Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babanız o dugune gıtmemelı gıderse sızı ezmıs olur
buldumcuk koca bulmayı marıfet sanan bırının dugunune gıdılmez
artık sızı nasıl kıskandı sızden yana neyı sindiremedıyse tek vurabılecegı yerden vurmus hala kızı bır koca bulabılmıs sukur

terbıyesız

babanız gıtmemelı daha bılezık takacakmıs davet bıle edılmemıs

benım babam olsa gıtmezdı kac evladı var davet bıle etmedıgı yegenı sızden onemlı mı gozyasınızdan onemlı mı

okutun bu mesajları babanıza

evlat olarak hakkım varsa benı ezme baba sana o dugun lazım degıl ama benım gonlumu kaybedersın deyın bence

Kraliyet ailesinde bile Meghan Markle'ın ikinci, Prens Harry'nin ilk evliliği; onlara dahi laf eden olmadı ayol ehehe.

Konu sahibi, hiç canınızı sıkmayın böyle tipler için. Ben olsam daha da yüzlerine bakmam. Babanızın düğüne gitme isteğini de anlayamadım, kızına bildiğin hakaret etmişler daha bilezik takayım küçük altın takayım falan.
Aynen yaa

İstemesizce güldüm cidden.
Bana da birini bulmuştu bu halam. Adam 43 yaşında ben 27 . Adam hayattan bir beklentisi kalmamış birisi ben ise tam tersi.
İstemeyince de adam bekardı sanki bulabileceksin falan dedi bana.
Kardeşinize de Allah iyi kısmetler versin inşallah. Sevindirmesin kimseyi .
Yaa amin çok şükür evlendi ve mutlu. Bir de diyorlar ki onu mu buldun. Neymiş işçiymiş. Onların bulduğu memur. E kendi kızın var aynı yaşta. Onu versene dedem yaşında adama, ne de olsa memur. Bilmiyorum halalar niye böyle.. Herkesin mi böyle. Teyzelerim tam tersi hep iyi olalım isterler her şeyin en güzelini dilerler bizim için. Allah herkesin kalbine göre versin

Ben %200 eminim asla haberi yoktur.
Kuzenim şimdi onun kulu kölesi olmuştur. Beni bırakıp gitmesin diye.

Aslında naif davranmak istemiyorum ama kimseyi üzmekte istemiyorum.
Soran kişiler yaşça büyükse hele. İçime dert ediyorum sonrasında. Hani bazen konuşman gereken yerde susarsın , sonra da neden ? Dersin ya işte bende ki de o kafa.

Zaten normalde de asla konuşmuyorduk. Benim yeniden evleneceğimi duyunca tepki bile vermişler babama. İşte daha erken , neden evleniyor, adam yüzüne vurmaz mı ? Diye.

Pardonda tekrar evlenip evlenmeyeceğinizin yada erken olup olmayacağına karar verecek olan siz misiniz yada ortak kararla aileniz mi ??? Kendilerinin ne üstüne vazifee hayırdırda??hayırda sizin yeniden evlenirseniz kendilerine batacak olan şey 2.buldu biz zorla 1. Bulduk anlamından başka bişeye gelmiyır gelemez. Artık bukadsr fesatlıklarından sonra asla haklarında olumlu düsünemeyeceğim nokta.

Boşver halanı ne saçma birşey söylemiş.kuzeninde cahil belli.istenmediğin yerde zaten durman daha kötü olurdu söylemişlerde hayatındaki değerli zamandan çalmamışlar.sende onları topluca çağırma düğün yaparsan.bebeği olunca vs gitme kısacası ilişkiyi kes.babanda çok istiyorsa bırak gitsin ama bilezik falan takmasın.kendi ilişkinde mutlu olarak en büyük cevabı verirsin.benim babamda böyle bir tip yüzüne tükürseler yağmur yağıyor der geçer.kafaya takmak istemez.kötü niyeti görmez vs.

Hımmm ne tür bir manyak çözemedim. Boşanma, negatif enerji... Kendisi çok emin onu bekleyen pespembe hayattan.
Nazar boncuğu taksın at nali olandan boynuna. Çul çaput bağlasın. Sarımsak tütsülesin.
Şu dünyada evlilik, koca, düğün vs pek yapılan bir şey degil. Yüz yılda bir falan olur. O da ona nasipmiş demek.

ayy kızlar beyaz falan gıymesın daha cok bak benı nasıl kıskanıyor golge dusurmeye calısıyor olur haklıyken haksız duruma düşer

o kuzeni'' it ürüdü ''ye saymak gerek hoşt deyıp hayata devam etmek gerek uzulerek bıle tenezzul etmemek gerek

Ben %200 eminim asla haberi yoktur.
Kuzenim şimdi onun kulu kölesi olmuştur. Beni bırakıp gitmesin diye.

Aslında naif davranmak istemiyorum ama kimseyi üzmekte istemiyorum.
Soran kişiler yaşça büyükse hele. İçime dert ediyorum sonrasında. Hani bazen konuşman gereken yerde susarsın , sonra da neden ? Dersin ya işte bende ki de o kafa.

Zaten normalde de asla konuşmuyorduk. Benim yeniden evleneceğimi duyunca tepki bile vermişler babama. İşte daha erken , neden evleniyor, adam yüzüne vurmaz mı ? Diye.
Ona ne ki hadsiz.. ne gereksiz insanlar var ya hiiic canini sıkma belli ki densizler.

Herkese katılıyorum Kajmery34 Kajmery34 böyle hadsiz saygısız insan!lar için can sıkmaya değmez sende düğününe çağırmazsın negatif enerji istemiyorum diye olur biter. Hayatından da çıkar tabii belli ki kıskanç gözle bakıyolar ki herkesi de kendileri gibi görüyolar. Allah düşmanları sevindirmesin hepimizi iyi etsin insallah.

Ablacim ben ısrarla söylüyorum bunlar senin maddi durumu iyi birisiyle evleniyor olmanı çekemiyorlar

Bundan sonra sen de baban da görmemişçe cevap verin, Kajmery maddi durumu çok süper biriyle evleniyor düğünün ellisini tellisini yapıyor kıskanmaz korkmayın diyin. Ciddiyim yani hakediyorlar çünkü.

Arkadaş kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.İncitme,incittigin yerden incinirsin!demişler.Sen babana gereken cevabı vermişsin.Özur dileyerek baban da aynı benim babam gibi akrabalarının e mal olduğunu bilmeyenler den.O anda ne demek ,sen ne demek istiyorsun diyebilmeliydi.Sen neden aglicakmissin yaaa.Kiskanc insanlar.Vallaha millet kiskancindan catladigi için davranmislar böyle.Hasbam düğününde negatif lik istemiyormuş.Sen başlı başına negatifliksin!Boşver.Allah görsün ,Allah öyle bir adaletiyle sınar ki şaşar kalırsın.Uzulme,hiç oralı olma.🥰

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
Nasil bir zihniyet bu. Birak akrabayı eli dügününe çağırırken bile düşünmez insan böyle. Babanizin yerinde olsam gitmem o düğüne.sizde silin böyle akrabalarinizi. Allah verir bunlarin cezasini. Allah a havale edin. Olur da kendileri bosanirsa falan atsinlar kendilerini . Dunya ya kötü enerji yaymasinlar.

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
İnadına git gelin masasının dibine otur :KK71: Böyle gözünü ayırma onlardan negatif enerjini yolla. Manyak bunlar yeminle ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X