çağırmazsam ayıp olur mu?

Çağırma
En keyifli zamanların bunlar ne gerek var tadın kaçacak
Ayıp olsa ne olur dış kapının dış mandalı
Allah tamamına erdirsin, keyfini çıkar

Esleriniz anlasiyorsa iyi iste onlar bulussun disarda. Sart mi hepsiyle ailecek gorusmeniz. Ben evime hoslanmadigim insani almak zorunda degilim, bu esimin arkadasinin esi bile olsa. Ayni sekilde benim bi arkadasimdan esim hoslanmiyorsa onla da sadece ben gorusurum, ne diye mecbur edeyim adami istemedigi birisiyle gorusmeye. Ondan sonra ariza cikacak. Onlar sizi cagirdi diye siz de onlari cagirmak zorunda degilsiniz bu arada, herkesin kendi tavri olmali, sirf herkes yapiyor diye hoslanmadigim sevmedigim seyi neden yapayim.

Limoncum ev senin, hayat senin.
Hiiiçç kendni mecbur hissetme. Hele ki sana laf sokma çabasında olan birini zaten evine alarak evinin enerjisini de negatifleştirme.
Sen gel beni dinle, duymazdan gel boşveeerr

Ne güzel yazmışsın canım ya :)

Ama öyle kuzum benim :)
Hem hanımefendi her fırsatta laf sokucak, hem de ayy evinizi çok merak ediyoruz gelip bi görelim diye seni artı bi strese sokucak. Başkaaa? :))
Evlendikten sonra bi ara misafir ederiz de nişanlına. Sonra zaten unutulur gider.

Ay ne kadar sacma yani cagirmislar gitmissinde sen cagirmak zorunda misin yani.Hem insan moral verir ne guzel falan diye bide mana buluyor ne kdar ayip birsey.Bide kizkardes meselesi var ne munasebet bu yuzden laf sokuyor bide ben hic gorusmem bunu bile bile esim arkadasiyla gorussun der cekilirim kenara yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…