- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ayyy anlamadım kiiiiii nasıl makyaj öğretebilirim böyle mantık mı var..Artık hanımefendi derken bi anda sana ne be sana mı soracama bagladık
Ya hocam sakin olunmayacak bir durum yok yeriniz de olsam ben gulerdim hatta yarin daha koyu makyaj yapin oyle gidinYa ben hic konusmayı düsünmüyorum en iyisi tamamen müdür beye bırakmak sakin kalamazsam hic iyi olmaz
Yok canım ilkokulda sınıfta kalmıyo kolay kolay daha önce konustgmda seneye özel ders aldıracagını söylemistiSen makyaji onu bunu birak da, cocuga extra ders mi vermek gerekiyor. Ne oluyor simdi cocuk sinifta mi kalacak. Kalmazsa nasil adapte olacak. Cocugu okuldan da sogutmamak gerek .
Yaa iste bunları derim de cok da sakin kalamayabilirimmmm ay makyaj konusuna girmeyecem yok.Ya hocam sakin olunmayacak bir durum yok yeriniz de olsam ben gulerdim hatta yarin daha koyu makyaj yapin oyle gidin
Bu defada koktu kacti der
Gayet net olun sene basin dan bu yana cocuhunuzun egitimine ne kadar zman ayirdiniz aksam beni arayip odevini yapamadi demek disin da diyin.
Makyajim sizi ilgilendirmez yonetmelige aykiri degil beni elestirmek sizin haddinize degil diyin.
Ama sakin sekil de sac bas dalmayin mudurun odasin da
Yok canım ilkokulda sınıfta kalmıyo kolay kolay daha önce konustgmda seneye özel ders aldıracagını söylemisti
Senesi mi var yazin o acigi kapatmasi gerek ki ust sinifa adapte olsun. Aman banane sanki benim cocugum.
İşte bu kadınlardan kosarak kacmak istiyorum bennn hem yarın bi gün kızı boya yapmak isterse?BAZI makyaj yapmayan kadınlar bu ürünleri boya olarak nitelendiriyo :) bu konuda hepimiz nasibimizi almisizdir herhalde :)melyaaa
İnan bu cümleyi aksam esim kurdu bana ve ilk defa hak verdim bana ne dedim yaniiiSenesi mi var yazin o acigi kapatmasi gerek ki ust sinifa adapte olsun. Aman banane sanki benim cocugum.
İnan bu cümleyi aksam esim kurdu bana ve ilk defa hak verdim bana ne dedim yaniii
Onun kızı yapar çünkü o onun kızıİşte bu kadınlardan kosarak kacmak istiyorum bennn hem yarın bi gün kızı boya yapmak isterse?
Annesi benim yaptığımın yarısını yapsaydı keske vallahii yaaa inan asla bosvermeö ama ödevsiz gelen cocuga bi yere kadar müdahale edebiliyorsunuz yok ödev yokOradaki kosullardan haberim yok. Neler yapilir bilmiyorum. Sen banane dememelisin. Elinden geleni yapmalisin.
Ben de boyalı öğretmen hey Allahım yaaa istemzce güldüm :)Onun kızı yapar çünkü o onun kızı
Benim kv de boya diyor :)BAZI makyaj yapmayan kadınlar bu ürünleri boya olarak nitelendiriyo :) bu konuda hepimiz nasibimizi almisizdir herhalde :)melyaaa
Mesleğime laf etse bu kadar içerlemezdim yeminle hala bu noktada olduğumuz bi kez daha dank ettiLaf bulamayıp makyajına sarmış bence ne terbiyesiz insanlar var ya
Aaaa oysa ki siyah eyeliner kırmızı ruj nasıl belli oluyo hayret!!Benim kv de boya diyor :)
Hatta yapanları hiç beğenmiyormuş :)
Belli oluyormuş boya sürüldüğü :)
Sanırım görünmez makyaj var kafasına göre :)
Ben akademik basarıdan gectim bu zihyet bir nesil sonraya tasınıyor asıl dert bu benceNereden laf sokacağını bilememiş, saçmalamış. Ciddiye almayın hiç, yazık acıdım çocuğuna böyle ebeveynlerle büyüyorlar sonra ruh sağlığı yerinde bireyler olmaları, başarılı olmaları bekleniyor. Çok acı cidden.
Annesi benim yaptığımın yarısını yapsaydı keske vallahii yaaa inan asla bosvermeö ama ödevsiz gelen cocuga bi yere kadar müdahale edebiliyorsunuz yok ödev yok
Vicdanen cok rahatım sınfta verilebilecek her seyi verdim yaptım ama cocuk da caba yok anne zaten sekil a da görüldügü bi beyin artık düsünemeyecem daha fazla ki iki hafta kalmıs napayım ki benCocuguna belirli bir disiplin veremeyen anneler ogretmenlerden mucize bekliyor. Bazi ogretmenler de ogrencileri basindan saviyor. Arada olan cocuga oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?