Cahil Haddini Bil !!!

Konu sahibi benim de bi konumda calismadigimdan dem vurup tum gun yan gel yat osman yaptigimi soylemistin. Kiz cahil hepimiz anladık bunu ama sen de cahilsin be. Çalışıyor musun sen? Ovundugum tek meziyetin bu da. Bi de kilo problemin yok diger meziyetin de bu. He bi de sen kac yaşında evlenmistin? 18den cok uzak galiba Beynen ilkokul seviyesinde cevaplarla laf sokup gulduruyorsun

Not; valla kilo problemim yok is te arıyorum. Simdi sende olup ta bende olmayan hangi üstün meziyetlerinle igneleyeceksin acaba

İnsanlar duruşunu kavgada ve ayrılıkta gösterir derler.
Hepimiz haksızlığa uğruyoruz yada sinirleniyoruz ama içimizden canavar çıkarıp saldirmiyoruz
Acik söyleyeceğim sinir anında kırıcı laf sayan fiziksel kusurdan vuran birinin çok kalitesiz olduğunu düşünürüm her zaman, dobra değil.
Dobralik dürüstlük başka saldırganlık başka.
Terbiyeyi elden bırakmadan kibar ve kaliteli cevap veren kadin olmak var gözü dönen ceceron kadin olmak var . Tercih senin

Problem burda işte. Her zaman dedigim gibi yarası olan gocunup geliyor. Arkadaşım gocunma gerek yok. Bu yazdıkların benim konumla alakasida yok. Çalışırsan çalış bana mi para kazancaksin sanki. Senin calismanda evde yatmanda beni ilgilendirmez. Konu Dışı yorumlar yapmayin.

Zaten arıyacağı yok kk ya geri dönme bahanesi işte hem dönsün banane ben değişikleri severim

Böyle şeyler de nedense hep senin başına geliyor. Evlenmeden önce bir arkadaşınla takışmıştın şimdi de evlenince bu kadın. Hıncını alamadığından gelip konu açıyorsun normalde lafları soktun bitti tekrar tekrar düşünüp sinir olmaya ne gerek var?

Ilgilendirmiyorsa ignelemeyecektin ya da simdi kivirmiycaksin. Sana muhalefet herkesin yarasi var evet herkes gocunuyor. Tamam sensin

Ciddi bir üslup sorunun var.
Evde yatmak derken?
Türkiye güllük gulistanlik her yer is dolu da sanki kadinlar keyfinden çalışmıyor gibi yazıyorsun. Ki canı istemistir maddi durumu iyidir çalışmamayi tercih edebilir kalkıp bunu yatmak olarak ifade etmen çok çirkin
Kaba saba kadına değer vermeyen, evhanimini kölesi gören erkeklerden me farkın var şu an?
Kusura bakma ama cehalet bazen burnunun dibinde olur ama gormez kendinden baska herkesi cahil sanırsın.

Burdsn yuzunuz ses tonunuzu goremiyorum(z) Ama agresif oldugunuz gercekten asikar, yerinde olsam bende ayni seyleri diyebilirdim Ama tabi gulerek en azindan o laflarin sertligini alirdi.

duymak istediklerini yazsaydık iyi olacaktı yani. madem neden konu açıyorsun? seni gaza getirenlere aklı başında demek ne kadar tuhaf, neyse hala yazıyorsam suç bende gerçi.

annene soyle sen elalemin degil benim arkamda olmak zorundasin de. ozurde dileme sakin. annem zor durumda kaldiginda elalem degil sen yaninda olacaksin. bunuda annene belirt

Bu ne kıza hoşgeldin partisi mi yapıyorsunz
Tamam üslubu hoş olmayabilir,kelimeleri iğneleci olabilir ama çogunuzda aynısini yapıyorsunuz.
Hazir uyeliği açilmişken şu lafimida yapıstırıyim derdine girmeye ne gierek var sevmiyorsanız konuya bu kadaar yorum yapmazsinz yada Merve'yi göz ardi edersiniz olur biter.
Çok zor iş değil

Super cevap vermissin haddini bilseydi fesatliktan sacmalamis icinin pisligini vurmuş
Boyle tipler cahilliginin arkasina siginip ne yapacagini bilmiyor cok zor ama akillanir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…