Cahil insan ile sınanmak..

Nereden laf sokacağını bilememiş, saçmalamış. Ciddiye almayın hiç, yazık acıdım çocuğuna böyle ebeveynlerle büyüyorlar sonra ruh sağlığı yerinde bireyler olmaları, başarılı olmaları bekleniyor. Çok acı cidden.

çok özür diliyorum ama makyaj yapıyorsunuz olayına güldüm istemsizce alakaya bak seeeen. zor olacak ama siz sakinliğinizi korumaya çalışın ağız dalaşına girerseniz ondan bi farkınız kalmayacak canınızı sıktığınıza değmez

Oooooowww cahil insann, çok severim

Sinirlerine hakim ol , taviz verme hiç. .durumu idareye bildir ,onlar gerekeni yapar ..muhatap kabul etme ki kendini değerli sanmasın ..

Bu gereksizler yüzünden sokakta bile rahat yürüyemiyoruz. .hergün en az 10 kişi iyi kötü laf atıyor bana .."şuna bak düğüne gidiyor sanki ,te allam yareppim" mi ararsın , "Allah çocuklarımızı bunların şerrinden korusun " mu

Sürdüğüm de bir rimel bir eyeliner. .kenafir gözü cikmayacasicilar. .halbuki hasetlerinden catliyorlar, eve gelince bir kaç canım kirpigim kopuyor

Millet çok kıskanç canım...
Şahsen bir kadın bir kadına laf atarsa görsellikle ilgili kesin kıskanmıştır...ötesi yok yani

Hayır asıl araba sebebi cocuga tavır yapmıssınız ilgilenmemissiniz falandı e sen bir sene ilgilenmedin iki hafta kalmıs ben napayım 29 almıs cocuga..Aaa bu arada pardon makyaj demedi boya dedi yüzüme boya sürüyormusum..Allahımmmmö lütfen sabırrrrr

Aslin da siz hatayi odevini yapmadi kizmayin diye aradiginda tavrinizi koymayarak yapmissiniz.
Cahil oldugun dan cocuguma kizmissiniz okula gelmek istemiyor diye hesap sormak icin aksam arama curretini gostermis.
Makyaj konusuna girmiyorum okurken istemsizce kahkaha attim
O kadin yarin okula gelmeyecek sakin olun
Gelip ne diyecek makyaj yaliyisunuz cocugumu bes gun gonderiyorummu diyecek:)

Evet cocuk kız ama asla ennufak bi özenti sezmedim çocukta olsa fark eder müdahale ederdim zaten
O kızın ileride yaşayacaklarına üzüldüm şimdiden böyle bir anneden ergenlik çagında neler çeker kim bilir. Nasıl bir insan yetiştirecek bu kafayla. Sen sakin olmaya çalış haddini bildir bu söyledikleriniz hakarete girer benim özelimle ilgili konuşamazsınız çok şikayetçiyseniz müdür beyi ikna edip sınıfı degiştirebilirsiniz tabiki. Fakat kızınıza karşı çok düşüncesiz davranmış olursunuz belkide benim degil sizin birşeyler yapmanız gerekiyor kızınızın okulu sevmesi için diyin. O tabiki anlamayacak cazgırlaşacak belki Allah sabır versin.

Ben okuduklarimdan biraz sizide hatalı buldum açıkçası.kadin gerçekten problemli,sacmalamis ama bence kısa kesmemiş polemiğe girmissiniz.daha öncesinde sizi araması ve sizi yönetmesine izin vermenizde cabasi..Mesleginzide tecrübesiz yeni bir ogretmensiniz diye düşündüm.hamilesiniz bence yarın muhattap olmasaniz çok iyi olur.madem memnun değilmiş sizden nedendeğiştirmemiş öğretmenini.hatta okula bile göndermesini ne gerek varki o bilio herşeyi hemde makyaj yapmiyo.nekadar sorunlu bı kadın ya Allah yardımcınız olsun ins

Allahım umarım ben de gülecek kadar sakin kalırım yaaaa benim vallahi cok asabım bozuldu

Ben cidden bu raddede oldugunu düsnemedim yoksa basta net olurdum.

Ya ben hic konusmayı düsünmüyorum en iyisi tamamen müdür beye bırakmak sakin kalamazsam hic iyi olmaz

Millet çok kıskanç canım...
Şahsen bir kadın bir kadına laf atarsa görsellikle ilgili kesin kıskanmıştır...ötesi yok yani
Haklisin !
Dışardan baksan birşey zannedecegin tipler :) normalde cevap vermem ,g.t gibi ortada bırakırım ama geçen cevap verdim ,beklemiyordu haset ,"ay imi sin bini yinlis inlidin " bıdı bıdılarina başladı ..bi bakış attım çektim gittim ..

Kadın kadının en büyük düşmanı çok net !

Kızlar bu arada öyle doğuda falan da degilim yani bildiginiz ülkenin modern denebilecek bi ilçesinde görev yapıyorum yani bilmiyorum ya şok içindeyim ben neresinden tutacam bu işin cocugu mu anneyi mi nereyi düzelticez bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…