çağırmazsam ayıp olur mu?

Nazar korkum benim de vardır malesef ki hem de takıntı boyutunda. Çok korkarım nazar değmesinden eğer ki gerçekten nazarları değer diye düşünüyorsanız çağırmayın ama bence hiçbir arkadaşı çağırmayın böylece "aa bak beni kafasına takıyor" diye düşünmesini engelleyebilirsiniz. Şunu da unutmayın siz el ele olduktan sonra sizi bir şey yıkamaz eğer nişanlınız gelmelerini istiyorsa tüm arkadaşlarını ayırmaksızın çağırın ama karışmıyorsa bu duruma ailece olmak istedik düğünden sonra bekleriz diye geçiştirebilirsiniz. Kimseyi takmayın kafanıza, heyecanınızı bölmeyin

Düğünden sonra gelsinler siZde yerleşin bir eve ya ! Aman koca karı gibi meraklı meraklı düğün öncesi ev görmeye gelmek isteyenlere uyuzum yani

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ne rezil tavırlar nişanlanmış adam hakkında hala düşünülecek şey mi bu
Bence kimseyi evinize çağırmak zorunda değilsiniz hele de huzurunuzu kaçırmaya çalışan birini,keyfiniz bilir :)

birincisi ne münasebet kız kardeşine istemiş kısmet olmamış atarlanmış bir bayanı evime çağırmam..
ikincisi yine ne münasebet evlenmeden eve misafir mi alınırmış:26:
Aslında kız kardeşine isteme durumuda yok kız sevgilisinden yeni ayrıldığı bi dönemde benim saf nişanlım gayet iyimser tavırla kıza tavsiyelerde bulunmuş daha iyisini bulursun kafa dağıtmak için gir bi işe çalış tarzında kız yanlış anlamış musallat olmuş
Sırf eleştirmek ve eksikleri söylemek için gelmek istiyorlar :)
Evlilik arifesi nazar mi degdireceksin kendinize. Bi kem goz olmayiversin bosver. Ayibi falan dusunme, o size laf cakarken ayip ediyomuyum diye dusundumu? Cagirma, hem iyi bi ders vermis olursun.
Nazar nazar çok korkuyorum.ama arada net bi kavga yokken kavgaya sebep olmakta istemiyorum
daha evlenmeden cok garip geldi bana :26:

siz evlenin önce bi,merak edenler zaten hemen gelecekler

Enteresan bişey biliyorum ama gruptaki bi çoğu evlilik aşamasında kıyaslama yapıyorlar ve merak ediyorlar

Ben bu aralar büyü işlerine çok takıntılıyım, yani yapıyorum anlamında değil, çok duyuyorum etraftan şuna büyü yapılmış tarzında şeyler. Kız nasıl biri bilemem tabi, hakkına girmiyim şimdi tanımadığım insanın ama düğün öncesi gerek yok bence, ne olur ne olmaz. Sadece onu değil kimseyi çağırmayın, düğünden sonra gelsinler.

ben olsaydım kesinlikle çağırırdım...Çok açık söylenen birşey yoksa kimsenin ağzına laf vermemek için çağırırdım ..

Karnının kaldırmaması sebebiyle gelip de gördüğünde beğenmesini asla beklemezdim...

Söylediği eleştirilere "hı hı" der ,mesafemi korurdum..

kapıdan çıktıktan sonra da eşiğimi mis gibi sirkeyle sileeeeeeerrrr , nazarları defleeeerrrrrr kapardım kapımı... ohhh mis

Allah içinize sindirsin , güle güle oturmayı nasip etsin bu arada

ben 3 yıl merak giderdim,simdi keyfime bakıorum

Bundan sonrada konusmaya devam edecegin insanlar degil mi bunlar?
Birkez evine cagirmadin diye kurtulamazsin. Ya tamamen bitir hic gorusme yada herkesi cagirip onu cagirmamazlik yapma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tartışma çıkma ihtimali var işte ondan ikilemde kaldım nişanlım zor durumda kalsın istemiyorum eşiyle iyi anlasiyorlar çünkü ve evet kesin carlar
benim anlamadığım daha ev yerleşmemiş ne eşyası görmek istiyor bunlar ev yerleşmeden aa şu olmamış bu güzel değilmiş diyip hevesini mi kırma planları var acaba şüphelendim
Kesinlikle doğru tespit
Ne ayibi yaa o laf sokarken ayip olmuyosa sen de cagirmayip tepkini koyarken ayip ediver oyleyse.. Ne diye huzurun bozulacaksa..

Nişanlımın huzuru daha önemli benim için o zor durumda kalsın istemiyorum

ozaman ister ayıp olsunlar ister kırılsınlar kimseyi çaığrma evine şimdiden. bu fesat kızların hepsi böylekadınlar en çok zararı hem cinslerinden görüyorlar lafı bazen gerçekten doğru

Ailemden uzagim tek başıma temizlik yapıp yerleşmeye çalışıyorum daha sonra gelin dedim sadece mobilyalarini görelim onlar yerleşti nasıl olsa diyorlar

Merak bi de kıskançlık var özellikle gruptan bi kaç kızda herseyin en iyisi kendilerinde olsun istiyorlar o yüzden gelmek istiyorlar
Ne rezil tavırlar nişanlanmış adam hakkında hala düşünülecek şey mi bu
Bence kimseyi evinize çağırmak zorunda değilsiniz hele de huzurunuzu kaçırmaya çalışan birini,keyfiniz bilir :)

Biz gittik onlara diye zorunluluk gibi oldu azıcık

Allah razı olsun çok teşekkür ederim en mantıklı böyle yapmak olacak sanırım kimse kirilmadan:)

Sürekli görüşmek durumunda kalacağız bu insanla kaçışı yok haklısınız

ozaman ister ayıp olsunlar ister kırılsınlar kimseyi çaığrma evine şimdiden. bu fesat kızların hepsi böylekadınlar en çok zararı hem cinslerinden görüyorlar lafı bazen gerçekten doğru

Aynen öyle ya kıskançlık diz boyu ve haklısınız insana en büyük zararı hem cinsi veriyor

Evlendikteb sonra yemege alirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok merak ediyorlarsa eşyaları fotograflarını çekin gönderin. Daha evlenmeden ne merakmış bu böyle? Ayrıca o evli çiftide çağırmasanda olur hiçte ayıp olmaz. Kendinize sıkıntı etmeyin.

Çok merak ediyorlarsa eşyaları fotograflarını çekin gönderin. Daha evlenmeden ne merakmış bu böyle? Ayrıca o evli çiftide çağırmasanda olur hiçte ayıp olmaz. Kendinize sıkıntı etmeyin.

Eşi nişanlımla iyi anlasiyor öyle bişey olmasa hiç düşünmem bile ama sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamanlarda. Fotoğrafları gördüler daha siparis verdigimiz zaman. O zaman bile bir çok laf söylediler. Benim Ailem uzakta salon takımını yataklı alacağım gelenim gidelim çok olur rahatça yaparlar dedim. " bu devirde kaldı mı onlar ya otele giderler yatmaya ya da şişme yatak var ondan alırsın" diye tepki gösterdiler

allah allah onlar mı kullanacakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…