• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

M MerveOkanAsk

Birşey sormak istiyorum , iki tane yorum yaptım onları gördünüz beğendiniz, farklı birşey soracağım.

Cümleye Cidden ' haddini bil cahil ' diye mi başladınız.

allahım bende bir arıza var bugün her yoruma gülüyorum :KK70:

konu sahibi ne abartmışsın yahu, dövseydin daha iyiymiş.. arama tabi ki bu kadar olaydan sonra, her an yeni bir kriz daha yaşanabilir :27:

Bana abartı gelmedi hiçte arama sorma
:KK51:

Herkes Doğum yapıyor en sinir olduğum şey hormonların ardına saklanılması gerek Yok böyle mübalağalara :KK47:

Ay dunyadakibkandinlarin neredeyse hepsi dogum yapiyor. Dogum yaptim.psikolojim bozuk nedir ya. Tamam lohusalik zor bir donemde bu bu zorluk bebekle ilgili oluyor bebegi kiskanma endise vs. Gibi gelip de size laf sokmasinin dogumla hic bir ilgisi yok. Valla cok iyi yapmışsın.

Ağzınıza sağlık. Asla özür dilemeyin. Doğurduysa doğurdu, bana ne! Fatma Teyze de Fatma Teyzeymiş yani, deli gelinini peşine takıp niye getiriyor? Asıl kabahatli o. Hiç de özür dilemem. Asıl merak ettiğim siz gittikten sonra neler oldu? Kız ne demiş arkanızdan?

Lafları ayarında gediğine oturtsaydın olurdu.
Sen sakin kalıp kalıp patlamışsın tuhaf olmuş.
Aman oda yatak muhabbetinize kadar dertlenmeseydi o zaman.
Zaten çekip gitcen yurtdışına, boşveer.

yok arama tabiki de , biriktirip biriktirip cevap vermek yerine keşke konuştukça verseydin cevabını. böyle toplu olunca fazla kaçmış. hem madem hayat bakışına bu denli zıt bir insan ben olsam cevap bile vermezdim söylediklerine. fazla ciddiye almışsın yani gereksiz yere..

abartılı olmuş sonuçta gerçekten hamilelik ve lohusalık dönemi zor süreçler...özellikle kilo bakımından keşke bu kadar üzmeseydiniz...

ALLAH ALLAAAH ne olmuş doğum yaptıysa? Mucize mi gerçekleştirmiş, ne bu havalar, bu tripler? Başkasına laf sokma hakkı mı veriyormuş lohusa olmak? Dangalak dangalak bahaneler.
Konu sahibi iyi yapmışsınız, öyle bir durumda üslup müslup gözü görmez bazen insanın, kısacası kaşınmış siz de kaşımışsınız argo tabirle. Fakat o kadar esip gürledikten sonra ortamı terketmeseydiniz, hç bir şey olmamış gibi devam etseydiniz daha yerindeydi bence. Ay bi de arayıp özür dileyeceksiniz öyle mi, suçlu değilsiniz ki, aksine böyle bir şey yaparsanız ona bu densizlikleri tekrarlama hakkı vermiş olursunuz.

Selam kızlar.
Evet yine ben.
Girmicem dedim siteye üyelik iptal ettim ama yine geri geldim evet.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.

Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Annemin aynı köylüsü Fatma teyze gelini ile gelmiş.
Gelini daha yeni doğum yaptı.
Psikolojisi bozulmuş biraz öyle dedi Fatma teyze idare edin diye.
Annemin evinde ağırladık.
Neyse kısa keseyim.

Bu kız başladı aklınca laf sokuşturmalara.
Doğum günüm vardı sosyal medyadan görmüş "eşin nasil kutladı" dedi.
Bende " kutlamadik işleri vardi " dedim.
"Ay yazik ilk dogum gunun" gibi sacma sacma konuştu.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
Fatma teyze arada gülüyor Şakaya vurmaya çalışıyor tabi.
Bende takmadim pek çünkü yeni doğum yapmış diye.

En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Ben sabirliyim ama sabrim taşınca babamda olsa patlarım.

Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Daha saymiyim istersen. Sen benimle en som konuscak insan bile değilsin.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Herkese Teşekkürler isim var çıkıyorum dedim.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.

Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!

Elim titriyor yazarken sinirden.
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .
Oooooh benim bile yüreğim buz gibi oldu ağzına sağlık herşeyi hep sen alttan alan gelin olma biraz seni alttan alsınlar boşşşveeerrr

Psikolojisi bozuk olan milletin bilmemne hayatını sormaz kaynanasının yanında! Bu kadın bildiğin terbiyesiz! Lohusa, ağzının ayarı olmayan gelinini peşine takıp misafirliğe götürmek de ayrı bir şeytanlık bana göre. Yalnız başına bir yere gidemiyor mu bu Fatma Teyze?

ben muhalefet biraz da ters bi insanımdır ama bu kin bu nefret noluyoruz yahu.
Bu söyleyecekleriniz bi anda mı çıktı ağzınızdan, sizinkisi de önceden düşünülmüş ve sarfedilmiş sözler gibi.
Öfke patlaması yaşamışsınız resmen.

Bana da şöyle geldi, hatta sordum direk cümleye haddini bil cahil diye mi başladınız diye.

Sanki yazarken araya kurgu da girmiş gibi geldi.

Yaşarken bu kadar olamaz bence.

Iyi olmus agzina saglik.boyle bi seylerin arkasina siginip her seyi yapma, her istedigini soyleme hakkini kendinde goren insanlari sevmiyorum.biz de dogurduk iki cocuk kimseye de oyle laf saymadik.kimse dort dortluk hayat yasamiyor.herkesin var sıkıntısı derdi kederi.yok dogum yapti psikolojisi bozuk yok su derdi var idare et.oldu canim ! Bizim yok sanki.haddini bilmeyene haddini bildirmek gerek.

Back
X