Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Kuzenimin eşi bundan 4 yıl önce 20.000 ödedikten sonra bu rakamlar hiç abartı gelmemeye başladı. Var böyle insanlar..

Ağzım bir karış açık kalmıştı..

Bence begendigin gelinligi al ama bunu isteme üslubu farkli olmali benzer bise benimde basima geldi gecen ay. 5 bin tlye begendim banada basta fazla geldi nisanlimda fazla buldu ama cok üzüldüm. Sonra tekrar konuyu acip guzel bi sekilde anlattim evet 1 gun giyilecek ama herkes orda olucak fotograflar cekimler.. kimse modeli hatirlamicak belki ama a kisinin gelinligini cok begendigini ona yakistigini herkes bilicek ve her gelinlik konusu acildiginda senin icin buruk olmicak az bekle sakinlesin ve guzel bi dille konusup ikna et. Pazarlik yapmayida unutma

Ah ah ben herhalde çok düşünceli bir insanım ya gelinlik bile aldırmadım kocama bir kaç saat giyeceğim boş yere israf olmasın diye ki zaten elimizde de para yok tu almaya ama pişman mıyım hayır. Bu gelinlik gerçekten çok israf tamam önemli bir gün ama bir daha hiç giymeyeceğim bir elbiseye O kadar para vermek zoruma gider ödemesini ben yapmasam bile .yarın o adamla aynı evi paylaşacaksınız biraz düşünceli olun derim ben gücünün yettiğini zaten yapıyor size .

Belki aynisini bska bir dukkanda daha hesapliya bulabilirsin arastie bence. Yazik gunahtir ya bende istemem o kadar para verilmesine bi gelinlige.

Aynı fikirdeyim.Gerçekten çok gereksiz modern israf modasının açılış sözü "içimde kalır" bence o paraya baş başa tatile gitmek en en mantıklısı bu kadar para 3 saatliğine giyilecek bir elbiseye verilmez yerine düğün stresini atmak için tatil derim ben

Sizin fikriniz de güzel bence fazla para verilmesi içimde kalır ki çoğu kişi bu düşünce de ve pişman o gelinlikler şimdi baza altında yani bir ise yaramayacaksa en büyük israf olmuş oluyor böylelikle

Bütçesini ona göre ayarlamış demekki. Bu kadar çok beğendiyseniz üstünü siz tamamlasaydınız. Daha şimdiden yaptığınız fedakarlıkları yüzüne vuracaksınız evlenmeyin.

5 sene önce bir gelinlik beğenmiştim.. 2500 tl idii.. Çok beğenmiştim ama.. Denedim falan.. Sonra kayınpedem ve kayınvalidem kızım içine sinsin, hevesin kalmasın, istediğin ne ise al dediler..Bir süre sonra dedim ki bu insanların zaten daha öncesinden olan kredi ödemeleri var, e düğün de var.. Takısı, misafiri, davulcusu, aşçısı bilmem nesi bir sürü masraf olacak.. Gel sinope sen bu gelinlikten vazgeç.. Sonra gittik 850 tl ye çook içime sinen ve de önceki denediğim gelinliğe göre çok daha güzel oturan bir gelinlik kiraladık.. Pişman mıyım? Hayır.. İyi ki o durumda gelinlik de gelinlik diye tutturarak zehir etmemişim o tatlı telaşa..

İsteyebilen insanlara şaşırıyorum.. hiç katkınız yokken size sunulan imkanları bu denli esnetip bide üstüne tribe girebilmeniz nasıl bir kişilik?
Evlenirkende çalışıyordum maaşımda iyiydi, eşim bana 3.500 lira gelinlik için ayırdım dese saçmalama der kabul etmezdim. Tek bir gece için bu denli para sadece müsrifliktir.
Çalıştınız mı bilmiyorum ama para hiç kolay kazanılmıyor.
10 bin liralık eşya alıyorum diyede kendinizi avutmayın yarın birgün istediğiniz yere tayininiz olunca tekrar eşya almak isteyeceksiniz kesin, yapınız onu gösteriyor. Ankaradan da zorla Elazığa götürüyorlarsa polise bildirin öyle bir yazmışsınız ki fedakarlıklarınızdan heryer yandı(!)

Evlilik stresi sinirler hassas. Siz de sakin olun simdi kapora vermek icin gidiyordunuz ve birden duyunca belki bu sekilde tepki vermistir basit seylerden uzulmeyin lutfen onemli olan huzur mutluluk..

Bence bin lira diye düşünmeyin bu işin çiçeği kuaförü gelin alması zaten masraf bu kadar kafaya takmayın bazen hayaller ama malesef gerçekler var sizin yerinizde olsam hiç istemem çünkü bunun acısı sizden daha fazla çıkar takılan altınlara sadece bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…