• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

Hayır ama biri aynı konu üzerinden çok konu açıyorsa o kişinin nicki ve konuları istemsiz benim aklımda kalıyor. Bu birbirinin benzeri konuları açanlar da az çok bilinen insanlar zaten. Ha biri ama özellikle eski konularından vuruyorsa ki bu üye habire konu açmayan biriyse o zaman dediğiniz doğrudur bunu yapan kişi bilenen biridir yani o kişiye karşı bu da çok yanlış.
valla öyle hafta başı konu açtığımı düşünmüyorum kaç konum var emin de değilim şu an ama bu bana bile yapılıyor. konu açtığımda değil başkasının konusunda yorum yaptığımda! "imi sinin di işin şini yipmişti" diye :KK53:

bariz hergün konu açanlar ve içerik de benzer olunca akılda kalır elbet ama bu başka bişey ya!! hele zaten bir de bilinen bir üye konu açtı mı zaten tutmayın bunları... daha yeni aynısını yapmışlar, kkya girdiğimde konu kapanmıştı ve kadının sorunuyla ilgili 2 cümle ya kurulmuş ya kurulmamış, gerisi geçmişten nasıl gol atarız.... kendilerinin tek konusu yok (büyük bir ayrıntı)

nickini görünce tiksinti geliyor bu ekibin artık, o kadar yani!

Arkadaşlar düğün için yemek düzenledim. Tebriğe gelenler arasında x teyzenin yeni doğum yapmış geliniyle aramızda bir sürtüşme oldu. Karşılıklı biraz yükseldik, kötü konuştuk. Şiddetli bir tartışmaydı. Şimdi annem onun misafir olduğunu, benim ağır konuştuğum için arayıp özür dilemem gerektiğini söylüyor. Bu konuda çok ısrarcı. Siz olsanız ne yapardınız?

Sorunun cevabını almak isteseydin konu bu şekilde olurdu.

:KK9:

Dediğiniz konuyu bilmiyorum bile. Herkesi kendinizmiş gibi gormeyelim.

Şahsi fikrimdir, belirttim. Belki öylesiniz, belki değil, bence öylesiniz bu kadar.
Ve dünyada kötü insanların var olduğuna uyandığımdan bu yana, kimseyi kendim gibi görmüyorum merak etmeyin ;)

Senin bu konuda isin neyse benimki de odur.
Sen niye millete salliyorsun madem seviyesizlikse felaket gorundugumu belirtiyosun senin haddine mi? Hayir. Demek ki herkes bi sekilde saydiriyor sana gore seviyesizlesiyormus. Ben birine saydircak olsam kendi konumda vermem cevabini. Toplu yurumeleri beklerim. Ornek;

Benim olduğumu iddia ettigi seyden farkı olmayan bi uye.

Aramızdaki fark ne biliyor musun
Anlayabileceğin dilden anlatayım..
Ben seni tek başıma kıstırdım.
Onun için sana istediğimi yazabilirim.
Benim avımsın sen ahahahaha
Ama
Sen 10 kişinin kıstırdığına gittin saldırdın.
Hazır av.. ohh miss...

Bu şekilde anlayabilirsin diye düşünüyorum.

Sana yan gel yat osman dediğinde verdin mi peki cevabını.
Vermiş olman lazım.
Aksi halde içinde saklayıp başkaları hazır sıkıştırmışken
kusuyor olmak bu kini
çok daha zavallıca kusura bakma.

Ha verdim tabi diyorsan bu konuda bu kinin işi ne?

Millete sayarken önce dönüp kendi seviyesizliğini kontrol etmeyi
öğrenmen lazım.
İstiyorsan seni de rehberliğe götüreyim, eşlik ederim.
+1

Senin bu konuda isin neyse benimki de odur.
Sen niye millete salliyorsun madem seviyesizlikse felaket gorundugumu belirtiyosun senin haddine mi? Hayir. Demek ki herkes bi sekilde saydiriyor sana gore seviyesizlesiyormus. Ben birine saydircak olsam kendi konumda vermem cevabini. Toplu yurumeleri beklerim. Ornek;

Benim olduğumu iddia ettigi seyden farkı olmayan bi uye.

ben size yazmadım konuyu niye kişiselleştiriyosunuz ben kk üyelerinin genel tarzından bahsettim yoksa kim olduğunuzu ne yazdığınızı ne konu açtığınızı bilmiyorum bile nickinizi de daha önce hiç görmedim hatta.

utopikuye utopikuye ben bu uye arkadasa cok onceki bir konusunda yan gel osman yapip evde yatiyorsun demişim. Demedim demiyorum.
Hatirlamiyorum ama demişimdir.
Doğrudur.
Arkadasim şimdi burdan ilan da ettim.
Oldu mu gönlün.
Herkes duydu bildi sana oyle dedigimi.
Artık konuma gereksiz öncede olan konusmalarla gelip yorum yapmana gerek yok.
Arka arkaya hep ayni şeyden yazip duruyorsun.
Yan gel yat dedi yok bana Osman dedi.
Dediysem cezami almisimdir.
Gocunup gocunup gelmeyin.

valla öyle hafta başı konu açtığımı düşünmüyorum kaç konum var emin de değilim şu an ama bu bana bile yapılıyor. konu açtığımda değil başkasının konusunda yorum yaptığımda! "imi sinin di işin şini yipmişti" diye :KK53:

bariz hergün konu açanlar ve içerik de benzer olunca akılda kalır elbet ama bu başka bişey ya!! hele zaten bir de bilinen bir üye konu açtı mı zaten tutmayın bunları... daha yeni aynısını yapmışlar, kkya girdiğimde konu kapanmıştı ve kadının sorunuyla ilgili 2 cümle ya kurulmuş ya kurulmamış, gerisi geçmişten nasıl gol atarız.... kendilerinin tek konusu yok (büyük bir ayrıntı)

Kısmen hak veriyorum ama kısmen de hak veremiyorum.
Şimdi konu geçmişten bağımsız el alınamıyor bazen
Arıyorum kocası masum giib oluyor konuda ama eski konuya gitsen kadına neler cektirmis bilmeden yazamazsın ki mesela..
Bu de mesela derdinolmayan insan ne konuyu açabilir?
Benim toplamda iki konum var heralde biri gözlük için.
Yani siıkıcıya yakın hayatı olan bir insan evladı konu açmak için mı acayim?

Tabii orada haklısınız ben kendi adıma konuştum hani bu üyeye ve bilinen bazı üyelere yazıyorum onlar kendilerini iyi biliyor her gün aynı konuları açanlar. Ben bel altından vurmayı burda sevmiyorum açıkçası gözü yiyen gerçek hayatta kıl olduklarına bel altından vursun burdan vurmak kolay ne de olsa ;)

Aramızdaki fark ne biliyor musun
Anlayabileceğin dilden anlatayım..
Ben seni tek başıma kıstırdım.
Onun için sana istediğimi yazabilirim.
Benim avımsın sen ahahahaha
Ama
Sen 10 kişinin kıstırdığına gittin saldırdın.
Hazır av.. ohh miss...

Bu şekilde anlayabileceğini düşünüyorum.
Anlayacaksan ben de anlatayim.
Toplu ya da tek saydirma. Ikisinde de saldırıyor musun? Iki sekilde de seviyesizlesebilirsin. Sen lise demissin ben ilkokul. Ya konu sahibine muhalefet olmussun ya da yorum yapan bi üyeye. Sayet bi seviyesizlik varsa ortada sen de oylesin. Ben tek uyeye saydiriyorum seviyem arsi delecek modunda olamazsin. Ben kendi konumda da alintiladim o cevabi. Ben konu sahibinin genel uslubuna yorum yapiyorum. Herkesi kendi yapmadigi seylerden vurma gibi itici bi huyu var.

Hadi merve git artık :KK12: küstüm yap git.

Ama bir daha dönerken daha inandırıcı, ' aaa bakın nasıl da laf soktum' tarzı şeylerle gelme.

Son kez yazıyorum sana kendi fikrimdir

Bugüne kadar yazdığın hiçbir konu senin hayatın değil. ne evlisin ne yurtdışına gideceksin :KK14:

Isteyen istedigi kadar konu açar.
Buna kimse karışamaz.
Açılan konularin vergisi sizin cebinizden çıkmıyor.
Burda dert ölçer de yok.
Herkesin derdi kendine.
Yok bu dert mi ? Diye kimse karisamaz.
Burasi sanal ortam.
Mahalleniz degil.
Mahalledeki komşulariniz yok burada.
Dedektif gibi önceden denilen laflarla gelip konuda " sen bana boyle demistin " diye saldirmanin alemi yok.
Burda cesit cesit insan var.
Konu senaryo diyemezsin.
Herkes senin gibi yapıda değil burada.
Ben babama bile lafımi çat çat yapistiran insanim.
Konu disi yorum yazmak site kurallarinda da yasak.
Gormek istemeyen goz ardi eder.
Okumak yorum yazmak zorunda degilsiniz.
Kazen abi bunu site kurallarin da da belirtmiş.
Gormek istemiyorum deyip arka arkaya hızını alamadan yorum yapmanin mantigi zaten yok.
Sana uymuyorsa geçersin.

Bir şey diyeyim mi? Hiç kimse birbirinden eksik kalmamış valla. O ona eleştirilmeye dayanamıyorsun diyor, ama karşı taraf da tahrik olacağı yeri iyi biliyor ve oraya yürüyor. Sonuç da sayfalarca polemik sonra konu kilit, ardından cımbız partisi. :110:
Neyse konuya gelirsek, hak edene hak ettiğini vermek şart bence. Gelip düğünün niye olmadı, yok kocan kaçar, yok cinsel hayatın nasıl diyen birisine alttan laf sokmak falan işlemez. Bu kadın zaten gemi azıya almış. İstediğini söyleyen istemediğini işitir, bu işler böyle arkadaşlar. Konu sahibini tanımıyorum fakat fevrilikle alakası yok. Bana böyle hadsizce laf söyleyen birine, ben de sert cevap veririm, hiç yalan söylemeye gerek yok. Kendi yapacağım şeyi ayıplama lüksüm de yok. O sebeple haklısınız konu sahibi, geri adım atmayın.

Hadi merve git artık :KK12: küstüm yap git.

Ama bir daha dönerken daha inandırıcı, ' aaa bakın nasıl da laf soktum' tarzı şeylerle gelme.

Son kez yazıyorum sana kendi fikrimdir

Bugüne kadar yazdığın hiçbir konu senin hayatın değil. ne evlisin ne yurtdışına gideceksin :KK14:

Madem inanmiyorsun hala neden yaziyorsun arkadaşım. Gerçekten cok komiksin. Bu son yazmicam gormicem diyorsunuz hala yaziyorsunuz. Gonder yenisi gelsin :)

Kısmen hak veriyorum ama kısmen de hak veremiyorum.
Şimdi konu geçmişten bağımsız el alınamıyor bazen
Arıyorum kocası masum giib oluyor konuda ama eski konuya gitsen kadına neler cektirmis bilmeden yazamazsın ki mesela..
Bu de mesela derdinolmayan insan ne konuyu açabilir?
Benim toplamda iki konum var heralde biri gözlük için.
Yani siıkıcıya yakın hayatı olan bir insan evladı konu açmak için mı acayim?

ya senin konu açman değil ki mesele. ben o konuyu kapatmışım geçmiş gitmiş bitmiş , nokta. bunu da belirtmişsem artık burdan yürümek insafsızlık ve bir çeşit ego tatmini başka birşey değil.

bak cidden yazın baya sorunlu bir dönem geçirdim, aileme anlatamadım, yakın arkadaşlarım bekar zaten evlilikle alakalı sorunlara yabancı. hani bir kk var gideyim yazayım dedim, sonra dedim yav ben şimdi o çirkef ekiple hiç uğraşamayacağım! yok eşin şunu demişti, bunu yapmıştı. 5 sene önceki konular ısıtılacak önüme konacak:kusmuk: kaldı öyle, kendi kendimi yedim, bir şekilde çözüldü...

ne geçiyor yani elinize? bana yardımcı mı oldu sizin geçmişi kavrayamadan yorum yapamamak adına yaptığınız kelalaka yorumlar? yoooo... amaç ne o zaman? dobraymış da , yok yanlışa yanlış dermiş de. komik yani , hayattaki dobralık anlayışınız buysa :olamaz:

Anlayacaksan ben de anlatayim.
Toplu ya da tek saydirma. Ikisinde de saldırıyor musun? Iki sekilde de seviyesizlesebilirsin. Sen lise demissin ben ilkokul. Ya konu sahibine muhalefet olmussun ya da yorum yapan bi üyeye. Sayet bi seviyesizlik varsa ortada sen de oylesin. Ben tek uyeye saydiriyorum seviyem arsi delecek modunda olamazsin. Ben kendi konumda da alintiladim o cevabi. Ben konu sahibinin genel uslubuna yorum yapiyorum. Herkesi kendi yapmadigi seylerden vurma gibi itici bi huyu var.

Ütopik
Ben seni bu kadar üye arasından seçip
sen gel bakim buraya diye alıp tokatlamadım ki.

Sen beni alıntıladın değil mi?

Diyaloğa girmek istedin ve şu an konuşuyoruz.
Sataşma dediğin şey böyle bir şey değil.
Lafı sen attığın için sen sataşmış oluyorsun
bende ithamlarına
cevap veriyorum. OK.

Avımsın falan işin eğlencesi sadece.
Takıldım, geçti bitti.

Ben burada ona yorum yapıyorum, buna yorum yapıyorum
diyorsun, güzel de söylüyorsun
e yap bundan banane?
Ben de senin gibi sade bir vatandaş olarak yorum yaparken
geldin çarptın, şimdi de niye bana yazıyorsun diye
Sinirleniyorsun.

Usulünce ince ince laf dokundurabilirdin,haklıyken suçlu olmuşsun,neticede misafir eşikten çıkana kadar sabretseydin;
Babada öyle dengesiz bir misafir gelmişti de iyi sabrettim kapıdan çıkana kadar hatta giderken uslubüm ve seviyemle daha çok gıcık ettim ,çünkü söylediği şeylerin beni etkilememesi o kişiyi renkten renge soktu durdu,bir daha da kapımı açmadım,sizde böyle yapın bundan sonra

Back
X