Merhaba arkadaslar,
Acikcasi burdakiler okadar guzel elestiri yapiyor ki insani yerin dibine sokanlarda var :) Dusundum konuyu acsam mi diye ama dusuncelerinizi merak ettim....
Bilgisayarlar, akilli telefonlar, tabletler derken teknolojin arasinda kayboldumuz bu gunlerde arkadasliklarda sanal ortamda kurulur oldu. Ben Hollanda da dogdum buyudum ve burda arkadaslik siteleri dogal karsilaniyor. ‘Simdi kadinlarkulubu uyeler bu kiz sacmalamaya basliyor diye duyar gibiyim”
Bunun asosyalle alakasi Yok. Sosyal insanim, sosyal aktiveteler yaparim arkadas cevrem buyuk. Cogu kisi arkadaslarimdan arkadaslik sitelerine uye bekar olanlar ha :))) Bana da diyorlar uye ol af edersin kafami agritiyorlar ne kaybedersin ki Hatta istedini seciyorsun begeniyorsun sanki manavdan meyva mi aliyorum. Kafami kurcaliyor olsam mi olmasam mi, herkez massalah uye. ..Ne kaybederim ki diye de dusunuyorum Merak ettim acikcasi Yabanci dizilerde de goruruz misal tinder :) Ama diyelim ki ciddi ciddi hoslandin bulusdun vs vs ben dusunurum Bu Adam kac kisiyle daha boyle flort etti ki ben guvenemem ki :) Bu dusunce yanlis mi? Sonuc olarak disari ciktinda da flort edersin cafe de barda sporda alisverisde vs vs. Yada ben bu caga ayak uyduramiyorum...Tanidim herkezin uyeli mi olur bu arkadas sitelerine (dating site). Siz ne dusunuyorsunuz Bu arkadaslik siteleri hakkinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?