- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
- 

Üslup çok çirkin .Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor.Anneye böyle laflar edilir mi ya.Çok kirli olmayan çamaşırlarımı ayrı yıkarım ya da durulama yaparım .Bu kadar çıngar çıkarmaya gerek var mı.Son cümle zaten içler acısı .Annemin tırnağı için dünyayı yakarım.Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Ayrı eve çıkın kesin çözüm.Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Kiyafetleri kokacak kadar giyiyorsanız siz de farksızsınız o zaman. Benim kirli sepeti yatak odasında. Hiç koku almamKirli sepeti banyoda iki tane biri benim biri onların önceden odamdaydı koku yapıyor gibi geldi banyoya koydum zaten kapıyı kitlesem olay çıkarır odama bir sürü erzak da koyuyor
Belki mesleği kasiyerlik gibi ağır falan kaldırdığı bir iştir, terliyorsa kokuyor olabilir.Kiyafetleri kokacak kadar giyiyorsanız siz de farksızsınız o zaman. Benim kirli sepeti yatak odasında. Hiç koku almam
Sen de o aileye aitsin cok da sey yapma benceGerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Calismiyor yaBelki mesleği kasiyerlik gibi ağır falan kaldırdığı bir iştir, terliyorsa kokuyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?