- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
Merhaba arkadaslar,
Acikcasi burdakiler okadar guzel elestiri yapiyor ki insani yerin dibine sokanlarda var :) Dusundum konuyu acsam mi diye ama dusuncelerinizi merak ettim....
Bilgisayarlar, akilli telefonlar, tabletler derken teknolojin arasinda kayboldumuz bu gunlerde arkadasliklarda sanal ortamda kurulur oldu. Ben Hollanda da dogdum buyudum ve burda arkadaslik siteleri dogal karsilaniyor. ‘Simdi kadinlarkulubu uyeler bu kiz sacmalamaya basliyor diye duyar gibiyim”
Bunun asosyalle alakasi Yok. Sosyal insanim, sosyal aktiveteler yaparim arkadas cevrem buyuk. Cogu kisi arkadaslarimdan arkadaslik sitelerine uye bekar olanlar ha :))) Bana da diyorlar uye ol af edersin kafami agritiyorlar ne kaybedersin ki Hatta istedini seciyorsun begeniyorsun sanki manavdan meyva mi aliyorum. Kafami kurcaliyor olsam mi olmasam mi, herkez massalah uye. ..Ne kaybederim ki diye de dusunuyorum Merak ettim acikcasi Yabanci dizilerde de goruruz misal tinder :) Ama diyelim ki ciddi ciddi hoslandin bulusdun vs vs ben dusunurum Bu Adam kac kisiyle daha boyle flort etti ki ben guvenemem ki :) Bu dusunce yanlis mi? Sonuc olarak disari ciktinda da flort edersin cafe de barda sporda alisverisde vs vs. Yada ben bu caga ayak uyduramiyorum...Tanidim herkezin uyeli mi olur bu arkadas sitelerine (dating site). Siz ne dusunuyorsunuz Bu arkadaslik siteleri hakkinda?
İki kere yazıştın diye hemen buluşacak değilsin zaten..
Yazışırsın uyarsa görüntülü konuşur sonra buluşursun..
Hem artık günümüzde şurda çalışıyorum dese kontrol etmek net sayesinde daha kolay..böyle artıları da var..
Ben direk böbrek.avı diye bakmıyorum olaya..böyle sitelerde işe yaramazları eleyip uzun süreli ilişki yaşayan yada evlenenlerde var..barda yada parkta tanışmaktan farklı görmüyorum ben..nette takılan adam kötüde, parkta takılan adamın iyi olacağının garantisi yok..üye ol gitsin hadi göreyim seni
Ben çok karsi değilim, özenli davranırsanız sorun çıkmayabilir. Zaten orda tanışsanız bile sanal olarak evlenmeyeceksiniz. İllaki kanlı canlı göreceksiniz ve tanımaya çalışacaksınız. Fiziki olarak tanıştığınız bir adamın da başkaları ile gorusmediginden emin olamazsınız zaten. 24 saat birlikte olsanız yapacak adam yine yapar. O siteler sadece vesile.
Düzgün ve kalabalık bir ortamda buluştuktan sonra en fazla istemiyorum der engellersiniz.
Benim bir kuzenim de malum sitelerden birinde tanıştı eşiyle. 4 yıllık evliler, çok da mutlular. Meslek gibi detayları da secebilmeniz çabası.
Söylediklerinize katılmakla beraber,İki kere yazıştın diye hemen buluşacak değilsin zaten..
Yazışırsın uyarsa görüntülü konuşur sonra buluşursun..
Hem artık günümüzde şurda çalışıyorum dese kontrol etmek net sayesinde daha kolay..böyle artıları da var..
Ben direk böbrek.avı diye bakmıyorum olaya..böyle sitelerde işe yaramazları eleyip uzun süreli ilişki yaşayan yada evlenenlerde var..barda yada parkta tanışmaktan farklı görmüyorum ben..nette takılan adam kötüde, parkta takılan adamın iyi olacağının garantisi yok..üye ol gitsin hadi göreyim seni
+1Tinder tarzı uygulamalar günübirlik ilişki için kullanıluyor, hatta meet&f*ck deniyor bunlara. Yani ciddi bi ilişkim olsun, daha önce kimlerle buluşmuş etmiş kontrolümde olsun diyorsanız böyle uygulamalar pek uygun değil bence.
Internetten tanismaya onyargili degilim. Bizde eşimle bu şekilde tanışmıştık. Ancak! Asla flört, partner, evlilik, tanisma, buluşma amaçlı sitelere üyeliğim olmadi. Oyle biyerden biriyle tanışmazdım.
Bu da benim önyargım. Ben arayişta olmayı sevmiyorum, sevgilim olsun diye aranan insani da istemem. Herkes hayatinda biri olsun, sevsin sevilsin ister, tanismak ister ama bu sitelere kayit olacak derecede, bu denli bir aramaya girmek benim normalim değil. Belki iyi insanlar vardir orada onu bilemem. Ben kendi adıma tesadüfleri severim bu konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?