Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam agzimdan kufur cikacakti kendimi zor tuttum.
Zaten nişanlisiniz, ne gibi gozunuz kala bilir ki.
Bu gibi pislik insanlarla ayni havayi yuttugum icin uzuluyorum ...

Bence arayıp söyleyin içiniz de kalmasın

Yani söylediklerine üzülmekten ziyade babamın bana halan seni çok sever demesine deli oldum :D ne diyecektin ? Ateş seni çağırıyor kuzum :D
Hep de öyle derler bizde de var bi benzeri hep ne hikmetse çok severler

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?

Halanız saçmalamış hiç birşey takmayın haketmiyorlar terbiyesizler buradan sinirlendim ben

Canım üzülme, senin hayatında böyle hadsiz insanlara ihtiyacın yok. Çıkar hayatından gitsin. Görüşme konuşma onlarla. Takma söylediklerini de. babana da kızma görüşmeye evim vs deme. Babanla arani bozma yani. Onun kardesibatsa atamaz satsa satamaz, ama senin sadece halan ve kuzenin. Hayatında olmasalar da olur. Bu arada babana tek bir konuda hak verdim, nisanlina anlatınca rahatlamış olabilirsin ama hayat bizi nereye getirir bilemeyiz, ben de olsam nisanlima söylemezdim. Hatta benim eşim bir konusmada boş bulunup annemin hastalığı ile ilgili şaka yaptı ( bipolar ) o kadar zoruma gitti ki. Sonra çok özür dilerse de kırıldım yani. Kırmak istemese bile incitebilir, kötü niyet olmayabilir ama insan hassas oluyor.

Babaniz umarim cagrilmadigi dugune gitmez.
@bitterc simdi senin mesajini okuyunca aklima geldi. Nisanimda halamin kizi yeni bosanmisti. Herkesin onunde kendi oz erkek kardesi aglatmisti kizi nisanda bile isin yoktu geldin birde nisan sonrasi partiye mi gideceksin diye. Ben bunlari nisandan sonra ogrendim. O sira fark edememiştim. O ozuke inat dugun sahitimi o kuzenim yaptim. Annem filan ugursuzluk getirir dedi ama sallamadim.
Bu uğursuzluk yaftasini da burada öğrendim. Hayret bir şey.

Işte insan öyle bir şey ki ben eğitimimi aldım, öğrendim, yükseldim, aydınlandım diye bir kenara çekilirse karanlıktaki bir kibrit alevinden öteye gidemez.

Iyiyi, guzeli, doğruyu önce kendimiz uygulamalı sonra yaymalıyız bıkmadan usanmadan.

Kitaplara baksan medeniyet aldı başını yürüyor ama işte eş zamanlı değil her beşeri unsurda.
Cahiliye dönemi hala sürüyor bir yerlerde. Oralara hep ulaşmalıyız.

Boşanmış kadına uğursuz demek... Pes yani.
Kadını acizlestiren hain batıllar. Keşke buraları daha çok kadın okusa...

Bu uğursuzluk yaftasini da burada öğrendim. Hayret bir şey.

Işte insan öyle bir şey ki ben eğitimimi aldım, öğrendim, yükseldim, aydınlandım diye bir kenara çekilirse karanlıktaki bir kibrit alevinden öteye gidemez.

Iyiyi, guzeli, doğruyu önce kendimiz uygulamalı sonra yaymalıyız bıkmadan usanmadan.

Kitaplara baksan medeniyet aldı başını yürüyor ama işte eş zamanlı değil her beşeri unsurda.
Cahiliye dönemi hala sürüyor bir yerlerde. Oralara hep ulaşmalıyız.

Boşanmış kadına uğursuz demek... Pes yani.
Kadını acizlestiren hain batıllar. Keşke buraları daha çok kadın okusa...
Iki nikah sahidim vardi ikiside bosanmisti :D gayet mutlu huzurlu bir evliligim var.

Ah bu halalar...
Hiç teyzeler gibi olmuyor değil mi?:işsiz:
Benimki de bu cinsten. Ama bizim aramızda baya baya önceden beri fesatlanma olduğu için bana böyle bişey dese ben hiç şaşırmazdım. Acaba sizinde eskilere dayanan bi kıskançlık bi yarış durumu olabilir mi hala çocuklarında felan?
Küçükken tıp istiyordum bi ara sonuçlarım istediğim gibi gelmeyince kazananları anlatıp nispet yapardı öğretmen oldum küçümsedi halbuki kendi çocukları şuan işsiz :KK47:
Kayınvalidemi ilk gördüğü gün laf soktu falan saçma sapan tripler..
Anneniz nasıl biri dominantmıdır baskın mıdır?
Benim annem ağzının payını veriyor ben hiç elimi suya sabuna dokundurmuyorum:KK49:
Sen cevabını versen adın saygısıza çıkar. Annen cevabını versin veya baban en temizi. Hiç kafana takma bunların %90 ı böyle akraba =akrep.

kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi... Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.

Çok çok sinirlendim okurken. Neyse ki bu kısmı okudum da biraz rahatladım.

Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi

Bu nasıl bir tepki ya. Çok komik bir yandan.

babanız o dugune gıtmemelı gıderse sızı ezmıs olur
buldumcuk koca bulmayı marıfet sanan bırının dugunune gıdılmez
artık sızı nasıl kıskandı sızden yana neyı sindiremedıyse tek vurabılecegı yerden vurmus hala kızı bır koca bulabılmıs sukur

terbıyesız

babanız gıtmemelı daha bılezık takacakmıs davet bıle edılmemıs

benım babam olsa gıtmezdı kac evladı var davet bıle etmedıgı yegenı sızden onemlı mı gozyasınızdan onemlı mı

okutun bu mesajları babanıza

evlat olarak hakkım varsa benı ezme baba sana o dugun lazım degıl ama benım gonlumu kaybedersın deyın bence
Babam da ayrı bir vaka cidden.
Bana hala gelmiş , seni çok seviyorlar diyor. Beni seven insan böyle yapmaz diyorum. Kadın açık açık söyledi , whatsaaptan babama davetiye atmışlar düşün...

Hımmm ne tür bir manyak çözemedim. Boşanma, negatif enerji... Kendisi çok emin onu bekleyen pespembe hayattan.
Nazar boncuğu taksın at nali olandan boynuna. Çul çaput bağlasın. Sarımsak tütsülesin.
Şu dünyada evlilik, koca, düğün vs pek yapılan bir şey degil. Yüz yılda bir falan olur. O da ona nasipmiş demek.

Hiç güleceğim yoktu gerçekten. Sağ olun kahkaha attım.

Ablacim ben ısrarla söylüyorum bunlar senin maddi durumu iyi birisiyle evleniyor olmanı çekemiyorlar

Bundan sonra sen de baban da görmemişçe cevap verin, Kajmery maddi durumu çok süper biriyle evleniyor düğünün ellisini tellisini yapıyor kıskanmaz korkmayın diyin. Ciddiyim yani hakediyorlar çünkü.

Zaten dertleri o inan ki. Düğün salonunda , kuruyemiş ile düğün yapacak ve bunu benim kıskanacağımı düşünüyor. Biz 5 yıldızlı bir otel ayarladık. Çok ayıp ettiler ama cidden böyle davranarak beni daha da emin hissettiriyorlar.
Gerçekten çok fesatlar ya.

Hahahahhahahahahhahaahahaha ne kadar tanıdık seyler bunlar,ben hep söyledim hala soylerim bu foruma da yazdim benim cevremde cildirdilar otelde düğün yaptım,esimin sirketi var,parasi var birsuru altin vs taktilar diye babamin ailesinden 1 tane kisi bile düğünüme gelmedi 😁😁😁😁😁😁 sonradan babama geliyorlar utanma payi getirmisler 1 tane yarim altın 😁 bu kisi halam bu arada
Ne kadar sacma sapam bir oksijen israfiymis kiz senin kuzenin koptum hahahahahaha
Hadi biraz keyfin yerine gelsin
Kaynana yan komsusunu anlatiyor annesinden harçlık almış kız ala ala 9 bin lira biriktirmis sanki 900 bin tl biriktirmis gibi,kiz nişanlı bu arada
Simdi biz arabamizi değiştiriyoruz ,esime bugun dedim ki annene soylicem 200 bin lira biriktirdim bi senede anne dicem
Benim cok ayarimla oynadilar o cok artislik yapip büyük konuşanları da gördük sen neden agliyorsun böylesi icin hic canini sikma ayarlarini bozma kuzum benim ben sinir hastası olmustum simdi ölebilirler haset terbiyesizler.
Kuzu nişanlanmış onu bile kaçar , göçer yaptı ya. Cidden Allah akıl fikir versin bunlara ya.

Ay baban o bilezigi takarsa ben burdan kalpten giderim kajmery😭😭😭
Babanın da düğüne gitmemesi lazım madem kızı negatif enerji veriyor babasıda verir gitsin bide trabzon hasırı taksın mühim tabi :işsiz:
Babanın düğüne gitmemesi lazim. Zaten kendisi aramasa kimse onu davet etmeyecekmiş baksana...

Sen de o densizlere üzülme. Kendilerini ne kadar değerli görüyorlar ki evlendikleri için herkes onlara özenecek zannediyorlar. Ne saçma ne çirkin bir anlayış . Hic üzülmeye degmez. Boş insanlar boş beyinler

Babam ailesine çok düşkün. Asla kötü konuşturmaz ve eğer kötü bir şey dersek bize cephe alır.
Ama gitmeyecek sanırım. Hiç konusunu açmadı çünkü.

Benzer bişey benimde başıma gelmişti.. hamile kalamiyordum bebeğim olmuyordu.. görümcem hamileymiş benden üzülürüm diye saklamişlar.. okadar içime oturmustu ki anlatamam.. ne yani hiçmi duymucam çocuk olduğunda.. birde neyine üzüleyim.. Allah ne yazdiysa o olur.. sizin yerinizde olsaydım bende ailece gitmezdim heralde düğüne.. nede olsa baştan söylememişler..
Üzülmeyin siz de lütfen...
Bende o dönemden geçtim , çok kötü bir durum biliyorum.
Teşekkür ederim güzel yorumlar için.

Kajmery34 Kajmery34 tatlım benim bir kuzenim yapmıştı hamileyken söylemedi neymiş nazar değermiş benim bebeğim yokmuş o zaman evliydim. neyse bebek büyük bir hastalık geçirdi iyileşti ama asıl negatifi kendileri çağırdılar ne diyeyim böylelerine Allah akıl fikir versin.
Kuzum hamileyken yaşadıklarım çok daha acı cidden. O çok başka bir evre. Allah çıkartıyor elbette ama gerek var mı ki ?

Herhalde halanin zihniyetinde bir insana söyle bir cevap yakisirdi: „Ben niye kıskanıyım halacım, sonuçta bulmuşum ikinci kocayı senin kızın birini bile zar zor buldu“

Önemseyip aramazdim bile, ama oldu ki bir gün karsilastiniz yine, güzel bir cevap verebilirsiniz.

kuzeniniz de sanki herkes kalmis herkes boşanmiş evlenecek son mohikan kendisi kalmis gibi davraniyor
negatif enerji istemiyormuş bak bak laflara bak yerinde olsam dugun salonuna hediye olarak celenk niyetine tırafo yollarim enerji lazim oldukca kullansin
Psikolog değilim ama kuzenim inanılmaz anormal ve şizofren bir kadın.
Gerçekten 3harflilerle bile iletişim içinde olduğunu söyleyen ve halamıda buna inandıran bir insan. Halam onu ermiş olarak görüyor hatta.

Ah bu halalar...
Hiç teyzeler gibi olmuyor değil mi?:işsiz:
Benimki de bu cinsten. Ama bizim aramızda baya baya önceden beri fesatlanma olduğu için bana böyle bişey dese ben hiç şaşırmazdım. Acaba sizinde eskilere dayanan bi kıskançlık bi yarış durumu olabilir mi hala çocuklarında felan?
Küçükken tıp istiyordum bi ara sonuçlarım istediğim gibi gelmeyince kazananları anlatıp nispet yapardı öğretmen oldum küçümsedi halbuki kendi çocukları şuan işsiz :KK47:
Kayınvalidemi ilk gördüğü gün laf soktu falan saçma sapan tripler..
Anneniz nasıl biri dominantmıdır baskın mıdır?
Benim annem ağzının payını veriyor ben hiç elimi suya sabuna dokundurmuyorum:KK49:
Sen cevabını versen adın saygısıza çıkar. Annen cevabını versin veya baban en temizi. Hiç kafana takma bunların %90 ı böyle akraba =akrep.
Teyzem de ayrı bir dünya aslında. Bana eski eş naptı kız , evlendi mi ? diye sormuştu.
Hepsinin derdi neden evlendiğim.
Evlenmemeliyim onlara göre , çünkü daha çok erkenmiş. Üzerinden geçmiş 2,5 yıl hala bana erken diyorlar.
Annem çok naif bir kadın. Suratlarına bir şey diyemez hatta ve hatta babama bile tepki veremez.

ancak bır ermıs ve cinle perıyle ıletısıme gecen bırı kendısının nazardan catlayacagını dusunurdu zaten :D :D :D superguclerı korumuyormuymus kendısını bu nasıl iş :D

Yangına körükle giden bir yorum şu an yaptığım ama bence babanız o düğüne giderse hatta onlarla konuşursa çok sert bir tavır koymalısınız. Gerizekalılara bak ya!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X