• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

Konu basliginda is aradığımı soyledigim halde yan gel yat osman yapiyorsun tum gun diyip tahrik etmeyecekti o halde. Ki aramasam, asla calismayacak olsam bile zerre ilgilendirmez benim yasadigim evin ekonomisini ustlenmeyecekse.

Siz de aglayan merveyi lavaboya goturecek olan kankisi rolundesiniz galiba
Arkadaşım senin konuna ne zaman bem öyle dedim. Belki demişimdir beklerim kendimden. Şimdi gocunup gocunup gelip bu konuda bunlari soylemenin ne anlamı var. Ben anlatamiyorum kendimi.

Dogru ama susuyorum. Aa canım hahha aa öylemi diye geçiştiriyorum. Ama yatak odami soruyor resmen. Yatak odaniz yok hahah unuttum diyor. Sacma sapan konuşuyor. Bende lafimi saydim çıktım. Benim mi aramam lazim simdi bunu.
sakin arayip ozur dileme bir daha karsilastiniz da nasilsa ozur diledi diye daha beter laf söyler o kiz sana.

Başıma bişey gelmeyecekse birçok konunun konu sahibinin hayal dünyası ya da söylemek istedikleri olduğunu düşünüyorum.

Başlığa cevap; evet, bence de...
Al benden de o kadar. Ya olaylar bir nebze doğru olabilir ama şu cevabı verdim şu lafı yapıştırdım kısımları hayal bence. Ya insan yapıp rahatlasa gelip buraya niye yazsın ki o sinirli ruh hali okurken o kadar belli....

Arkadaşım senin konuna ne zaman bem öyle dedim. Belki demişimdir beklerim kendimden. Şimdi gocunup gocunup gelip bu konuda bunlari soylemenin ne anlamı var. Ben anlatamiyorum kendimi.

merve, bence gereken cevapları aldın şimdi konunu kapattırmalısın yoksa kavga çıkacak ve gene bir sürü insan banlanacak.Artık bu saatten sonra bu konudan sana bi hayır gelmez, hatta kimseye.

Öyleyse durum farklı. Ay şu kk ya bayılıyorum Müge anlı gibi deştikçe konuyu katil ortaya çıkıyor.
Ah birde deşebilseniz. Alakasi yok o insanlarla dedikçe neyse.

Selam kızlar.
Evet yine ben.
Girmicem dedim siteye üyelik iptal ettim ama yine geri geldim evet.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.

Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Annemin aynı köylüsü Fatma teyze gelini ile gelmiş.
Gelini daha yeni doğum yaptı.
Psikolojisi bozulmuş biraz öyle dedi Fatma teyze idare edin diye.
Annemin evinde ağırladık.
Neyse kısa keseyim.

Bu kız başladı aklınca laf sokuşturmalara.
Doğum günüm vardı sosyal medyadan görmüş "eşin nasil kutladı" dedi.
Bende " kutlamadik işleri vardi " dedim.
"Ay yazik ilk dogum gunun" gibi sacma sacma konuştu.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
Fatma teyze arada gülüyor Şakaya vurmaya çalışıyor tabi.
Bende takmadim pek çünkü yeni doğum yapmış diye.

En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Ben sabirliyim ama sabrim taşınca babamda olsa patlarım.

Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Daha saymiyim istersen. Sen benimle en som konuscak insan bile değilsin.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Herkese Teşekkürler isim var çıkıyorum dedim.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.

Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!

Elim titriyor yazarken sinirden.
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .
uslubunuzda biraz sert ve tatsız kelimeler kullanmışsınız.en azından karşınızdaki fatma teyzenin gelininden farkınız kalmamış ona haddini bildirirken. haddini bildirme konusunda arkanızdayım ama haddini bildirme şeklinizde sizi sert buldum.ortamı atmosferi çok bilmediğimiz için gelin hanımın tonlamalarını işitmediğimiz için belkide sizi yükselten ciddi gerekçeleriniz vardır bilemeyiz. bu arada psikolojisi bozuk yakıştırmasını son zamanda her alanda kullanıyoruz. haddini aşana konuşması gerekeni bilmeyene aşağılarcasına tavır takınana psikolojisi bozuk deyip anlayışlı olmayı bekliyoruz...onun psikolojisi değil kalbi bozuk.

Konu basliginda is aradığımı soyledigim halde yan gel yat osman yapiyorsun tum gun diyip tahrik etmeyecekti o halde. Ki aramasam, asla calismayacak olsam bile zerre ilgilendirmez benim yasadigim evin ekonomisini ustlenmeyecekse.

Siz de aglayan merveyi lavaboya goturecek olan kankisi rolundesiniz galiba

Sana yan gel yat osman dediğinde verdin mi peki cevabını.
Vermiş olman lazım.
Aksi halde içinde saklayıp başkaları hazır sıkıştırmışken
kusuyor olmak bu kini
çok daha zavallıca kusura bakma.

Ha verdim tabi diyorsan bu konuda bu kinin işi ne?

Millete sayarken önce dönüp kendi seviyesizliğini kontrol etmeyi
öğrenmen lazım.
İstiyorsan seni de rehberliğe götüreyim, eşlik ederim.

Konuların devamını okumamak ve asla konu açanların nicklerine bakmamak gibi bir huyum var. Bu yüzden eski konularla bağdaştıramıyorum ve hep ilk mesaja göre yorum yapıyorum, çok nadir üyelerin neler yaşadığını biliyorum. Kk kadınları maşallah dedektif gibi , bense yaşlı nene.
ay olur mu bazılarının en büyük hobisi eski konudan kel alaka cümleler toplayıp yeni konuyu hiç etmek!! çetele tuttuklarına inanıyorum bu kişilerin artık. nick nick yazıyor herhalde ellerindeki belgelerde bunun önceki konuda şu cümle vardı, bu şurda şuna bunu demişti diye! kk da sevdiğim kaç üye bunlar yüzünden hesap kapattı gitti... ne diye ciddiye alıyorlarsa bunları...:63:

Bir başka üyenin başına gelseydi aferin iyi yapmışsın derdim ama baktım yine merve offff dedim yine kime bağırdı çağırdı. Nedense bana hiç inandırıcı gelmiyorsunuz

O zaman ' göz ardı et ' deme heyecanlı oluyor

Konunun ilk başlarında mesaj yazdım, sonradan gerçekten haddini bil cahil dedin mi diye sordum , hayır sadece haddini bil dedim dedi.

Sonra yazdım; kimi insan abartır , yaşadığını yazarken anlatırken diye. Olayı abartır , tamamlar, cümleleri anlamlaştırır diye. Ama cvp gelmedi.

Bence M MerveOkanAsk kişilik olarak böyle. Abartıyor , ütopik olabiliyor bazen.

Al benden de o kadar. Ya olaylar bir nebze doğru olabilir ama şu cevabı verdim şu lafı yapıştırdım kısımları hayal bence. Ya insan yapıp rahatlasa gelip buraya niye yazsın ki o sinirli ruh hali okurken o kadar belli....
Benim konumda asıl sorum annem aramam konusunda cok israr ediyor kararsiz kaldim siz olsanız arar miydiniz. Bunu ogrenmek istedim. Bunu sormak icinde konuyu anlatmam gerekiyordu. Sirf elestirmek için yazmayin.

Evlenip yurtdisina gidiyosun galiba cnm tam anlamadim mevzuyu ama iyi yapmissin.sussan iyice tepene cikardi.ayrica millet de ne kv var.yok yeni dogum yapmis yok lohusaymis.valla 2 tane dogrudum.biri daha 3 aylik ne lohusayim diye millete laf soktum ne bisey.ne lohusalikmis bu arkadas.ozur falan dileme cok iyi yapmissin.

Bence cok agir konusmussun. Sonucta misafir oyle asiri sinirlenicek biseyde yok ortada. Bildigin patavatsizlik yapmis he diyip geciceksin boylelwrine. Senin soylediklerinle ki eger soylediysen ondan bi farkin kalmamis. Ben gelen misafirime oyle konusamazdm ne olursa olsun.

Acik sozlulukle patavatsizlik arasinda ince bi cizgi var siz cizginin patavatsiz kismindasiniz bana gore

Sana yan gel yat osman dediğinde verdin mi peki cevabını.
Vermiş olman lazım.
Aksi halde içinde saklayıp başkaları hazır sıkıştırmışken
kusuyor olmak bu kini
çok daha zavallıca kusura bakma.

Ha verdim tabi diyorsan bu konuda bu kininin işi ne?

Millete sayarken önce dönüp kendi seviyesizliğini kontrol etmeyi
öğrenmen lazım.
İstiyorsan seni de rehberliğe götüreyim, eşlik ederim.

:KK9::KK9::KK9:
bu forumda fırsatını bulduğumda gidip bi laf da ben çakayım vurun k...ye durumundan nefret ediyorum.

merve, bence gereken cevapları aldın şimdi konunu kapattırmalısın yoksa kavga çıkacak ve gene bir sürü insan banlanacak.Artık bu saatten sonra bu konudan sana bi hayır gelmez, hatta kimseye.
Sozde beni gormek bile istemeyenler cevap vermedigim halde hırslanıp tekrar tekrar mesaj atıyorsa ben ban alacaksa onların sorunu.

Bence cok agir konusmussun. Sonucta misafir oyle asiri sinirlenicek biseyde yok ortada. Bildigin patavatsizlik yapmis he diyip geciceksin boylelwrine. Senin soylediklerinle ki eger soylediysen ondan bi farkin kalmamis. Ben gelen misafirime oyle konusamazdm ne olursa olsun.

Acik sozlulukle patavatsizlik arasinda ince bi cizgi var siz cizginin patavatsiz kismindasiniz bana gore

Sorun senin kötü bi kız olman değil Merve.
Sorun konunun inandırıcılığını kaybetmesi, sürekli türlü bahanelerle insanları mesgul etmen,
Ağzı en iyi laf yapan insnalar bile o kadar lafı bi anda sıralayıp çantasını alıp gidemez.
Bu anlattıklarını ben filmlerde görüyorum.
Senaryo var okuyup oynuyorlar.
Sen bugün egonun okşanmasını istedin ama kimse oralı olmadı.
Bence konunu kapattır sana daha faydalı olacaktır

ay olur mu bazılarının en büyük hobisi eski konudan kel alaka cümleler toplayıp yeni konuyu hiç etmek!! çetele tuttuklarına inanıyorum bu kişilerin artık. nick nick yazıyor herhalde ellerindeki belgelerde bunun önceki konuda şu cümle vardı, bu şurda şuna bunu demişti diye! kk da sevdiğim kaç üye bunlar yüzünden hesap kapattı gitti... ne diye ciddiye alıyorlarsa bunları...:63:
Hayır ama biri aynı konu üzerinden çok konu açıyorsa o kişinin nicki ve konuları istemsiz benim aklımda kalıyor. Bu birbirinin benzeri konuları açanlar da az çok bilinen insanlar zaten. Ha biri ama özellikle eski konularından vuruyorsa ki bu üye habire konu açmayan biriyse o zaman dediğiniz doğrudur bunu yapan kişi bilenen biridir yani o kişiye karşı bu da çok yanlış.

Back
X