• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

Çok iyi yapmışsın arkadaşın değil akraban değil hangi hakla senle öyle konuşur bundan ders alirda kimseyle böyle lavbalice konuşmaz artık not : iyi olmuş ama sert tepki olmuş

insan dogumunilk zamanlar cok agresif kırılgan depresif oluyor keske direk degilde alttan alata verseydiniz lafı susardı . cok acık olmus.bide kırıcı o zaten dengesizmiş

Selam kızlar.
Evet yine ben.
Girmicem dedim siteye üyelik iptal ettim ama yine geri geldim evet.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.

Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Annemin aynı köylüsü Fatma teyze gelini ile gelmiş.
Gelini daha yeni doğum yaptı.
Psikolojisi bozulmuş biraz öyle dedi Fatma teyze idare edin diye.
Annemin evinde ağırladık.
Neyse kısa keseyim.

Bu kız başladı aklınca laf sokuşturmalara.
Doğum günüm vardı sosyal medyadan görmüş "eşin nasil kutladı" dedi.
Bende " kutlamadik işleri vardi " dedim.
"Ay yazik ilk dogum gunun" gibi sacma sacma konuştu.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
Fatma teyze arada gülüyor Şakaya vurmaya çalışıyor tabi.
Bende takmadim pek çünkü yeni doğum yapmış diye.

En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Ben sabirliyim ama sabrim taşınca babamda olsa patlarım.

Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Daha saymiyim istersen. Sen benimle en som konuscak insan bile değilsin.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Herkese Teşekkürler isim var çıkıyorum dedim.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.

Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!

Elim titriyor yazarken sinirden.
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .

Bence iyi yapmışsın. Böylesine sen sus ben sus kim konuşucak kompleksli. Bi tek o doğurmuyor bi tek o kilo almıyor. Çocuk yapamayan o kadar insan varken şükretsin bebeği var. Yakın zamanda arka arkaya ölüm yaşar, birden şirket batar bişey olur bunalıma girersin susulur ama çok patavatsızmış beh.

Yurt dışı işi ne oldu ?
Yine KK ya döndünüz.
Büyük lokma ye büyük konuşma ! güzel ama uygulaması size zor bi atasözü..

Neden bu kadar öfkelisiniz ? Lohusa depresyonu diye bişi var duydunuz mu ?

Hele çocuğunun sağlığı için bu kadar ağır konuşmanız ayrı bi densizlik ,neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor senin bu konular

Anlamıyorum en son valiz hazırlıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam neden hala burdasınız ?

gereksiz olmuş

bağırmadan hakaret etmeden onu yerin dibine sokabilirdiniz

ters bir şey söylediğinde siz de ters cevap verecektiniz hepsi bu.

böylece aranızda soğukluk olacaktı ama görüşemeyecek kadar değil.

bu tipler insanı delirtir siz suçlu olursunuz o ses yükselmeden laf sokmalı

M MerveOkanAsk yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum. Önceki konunda, "İtiraf" başlıklı olan, aile dostunuz x teyzenin gelininden bahsetmiştin. İlk aşkının evlendiği kız. Bu konudaki kişi de o mu?
Büyük ihtimalle zaten çok kilolu falan fisman dedi şimdi yine aynı mevzu sanırsın kendisi Doğum yapınca üstüne kilo vericek.

:)

dönmüşsünüz oysa ki bizlere hakaretler ederek gitmiştiniz

sizin insanların görünüşü ile ilgili bir takım sıkıntılarınız var bence,bunu başka bir konuda daha fark etmiştim.

öfkelerinizi biriktirip biriktirip patlamak yerine daha düzgün şekilde ifade etmeyi deneyin.

karşınızda ki kadına cahil diye bağırmışsınız ama siz ondan daha cahil durmuşsunuz burada.

Büyük ihtimalle zaten çok kilolu falan fisman dedi şimdi yine aynı mevzu sanırsın kendisi Doğum yapınca üstüne kilo vericek.

:)

Sanırım öyle, bu gereksiz kinin sebebi açıklığa kavuşur eğer öyleyse.

Ama ne yalan söyleyeyim eski sevgilimin evlendiği kıza ben de sinir olurdum :D

Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim

E çok bir farkın kalmamış karşında ki cahilden.
Karşılıklı hadsizlik had safhada!

Dengesiz şey. Bacakları tutmuyor kilodan bana gelmiş etli kadin sever erkek sen bakalım ne yapcan aman dikat et hee kacmasin diyor. Allahım sen ezmede adamı altında.

Kadına karşı içinizde o kadar çok şey biriktirmişsiniz ki resmen bir lafıyla patlamış.

Cevap vermek var, cevap vermek var.

İnsanın öfkeliyken verdiği cevaplar kendi karakterini ortaya koyar.
İkinizin de biribirinizden farkı yok bu durumda.

Kızlar üstüne gitmeyin fazla sonra küsüp üyelik iptali yaptırıyor :KK51:
Olan olmuş aramamalısın :KK66:
Farkindaysan ilk yazdığın mesaja cevap vermedim. Laf söylemek için aynı şeyleri yazmana gerek yok. Zorla insanlari sinir edip konularda polemik yaratıp sonra konuyu kapattirmanin alemi yok. Istersen yazmaya devam et göz ardı ediyorum.

Back
X