- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Hanımlar ben evlilik arifesindeyim kısa keseyim evim tutuldu mobilyalar falan geldi ceyizlerim evde yavaş yavaş yerleştiriyorum. Tabi ki evi merak edenler var özellikle nişanlımın bi arkadas çevresi var onlar gelmek istiyorlar eşyaları görmeye. Ama bu arkadaş çevresinde evli bir çift var ve onları çağırmak istemiyorum. Sebebini gelecek olursak kıza kanım ısınmadı benimle ilk tanıştığından beri hep soğuk davranıyor ve laf sokma çabasına giriyor nişanlıma sebebini sordum bu bayanın kız kardeşi nişanlım dan hoşlanıyormuş nişanlım durumun farkindaymıs ama bir şey dememiş sonra hemen benimle tanışmış. Bu bayan sanki kardeşini ortada bırakmış gibi nişanlıma da atarli bana da. Sorum şu ki Herkesi çağırıp onu çağırmazsam sorun olur mu ayıp etmiş olur muyum ya da büyüklük bende kalsın diyip buyur gelin demeli miyim?
Öyle düşündüm zaten ama yapım buna pek musait değil insanlar kırılır diye çok düşünüyorum sevmediğim biri bile olsa...ayıbı falanı yok...
bence cagırma. görmeyi versinler az
evini merak eden sen evlendikten sonra gelsin..temiz çözüm.
Hanımlar ben evlilik arifesindeyim kısa keseyim evim tutuldu mobilyalar falan geldi ceyizlerim evde yavaş yavaş yerleştiriyorum. Tabi ki evi merak edenler var özellikle nişanlımın bi arkadas çevresi var onlar gelmek istiyorlar eşyaları görmeye. Ama bu arkadaş çevresinde evli bir çift var ve onları çağırmak istemiyorum. Sebebini gelecek olursak kıza kanım ısınmadı benimle ilk tanıştığından beri hep soğuk davranıyor ve laf sokma çabasına giriyor nişanlıma sebebini sordum bu bayanın kız kardeşi nişanlım dan hoşlanıyormuş nişanlım durumun farkindaymıs ama bir şey dememiş sonra hemen benimle tanışmış. Bu bayan sanki kardeşini ortada bırakmış gibi nişanlıma da atarli bana da. Sorum şu ki Herkesi çağırıp onu çağırmazsam sorun olur mu ayıp etmiş olur muyum ya da büyüklük bende kalsın diyip buyur gelin demeli miyim?
Çok teşekkür ederim içim buna razi aslında da nazar değer mi diye düşünmekten geri de kalamiyorum çünkü bu grubun içinde öyle insanlar var ki nişanım da surat aşıp oturdular niye bizim ki daha güzel olmuş diyeÇağırın bence mutluluğunuzu görüp küplere binsin Allah nazarlardan saklasın sizi, şimdi diğer arkadaşları çağırılıp onlar çağırılmazsa egosunu oh ne güzel de rahatsız ettim diye tatmin eder takmayın havlayan köpek ısırmaz ev sizin hayat sizin mutluluğunuza gölge düşürmeyin sevenler kavuşmuş işte
En çok korktuğum şey zaten nazar. Ama eşler yakın arkadaş olunca sürekli görüşmek gereken insanlaraqyıp olsa ne olcak ki
ben özellikle ayıp ederdim
herkezi çağırır birtek onları ayırırdım
olursa olsun
çağırma
nazarları filan da değebilir
baksana kalmış gözleri
üstelik her fırsatta canını sıkmaya çalışan birini niçin etrafında isteyesinki
daha evlenmemişsiniz ki ne evi görmesi bu anlamadım
evlenirsiniz aradan zaman geçer çaya/yemeğe alırsınız
insanlarda ki bu eşya/mobilya merakı ne anacım yaaa
niaşnlısınız siz daha eviniz yerleşiyor bence hiçbirini çağırma
ben olsam çağrımaszım ki çağırmadımda zaten
ama evlendim eşimin benim arkadaşlarımız yemeğe/çaya sürekli gelirler
Evet net bir kavga yok sadece soğuk rüzgarlar esiyor aynı ortamda olunca. Nişanlım sen bilirsin diyip bana bırakıyor ama biliyorum ki biz bu insanlarla hep görüşecek gibiyizEğer aranızda net bir kavga ya da net bir terbiyesizlik yoksa evet ayıp olur. Hani insanlar onların neden olmadığını sorsa ne diyeceksiniz? Ya da kız ben öyle bir şey yapmıyorum dese ve üste çıksa? Herkesi çağırıp onu çağırmamak için arada bilinen bir husumet olması lazım bence. Eğer çağırmazsanız şimdiye kadar süren pasif agresif ilişkinizin boyutu değişir. Nişanlınızın arkadaş ortamında anlamsız bir durum oluşur. Nişanlınız ne diyor?
Evet net bir kavga yok sadece soğuk rüzgarlar esiyor aynı ortamda olunca. Nişanlım sen bilirsin diyip bana bırakıyor ama biliyorum ki biz bu insanlarla hep görüşecek gibiyiz
Bence strese girmeye gerek yok. O bayanın yanında gerilmene gerek yok. Hem belli edersen ekmeğine yağ sürersin.
Çok istiyorsa gelsin görsün mutluluğunuzu rahat olun.
Benim anlamadığım ev yerleşmeden evlenmeden neden ev görülmek isteniyor ki? Tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?