içine sinmiş çok mutlu olmuş. Gelinliği kayınvalidemler ödeyecek. Benim için de önemli içine sinem gelinliği giymek. Ama maddi duruma göre düşünüp karar verirdim ben. 1000 lira az para değil
Bende anlayamadım açıkçası daha aynı eve girmeden savaş alanı gibi kılıçlar çekilmiş ki adam evet alamam demesi kırıcı gelebilirde ki bence çok haklı o para çok fazla hastaneye düşüp durum atmak nedir onu hiç anlamadim bu nasıl bir iletişim şekli çözen varsa anlatsınAdam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?