Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına silin gözyaşlarınızı.

Bu kadar avam bir kızın dügününe gitmemek sizin yararınıza.

Demek ki hayatta tek basarisi "evlenebilmek"

İngiliz kraliyet ailesi dünyanın gözünü önünde trilyonluk düğün yapıyor kimsenin nazarı değmiyor ne hikmetse limonatalı göbek atmalı düğünlerine hemen nazar değiyor.

Edecegin laf su olabilir halana "ingiliz kraliyet ailesinin dugunune nazar degmiyor senin avam kızının dügününe mi nazar değecek?" söyle icin rahatlasın.

Halam ondan deli gibi korkar.
Çünkü gerçekten psikolojisi çok bozuk.
Bana aylarca bir çocuktan bahsetti. İşte komşusu , ona çok aşık vs diye. Çocuk meğer bunun adını bile bilmiyormuş. Evlenemiyorum diye kendini yerden yere atan bir insan. İlk düğünümde asla gelmedi, halamı da yolladı ama halam çok tedirgin oturdu.
O zaman sizi kıskandığından böyle yaptı ya da kendisi fesat olduğu için sizide fesatlanacağınızı düşündü

halanızı bilmiyorum ama kuzen biraz fesatmış galiba
yarın birgün onun boşanmayacağının garantisi var mı
halanıza bunu söyleyebilirsiniz,
ya da en iyisi tepkisiz kalmak sizde kendi düğününüze çağırmazsınız
boşverin yani Allaha havale edin
ayrıca nişanlınıza anlatmakla iyi yapmışsınız ne güzel size destek olmuş

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
Diyetteyim stresliyim şu halanı elime ver bakayım tüm stresimi atayım

Halanız mı, kızı mı bilmem ama tam anlamıyla fesatlar..
Ben babanızın yerinde olsam düğünlerine gitmem (ki zaten davet edilmediniz). Kendi kızımın dügününe de çağırmam..
Allah herkesin gönlüne göre versin..

Hahahahhahahahahhahaahahaha ne kadar tanıdık seyler bunlar,ben hep söyledim hala soylerim bu foruma da yazdim benim cevremde cildirdilar otelde düğün yaptım,esimin sirketi var,parasi var birsuru altin vs taktilar diye babamin ailesinden 1 tane kisi bile düğünüme gelmedi 😁😁😁😁😁😁 sonradan babama geliyorlar utanma payi getirmisler 1 tane yarim altın 😁 bu kisi halam bu arada
Ne kadar sacma sapam bir oksijen israfiymis kiz senin kuzenin koptum hahahahahaha
Hadi biraz keyfin yerine gelsin
Kaynana yan komsusunu anlatiyor annesinden harçlık almış kız ala ala 9 bin lira biriktirmis sanki 900 bin tl biriktirmis gibi,kiz nişanlı bu arada
Simdi biz arabamizi değiştiriyoruz ,esime bugun dedim ki annene soylicem 200 bin lira biriktirdim bi senede anne dicem
Benim cok ayarimla oynadilar o cok artislik yapip büyük konuşanları da gördük sen neden agliyorsun böylesi icin hic canini sikma ayarlarini bozma kuzum benim ben sinir hastası olmustum simdi ölebilirler haset terbiyesizler.

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
Of ne olmus oyle. Bir buldumcuk gelin hanim yuzunden bir birinize girmissiniz. Babaniz uzulmustur ve kizmistir kardesine ama erkekler belli etmez. Lutfen babanizin gonlunu alin. O hala kizina bir cift laf edin ama simdi degil cicim aylari gecsin, ettigi halti unutsun damat bey yurdum erkegi kivamina gelsin o zaman. Insan olan boyle dusunmez, boyle bir laf etmez. Hala da kizi da cok mu emin bosanmayacaklarindan. Uzulmeyin, ailenizi de uzmeyin. Babanizin hakli oldugu kisim nisanlinizla ilgili kisim. Bu kadar ozelinizi anlatmayin. Gun gelir o da bir laf eder yikilirsiniz. Hic tepki vermeyip hala kizini operken sana niye ozeneyim haspa deyip gulumseseydiniz. O laf ona yeter de artardi. Anneniz ve babaniz telefonla bile olsa dugun haberinin verilmemesini hazmetmemislerdi. Onlar bu duruma uygun tavir takinacaklardi. Hala tarafi sizi one surup olayi sivamislar. Kendini akilli zanneden akilsizlar. Kajmery o damat onlara yeter. Aileyi tanimiyorum. Ama kim boyle hadsiz buldumcuk davranislar sergilediyse layigini buldu.

sen kimseyle muhattap olma.düğününe de ne halanı ne kuzenini çağırma.sorarlarsa ama ben 2.yi yapıyorum yalnızca 1 defa düğün yapmışların gözü kalır şimdi dersin :halay: şaka bir yana cidden çağırma, laf eden olursa da çok eğlendik negatif enerji istemedik de.üzme tatlı canını sen :KK200:

‘Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kimin ne olacağını Allah bilir. Negatiflik istemeyen kızın önce kalbindeki o pisliği temizlesin! Dünyadaki ilk gelinde son gelinde o değil. Kendini bu kadar önemsemesin. Hayırlı uğurlu olsun halacığım!” yazardım kesinlikle.

Duğune gitmezdim,mumkunse anne de gitmesin baba gitsin takısını taksın dönsün.
Sorarlarsa fazla negatif enerji yaymayalım ailecek gelip dedik,dersiniz.
Bi onun kızı evleniyor çünkü!
Bide düğüne her cağırdğina medeni durum mu soruyormuş?!
Sacmalamıslar.

Ben olsam o halayı arayıp gözüm mü kalırmış, negatif mi enerji, neyse ikinci düğününe gelirim artık durumu eşitlediğimiz zaman derim ama saygısız diye tüm sülalede konuşulurum orası ayrı.

Bu düğün yapacak olanların havalarına tafralarına hayranım negatif enerji ne demek ya sizin topunuz negatif enerji 😡ailecek gitmeyin bence kimin başına ne gelir kimse bilmez

Babanın düğüne gitmemesi lazim. Zaten kendisi aramasa kimse onu davet etmeyecekmiş baksana...

Sen de o densizlere üzülme. Kendilerini ne kadar değerli görüyorlar ki evlendikleri için herkes onlara özenecek zannediyorlar. Ne saçma ne çirkin bir anlayış . Hic üzülmeye degmez. Boş insanlar boş beyinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X