- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Kuzenimin eşi bundan 4 yıl önce 20.000 ödedikten sonra bu rakamlar hiç abartı gelmemeye başladı. Var böyle insanlar..Ama yarin da onu verip baska bir yerde 5000 e gorup onu begenirseniz? Yapmayin allah askina 3-5 saat giyeceginiz seye 4500 verilir mi? Ayrica bu gelinlik hayali de biraz abartiliyor bence, gelinlik iste uzerinize olduktan sonra cok da onemi yok.. neticede hep daha iyisi var bir yerlerde oyle dusunun :)
Aynı fikirdeyim.Gerçekten çok gereksiz modern israf modasının açılış sözü "içimde kalır" bence o paraya baş başa tatile gitmek en en mantıklısı bu kadar para 3 saatliğine giyilecek bir elbiseye verilmez yerine düğün stresini atmak için tatil derim benAh ah ben herhalde çok düşünceli bir insanım ya gelinlik bile aldırmadım kocama bir kaç saat giyeceğim boş yere israf olmasın diye ki zaten elimizde de para yok tu almaya ama pişman mıyım hayır. Bu gelinlik gerçekten çok israf tamam önemli bir gün ama bir daha hiç giymeyeceğim bir elbiseye O kadar para vermek zoruma gider ödemesini ben yapmasam bile .yarın o adamla aynı evi paylaşacaksınız biraz düşünceli olun derim ben gücünün yettiğini zaten yapıyor size .
Sizin fikriniz de güzel bence fazla para verilmesi içimde kalır ki çoğu kişi bu düşünce de ve pişman o gelinlikler şimdi baza altında yani bir ise yaramayacaksa en büyük israf olmuş oluyor böylelikleAynı fikirdeyim.Gerçekten çok gereksiz modern israf modasının açılış sözü "içimde kalır" bence o paraya baş başa tatile gitmek en en mantıklısı bu kadar para 3 saatliğine giyilecek bir elbiseye verilmez yerine düğün stresini atmak için tatil derim ben
Bütçesini ona göre ayarlamış demekki. Bu kadar çok beğendiyseniz üstünü siz tamamlasaydınız. Daha şimdiden yaptığınız fedakarlıkları yüzüne vuracaksınız evlenmeyin.Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
++++++Adam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.
Bence bin lira diye düşünmeyin bu işin çiçeği kuaförü gelin alması zaten masraf bu kadar kafaya takmayın bazen hayaller ama malesef gerçekler var sizin yerinizde olsam hiç istemem çünkü bunun acısı sizden daha fazla çıkar takılan altınlara sadece bakarsınızBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?