çağırmazsam ayıp olur mu?

canım ne ayıbı aksine çağırıpta neden moralini bozacaksın ki hem nişanlında anlayış gösterir ki göstermek zorunda ne o öyle laf sokmaya filan çalışıyormuş ne gerek var çevrenizde bulundurmayın böyle insanları
inşallah nişanlınla çok mutlu olursun sevgiler

Ortada alelen olmuş bir şey yok. Herkesi çağırır onları ayırırsan çok dikkat çeker. Büyüklük sende kalsın, çağır derim ben.

nişanlıma da atarlı bana da falan demişsiniz, birbirinizin yanında gerilecekseniz ve rahat edemeyecekseniz çağırmayın bence.

hayat o kadar kısa ki, birilerine ayıp olur diye kendimi mutsuz edemem. istemiyorsam o insanı çağırmam. 30 sene o ne der bu ne düşünür diye hep mutsuz oldum, beni düşünen var mı? içinden nasıl geliyorsa öyle yap arkadaşım..

Çağırma bence, ya da çağır ki kıskansııın

Ben olsam çağırmam yani cagirmazdim herhalde gerçi bende insanları kircam diye hep kendim kiriliyorum ama ınş ogrenicrm bigun hayır demeyi..size tavsiyem ne şimdi nede evlenince gerekene gereken mesafeyi koyun şekil ben kimseyi kiramadigim icin bir yıllık evliyim fakat evime gelenler sağolsun benim yumuşak yüzümden en iyi şekilde faydalanıyorlar..

Kız gelip de uyuz bir şey söyleyip nişanlınızla tartışmanıza sebep olursa gözünde ayıp mayıp kalmaz, nerden çağırdım dersin.

Üstüne bi de nazar konusu var ki düğün öncesi evlerden ırak

Ben olsam çağırmazdım..
Bu kadar tavır alan biri , gördüğü eşyaların ve evin güzelliğini gidip de kız kardeşine anlatacak hali yoktur sanırım..
Kız kardeşi platonik olarak bir hoşlanma hissetmiş, eğer kardeşini çok düşünüyorsa sizin muhabbetinizi gidip de ona yapmaz.. Daha kötü olur..

Sadece o çifti değil kimseyi çağırmayın evlendikten sonra çağırırsınız gerek yok şu an

evlenmemişsiniz ki ev kurmuşmamışsınız daha kurma aşamasındasınız.. bu durumda misafir kabul edilmez ki.. en yakınların gelir hadi dostun çok samimi olduğun arkadaşın vs ama onlarda ya yardıma gelir veya şöyle bir ayak üstü bakar giderler.

senin de kasdettiğin böyle birşeyse çağırmana gerek yok. ama çaylı çorbalı bir çağırmaysa hiçbirine gerek yok.

bence de daha evlenmeden kimseyi çağırmayın.işleriniz ters gidebilir boşverin.
evlendikten sonra çağırırsınız,yerinizde olsam o kişiyi davet etmez kocalarımız yüzünden görüşmek zorunda kalınca da hiçbir şey olmamış gibi naber canım moduna geçerdim.

Çok teşekkür ederim :) nişanlım sen bilirsin diyor ama sonuçta eşiyle yakın arkadaş araları bozulsun istemem yani bozulacaksa benim yüzümden olmasın
temmuzsogugu92192 .!.:
Ben evimede cagirmam gorusmemde..

gorusmeme gibi bi durum olsa keşke ama eşinden yana sıkıntı yok nişanlım la iyiler

Hic kimseyi cagirma ne olur ne olmaz evlen evine yerles biraz zaman gecsin caya davet ama toplu olarak degil cifleri teker teker davet et boylece araya zaman girer sevmedigi davet etme soran olursada sirayla davet ediyorum dersin aa unuttum falan kapanir konu toplu davet edersen onlari neden davet etmedin muhabbeti olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ortada alelen olmuş bir şey yok. Herkesi çağırır onları ayırırsan çok dikkat çeker. Büyüklük sende kalsın, çağır derim ben.
En çok kafama takılan konu o zaten ortada bişey var belli ama gözle görülür değil
nişanlıma da atarlı bana da falan demişsiniz, birbirinizin yanında gerilecekseniz ve rahat edemeyecekseniz çağırmayın bence.
Çok iyi bir eşi var nişanlımla çok iyi anlasiyorlar onun hatrina katlanır mi diye düşünüyorum

Insan yapısıyla alakali sanırım canım hep başkalarının fikirlerini onemsedim bir de insanları mutlu ettikçe mutlu oldum şimdi ayrım yapmadan herkesi cagirsam nişanlım mutlu olur ama huzurumuz kaçar mi sonradan bilemiyorum

Çağırma bence, ya da çağır ki kıskansııın
Nazar degirmesin sonra 😨
Bende o sorunu hep yaşayacağım kiramam insanları ne kadar sinir olsam da kizsam da ahah ahhh

Aman Aman çok korkuyorum zaten 😕

Sen ozellikle cagirma da illa gelelim derlerse buyur edersin
Olabilir ama nişan a da aynı şekilde çağırdım herkesten önce geldi önden yer kapmaya sanki film oynuyor

Hiç belli olmaz çok düşünceli olduğunu düşünmüyorum. Evi güzel bulmayacak ki adım gibi eminim herseye bir kulp bulacak o niye böyle bu neden burda bunu niye bu renk aldınız falan filan. ..

Ne gerek var ki bu stresi yaşamaya. Ayrıca bunu da ilk defa duyuyorum eşya görmeye gelmek nerden çıktı ki.. Onlar çağırmış siz gitmiş olabilirsiniz ama böyle bir zorunluluk yok gelip neye bakacaklar anlamış değilim evlendikten sonra çaya gelsinler bitti gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…