- 14 Eylül 2014
- 20.442
- 96.198
- 798
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Haha bir haklı bulan benim galiba
Konuların devamını okumamak ve asla konu açanların nicklerine bakmamak gibi bir huyum var. Bu yüzden eski konularla bağdaştıramıyorum ve hep ilk mesaja göre yorum yapıyorum, çok nadir üyelerin neler yaşadığını biliyorum. Kk kadınları maşallah dedektif gibi , bense yaşlı nene.Bende başta haklı bulmuştumda şuan tereddütlerim var
Al bendende okadarKonuların devamını okumamak ve asla konu açanların nicklerine bakmamak gibi bir huyum var. Bu yüzden eski konularla bağdaştıramıyorum ve hep ilk mesaja göre yorum yapıyorum, çok nadir üyelerin neler yaşadığını biliyorum. Kk kadınları maşallah dedektif gibi , bense yaşlı nene.
Hakaret ettiğikadın eski sevgilisiyle evliyymiiişşşş
Az sonra tekrar üyelik iptal edeceği için göz ardı etmemize gerek kalmaz sanırım. Madem sinirlenip sinirlenip üyeliği bir açacak bir iptal edecek ya hiç konu açmasın ya da bir an önce olgunlaşsın olumsuz yorumlara gerektiği cevapları versin. Hepimiz olumsuz yorumları sevmeyiz ama olgun şekilde bir şeyler yazarak karşılık veririz...Bu ne kıza hoşgeldin partisi mi yapıyorsunz
Tamam üslubu hoş olmayabilir,kelimeleri iğneleci olabilir ama çogunuzda aynısini yapıyorsunuz.
Hazir uyeliği açilmişken şu lafimida yapıstırıyim derdine girmeye ne gierek var sevmiyorsanız konuya bu kadaar yorum yapmazsinz yada Merve'yi göz ardi edersiniz olur biter.
Çok zor iş değil
Ayyh cok fenasinizzzzBüyük ihtimalle zaten çok kilolu falan fisman dedi şimdi yine aynı mevzu sanırsın kendisi Doğum yapınca üstüne kilo vericek.
:)
Skandal olan bir sey yok. Milyon kere dedim o insanin bu misafirle alakasi bile yok.işte bu baya skandalmış.
Eski sevgilisinin evlendiği kızmıymışşş
O zaman kib yap bebegim. Bak bu daha heyecanli olduBir başka üyenin başına gelseydi aferin iyi yapmışsın derdim ama baktım yine merve offff dedim yine kime bağırdı çağırdı. Nedense bana hiç inandırıcı gelmiyorsunuz
O zaman ' göz ardı et ' deme heyecanlı oluyor
burda biri doktor kimlik kartını falan atmıştı buraya o da merveydi sanki bu o mu
Hayır o Ayşenazdı...burda biri doktor kimlik kartını falan atmıştı buraya o da merveydi sanki bu o mu
Konu basliginda is aradığımı soyledigim halde yan gel yat osman yapiyorsun tum gun diyip tahrik etmeyecekti o halde. Ki aramasam, asla calismayacak olsam bile zerre ilgilendirmez benim yasadigim evin ekonomisini ustlenmeyecekse.Der demez o onun ayıbı da
Sizin yaptığınız çok mu doğru.
Bilenip bilenip gelmişsiniz saydırıyorsunuz.
İlk okul olsa yine iyi, siz daha felaket görünüyorsunuz buradan..
Yook artık. Ayaginiza taş degse Merve yaptı olacak. Oyle bir sey yok.burda biri doktor kimlik kartını falan atmıştı buraya o da merveydi sanki bu o mu
Askolsun Aysenaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?