Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğüne hiçbiriniz gitmeyin zaten çağırmamış .
Üzülecek birşey yok ,hadsiz densiz insanlardan o kadar laf duydum ki .
Sonra daha beter oldular ama yine de sevinmedim .Laf ta söylemedim .
Böyle insanları yok sayın .🤷‍♀️

Yaştan vurmak istemiyorum asla ama kızı benden büyük. Ve evlenmek için gerçekten çok çaba sarf etti.
Sürekli platonik aşık olup , gerçek sanıyordu.
Zaten düşünün nişanlandığını bile bir sır gibi sakladı. Nazar edeceğimizden korkuyor.
Aslında şöyle düşünüyorum. Benim babamın durumu her zaman çok şükür çok iyi oldu. Eski eş kişisi de çok iyi bir düğün yapmıştı. Ailesinin durumu kötü de değildi. Hani evimiz ,arabamız vardı. Görünüş olarakta tüm kuzenlerimin eşinden daha iyiydi( bunu kendileri söyledi)
Ondan boşanınca yüzüme Allahtan daha ne istedin diyen bile oldu. Ben şımarıklıktan boşanmışım gibi :)
Şimdi ki nişanlımın da durumu iyi olduğu için sanırım bu kız neden yeniden evleniyor diye deliriyorlar.
38 yaşında kuzenim beni engellemiş instadan düşün:))
En üzüldüğümde , başka bir kuzenim var o dul kaldı. Eşi vefat etti. Eşinden kalan bir maaşı var onla geçinmeye çalışıyor. O gelmesin diye kendini yerden yere atmış. Gelirde nazar edermiş, nişanlılığı bozulurmuş.
Acaba nişanlısı bu yönlerinin farkında mı ?

kız fena psikopatmış yahu, yani jkız psikolojik olarak rahatsız farkındasınız di mi
hiç takmaya değmezmiş yahu, bunun için mi ağladın bu kadar
vallahi kızdım sana. annen olsam hele baya kızardım.
cidden üzülmeye değmez.

Herkesin başına her şey gelebilir. .

Zaman her şeyin ilacıdır. Bırakın kötülüklerinde boğulsunlar. .

Böyle insanları sosyal medya dahil her yerden silerdim. Net. Babamın da düğüne gitmesini istemezdim. Hala olsa hala gibi davranırdı ancak o yeğenini yedi kat el gibi görüyorsa kardesinin de ona tavrinin sert olacagini bilmeli.
Bu ne hadsizlik. Sanki ilk boşanan sizsiniz.
O yeni evlenen ciftin sonsuza kadar mutlu olacağı ne malum? Böyle konuşanların nedense kendi çocukları ailelerini takmıyor istediklerini yapıyor. Inşallah sonları kötü olmaz. Allah çok büyük. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Ne gerizekali insanlar var ya. Bosverin hic sıkmayin caninizi baksaniza ne guzel sevdiginiz bir insan cikmis karsiniza dugunuzde olacakmis yakinda. Boyle densiz insanlar hayatlarinda size yer vermiyor diye cokta uzulmeyin bu sizin icin aksine bir avantaj. Onlarda salakliklariyla size negatif enerji verecek yoksa.,

Halanızı ve kızını düğüne çağırmayın. Çağırmayan kişiyi düğününüze çağırmamak en doğal hakkınız
Ama aile içinde olan olayı nişanlınıza anlatmanız hata olmuş

Düğüne hiç boşanan, eşi vefat eden kimse gelmeyecek mi acaba? Bal gibi de fesatlar. Herkes düğün yapıyor ya kimin gözü kalsın sanki kraliyet ailesine gelin gidiyor g*tü b*klu. Ay çok sinirlendim.

Kraliyet ailesinde bile Meghan Markle'ın ikinci, Prens Harry'nin ilk evliliği; onlara dahi laf eden olmadı ayol ehehe.

Konu sahibi, hiç canınızı sıkmayın böyle tipler için. Ben olsam daha da yüzlerine bakmam. Babanızın düğüne gitme isteğini de anlayamadım, kızına bildiğin hakaret etmişler daha bilezik takayım küçük altın takayım falan.

Benim ablam da boşandı apartmandan komşu "Ben dul kadından çok korkarım" derdi sürekli anlamı kastederek. Kendi öldü çok sürmedi kızı 18 yaşında kocaya kaçtı ondan da ayrıldı sonra. Büyük konuşsun o kişi allah büyüktür.

Acaba damat adayının bu tip durumlardan takıklığı ve kendi kendine kurmasından haberi var mı?? Neden diye soracaksan elbet bu adamın bi işi çevresi ailesi vs var yani hali ile mazallah biri merhaba dese yada işte birisi evrak istese milletede eşine de sorun çıkarabilir halanız korkuyosa valla bu eşinin ailesindeki insanlara özelliklede kuzenlerle baya sorun çıkartır gibi geldi yanlış anlamayında beni...

Ben %200 eminim asla haberi yoktur.
Kuzenim şimdi onun kulu kölesi olmuştur. Beni bırakıp gitmesin diye.

Ay resmen sinirlerim zipladi.
Onlar tüm boşanmış kadinlarin kesip attığı tırnağı yesinler (aslinda başka birşey yazardim ama banlanma riskim var)
Benim annem 90li yilarda boşanmıştı bir iki kere laf sokulduktan sonra artik hanımlığı bir kenera birakip cevabın hasını yapistiriyordu. Misal olarak:
- şenin kukunla gerdeğe girmediğim sürece sanada mok yemek düşer...
- evet- ben balli kadinim, eski kocam, bekar çıtır erkekler peşimde. Sanada düşer gökten bir kemik. Bol bol dua et.
- he ya, sanada düğün dernek yapacak bir safoz cikar- ben 3cüyü yaparken sen hâlâ kıytırık kurupastali düğünün hayalini kurarsin

Bu liste böyle uzar gider...
Sen galiba cok hanim hanim cevap veriyorsun...
Eski kocani soranlara- şak diye de: yooo hala sürüngen gibi peşimde, benim gibi hatunu nerde bulacak istersen sana yapalim, yakışırsınız- diye.
Aslında naif davranmak istemiyorum ama kimseyi üzmekte istemiyorum.
Soran kişiler yaşça büyükse hele. İçime dert ediyorum sonrasında. Hani bazen konuşman gereken yerde susarsın , sonra da neden ? Dersin ya işte bende ki de o kafa.

Insan kardesini dugune davet etmez mi seni neden problem olarak görüyorlar ki bosanmis ol evlenecek olamayabilirdin de ne yani o evleniyor die gözün mu kalacakmis ne sacma düşünce seni fesat kimsenin mutluluğunu cekemeyen biri ilan etmişler. Ne yani dusugune gidip ben bosandim die aglayacak miydin ki yani bir insan bunu neden böyle düşünür ki bu kişi bir de kuzen olacak .. ben olsam hayatta muhattap olmazdim böylesiyle.. icindeki pisligi disari vurmuslar resmen. Ama dusmez kalkmaz bir Allah insanin bir seyi kinamasina gerek yok basina gelmesi icin bu sekilde bir dusunce bile yeter sen sıkma canını

Zaten normalde de asla konuşmuyorduk. Benim yeniden evleneceğimi duyunca tepki bile vermişler babama. İşte daha erken , neden evleniyor, adam yüzüne vurmaz mı ? Diye.

kız fena psikopatmış yahu, yani jkız psikolojik olarak rahatsız farkındasınız di mi
hiç takmaya değmezmiş yahu, bunun için mi ağladın bu kadar
vallahi kızdım sana. annen olsam hele baya kızardım.
cidden üzülmeye değmez.
Şimdi konu dışı yazmak istemiyorum. Ama onun başka varlıklarla da bağlantısı olduğunu söylemişlerdi.
Halam ona ermiş muamelesi yapıyor. Psikolojik bozukluğu var eyvallah ama bir insan nasıl bu kadar saçma bir düşünceye sahip olur ?
Hemde abisinin kızı hakkında.

Benim ablam da boşandı apartmandan komşu "Ben dul kadından çok korkarım" derdi sürekli anlamı kastederek. Kendi öldü çok sürmedi kızı 18 yaşında kocaya kaçtı ondan da ayrıldı sonra. Büyük konuşsun o kişi allah büyüktür.
Hayatımda bir kere bile yaşasın da görsün demedim.
Gerçekten bu çok büyük bir cehalet. Ama bu büyük konuşmaları sonu hep aynı oluyor...

Kraliyet ailesinde bile Meghan Markle'ın ikinci, Prens Harry'nin ilk evliliği; onlara dahi laf eden olmadı ayol ehehe.

Konu sahibi, hiç canınızı sıkmayın böyle tipler için. Ben olsam daha da yüzlerine bakmam. Babanızın düğüne gitme isteğini de anlayamadım, kızına bildiğin hakaret etmişler daha bilezik takayım küçük altın takayım falan.
Babam ailesine laf edeceğiz diye ödü kopan bir tip.
Hele ben kötü konuşayım sana çok düşkünler, uyku uyumamışlar boşanınca der.
Saflık demiyelim de klasik aileci bir babam var.

Densizler.bu nasıl üslup çok kızdım ya.uzulmeyin lütfen.ama ailenizle ilgili açık tarafları eşlere anlatmama durumunda babanıza hak verdim
Eşime anlatmayayım eyvallah. Ama nişanlım bir kez olsun böyle bir konunun yakınından bile geçmedi. Of gerçekten evleneceğimiz adama bile şüphe ile yaklaştırıyorlar.

İnsanlar ne kadar tuhaf oldular. Hemen buldumcuk oluyorlar. Sanki herkesin garantisi var. Bence buyutme laf lafı acar daha kırılırsın. Allah onunne guzel birini çıkarmış. Düğün günü gez nişanlınla çek fotonu neşeli neşeli at sosyal medyaya. Al sana cevap. Ne aglayıp istediklerini kazandırıyorsun. Boşver elalem lafı bitmez hayat cok kısa anın yaşamanın kıymetini bil. Ona uzul buna uzul ohooo. Gün ola devran döne demişler.

Ya yemin ediyorum hayatımda bu kadar, buu kadaar saçma bir şey duymadım. Böyle fesat düşünüyorlar bari dile getirmesinler, ayıpp. Ay güler misin ağlar mısın... :confused: Konu sahibi asssla o insanları ciddiye almayın lütfen, muhatap bile olmayın bence. Ah etmenize dahi gerek yok. İlahi adaletin çarkları dönmeye başlamıştır. Loading... :KK62:

Aslında naif davranmak istemiyorum ama kimseyi üzmekte istemiyorum.
Soran kişiler yaşça büyükse hele. İçime dert ediyorum sonrasında. Hani bazen konuşman gereken yerde susarsın , sonra da neden ? Dersin ya işte bende ki de o kafa.

hic dert etme- söyle rahatla.
yasca büyük olabilirler ama beyinleri kücük kalmis. hayatinin tadini cikartamiyorsun bu insanlar yüzünden.
daha yeni nisanlandin- senin suanda pir pir ucman gerek.
dengesiz insanlari takip dert edinmek yerine cat cat konus.
öyle yada böyle, seni zaten sokmadiklari kilif kalmamis.
babana söylenecek laf cok ama sonucda babandir. o seni kükreyip kollasa kimse agzini acamaz. kimse.
koskoca adam, kardesinin sacmaliklarini sana cektiriyor.
birak hic karisma, gitsin dügüne... taksin bilezigini. davet edilmedigi halde icine siniyorsa gitsin otursun. gitmese ordanda sana kulp takarlar... kaj fesatlandi göndermedi diye.
kendi dügününe konzentre ol- birak ruh hastalari pisliginde bogulsunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X