- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Zaten özür dileme diyorum bende çünkü hak etmiş ancak belirttiğim gibi burada paylaşmak doğru olmamış, madem ben buyum kimseye eyvallahım yok diyorsun o zaman annen de seni böyle kabul edip kusura bakmayın kızım hak ettiğini düşünmüş der geçer.yoksa senin kişiliğini sorgulayan yok neysen o!! Keşke herkes neyse o olabilse bu kadar öfke sana zarar unutma yoksa dedim ya sen burda gerçek olsan ne olur olmasan ne olur.. İş özü doğru olmak, kimseyi eleştirirken aynaya bakabilmek doğru olan...Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.