Mümkün olmuyor ki illa ki iletisim kurmak zorunda kalıyorumVelilerinize telefon numaranızı asla vermeyin bence. Benim öğretmen arkadasım öyle yapıyor.
Öfkemi yenebilirsem düsündügüm buAy ben böyle bir son beklemiyordum
Ya varya tutcan saçından yapcan kalıcı makyaj... ama tabi yapma :)
Alaycı davran yeter...epey alaycı
Oooooowww cahil insann, çok severimKızlar iyi geceler..
Sinirden çatlamak üzereyim..
Ben sınıf öğretmeniyim sene başından beri elektriğimin tutmadığı bi velim var..
Kadın her şeye karışıp çocuk için en ufak bişey yapmadı..Hep laf..Öğrenci zaten çok kötü akademik açıdan..Asla düzenli ödev yapmadı özetlerini yazma okumasını geliştirmedi vs vs..Ben bunları annesine dediğimde ise geveledi durdu..
Çocuk öde yapmadıkça beni aradı aman ödevini yapmadı gelmek istemiyor bisey demeyin bir iki üc böyle yapmaya devam etti..
Dedim ki böyle yaptıkça cocuk artık hiç öde yapmıyor sıkısınca öğretmeni ara bu yine aman bisey olmaz okul bitti bilmem ne..
Aksam aradı beni iste cocuk okula gelmek istemiyor tavır almıssınız cocuga ben de 10 yasındaki cocuga tavır almayacağımı sadece sınavlardan düsük aldıkca bütün öğrencilerim gibi ona da calısmaso gerektiğini söyleyip kızdım dedim..Baya bi tartıstık en son bana siz zaten her gün makyaj yapıp geliyosunuz ben cocugumu 5 gün sizin yanınıza gönderiyorum o sekilde demez mi!!!! Allahım cıldırdım sana be benim makyajımdan sana mı soracam yarın gel müdür beyin yanında konusacaz deyip kapattım..
Kızlar ben yarın okulda nasıl kendime hakim olacam nasıl o kadına bagırıp cagırmadan duracam ya su an bile ellerim titriyo sinirden..
Millet çok kıskanç canım...Oooooowww cahil insann, çok severim
Sinirlerine hakim ol , taviz verme hiç. .durumu idareye bildir ,onlar gerekeni yapar ..muhatap kabul etme ki kendini değerli sanmasın ..
Bu gereksizler yüzünden sokakta bile rahat yürüyemiyoruz. .hergün en az 10 kişi iyi kötü laf atıyor bana .."şuna bak düğüne gidiyor sanki ,te allam yareppim" mi ararsın , "Allah çocuklarımızı bunların şerrinden korusun " mu
Sürdüğüm de bir rimel bir eyeliner. .kenafir gözü cikmayacasicilar. .halbuki hasetlerinden catliyorlar, eve gelince bir kaç canım kirpigim kopuyor
Ya boya yaniiiii boya yapmak olarak bakıyoMillet çok kıskanç canım...
Şahsen bir kadın bir kadına laf atarsa görsellikle ilgili kesin kıskanmıştır...ötesi yok yani
O kızın ileride yaşayacaklarına üzüldüm şimdiden böyle bir anneden ergenlik çagında neler çeker kim bilir. Nasıl bir insan yetiştirecek bu kafayla. Sen sakin olmaya çalış haddini bildir bu söyledikleriniz hakarete girer benim özelimle ilgili konuşamazsınız çok şikayetçiyseniz müdür beyi ikna edip sınıfı degiştirebilirsiniz tabiki. Fakat kızınıza karşı çok düşüncesiz davranmış olursunuz belkide benim degil sizin birşeyler yapmanız gerekiyor kızınızın okulu sevmesi için diyin. O tabiki anlamayacak cazgırlaşacak belki Allah sabır versin.Evet cocuk kız ama asla ennufak bi özenti sezmedim çocukta olsa fark eder müdahale ederdim zaten
Allahım umarım ben de gülecek kadar sakin kalırım yaaaa benim vallahi cok asabım bozulduAslin da siz hatayi odevini yapmadi kizmayin diye aradiginda tavrinizi koymayarak yapmissiniz.
Cahil oldugun dan cocuguma kizmissiniz okula gelmek istemiyor diye hesap sormak icin aksam arama curretini gostermis.
Makyaj konusuna girmiyorum okurken istemsizce kahkaha attim
O kadin yarin okula gelmeyecek sakin olun
Gelip ne diyecek makyaj yaliyisunuz cocugumu bes gun gonderiyorummu diyecek:)
İlk okul çagında özellikle iletişim gerekli bence.M
Mümkün olmuyor ki illa ki iletisim kurmak zorunda kalıyorum
Ben cidden bu raddede oldugunu düsnemedim yoksa basta net olurdum.Ben okuduklarimdan biraz sizide hatalı buldum açıkçası.kadin gerçekten problemli,sacmalamis ama bence kısa kesmemiş polemiğe girmissiniz.daha öncesinde sizi araması ve sizi yönetmesine izin vermenizde cabasi..Mesleginzide tecrübesiz yeni bir ogretmensiniz diye düşündüm.hamilesiniz bence yarın muhattap olmasaniz çok iyi olur.madem memnun değilmiş sizden değiştirmemiş öğretmenini.hatta okula bile göndermesini ne gerek varki o bilio herşeyi hemde makyaj yapmiyo.nekadar sorunlu bı kadın ya Allah yardımcınız olsun ins
:) kendi yapamıyor yada yapsa da yakışmıyor ..makyaj kültürü yok diye olanlara öcü gibi bakıyorlar hasetliktenYa boya yaniiiii boya yapmak olarak bakıyo
Aynen hönkkk yani ne alaka makyaj!!!Höh
Makyaj ne alakaymış???
Ya ben hic konusmayı düsünmüyorum en iyisi tamamen müdür beye bırakmak sakin kalamazsam hic iyi olmazO kızın ileride yaşayacaklarına üzüldüm şimdiden böyle bir anneden ergenlik çagında neler çeker kim bilir. Nasıl bir insan yetiştirecek bu kafayla. Sen sakin olmaya çalış haddini bildir bu söyledikleriniz hakarete girer benim özelimle ilgili konuşamazsınız çok şikayetçiyseniz müdür beyi ikna edip sınıfı degiştirebilirsiniz tabiki. Fakat kızınıza karşı çok düşüncesiz davranmış olursunuz belkide benim degil sizin birşeyler yapmanız gerekiyor kızınızın okulu sevmesi için diyin. O tabiki anlamayacak cazgırlaşacak belki Allah sabır versin.
Haklisin !Millet çok kıskanç canım...
Şahsen bir kadın bir kadına laf atarsa görsellikle ilgili kesin kıskanmıştır...ötesi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?