Cahil Haddini Bil !!!

Haha bir haklı bulan benim galiba

Karşıdaki kız densiz ona zaten lafım yok kendi adıma.
Ama konu sahibinin tüm konuları öyle benzer ki. Ona saydırdim bunu bozdum, şunu dedim.
Yani beni rahatsiz ediyor dobralik adı altına çirkin çirkin şeyleri pervasızca yazabilmesi.
Bu nedenle zerre farkı yok o kızla konu sahibinin! Aynı densizlik işte.

Bende başta haklı bulmuştumda şuan tereddütlerim var
Konuların devamını okumamak ve asla konu açanların nicklerine bakmamak gibi bir huyum var. Bu yüzden eski konularla bağdaştıramıyorum ve hep ilk mesaja göre yorum yapıyorum, çok nadir üyelerin neler yaşadığını biliyorum. Kk kadınları maşallah dedektif gibi , bense yaşlı nene.

sizi anlıyorum ve Allah kahretsin ki bu huy bende de var. biri hoşlanmadığım bir şey söylerse kendi kendime sus diyorum, sus, sus, sus ama öyle bir an geliyor ki bir noktadan sonra insan patlıyor söylememesi gereken şeyleri söylüyor, karşımda ki de üzülüyor ben de üzülüyorum. üzülsem de açıkçası ben aramazdım, ondan herhangi bir adım görmezsem de hiçbir şekilde konuşmak için adım da atmazdım.

Devam edin bravo :) Konuyu yine saptırdınız artık ne kadar saçmalayabiliyorsunuz onu okuyoruz geçtik karşıdan bakıyoruz :)

Al bendende okadar

Az sonra tekrar üyelik iptal edeceği için göz ardı etmemize gerek kalmaz sanırım. Madem sinirlenip sinirlenip üyeliği bir açacak bir iptal edecek ya hiç konu açmasın ya da bir an önce olgunlaşsın olumsuz yorumlara gerektiği cevapları versin. Hepimiz olumsuz yorumları sevmeyiz ama olgun şekilde bir şeyler yazarak karşılık veririz...

Bir başka üyenin başına gelseydi aferin iyi yapmışsın derdim ama baktım yine merve offff dedim yine kime bağırdı çağırdı. Nedense bana hiç inandırıcı gelmiyorsunuz

O zaman ' göz ardı et ' deme heyecanlı oluyor

O zaman kib yap bebegim. Bak bu daha heyecanli oldu

Der demez o onun ayıbı da
Sizin yaptığınız çok mu doğru.
Bilenip bilenip gelmişsiniz saydırıyorsunuz.

İlk okul olsa yine iyi, siz daha felaket görünüyorsunuz buradan..
Konu basliginda is aradığımı soyledigim halde yan gel yat osman yapiyorsun tum gun diyip tahrik etmeyecekti o halde. Ki aramasam, asla calismayacak olsam bile zerre ilgilendirmez benim yasadigim evin ekonomisini ustlenmeyecekse.

Siz de aglayan merveyi lavaboya goturecek olan kankisi rolundesiniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…