- 28 Mayıs 2025
- 815
- 3.158
- 28
- 43
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
- 

Kendin yıka o zaman. Kim bilir eve nasıl pis bir koku yayılıyor da eli öpülesi annen yıkamak zorunda kalıyor. Muhtemelen o da tiksiniyor senin pis camasirlarindan ama napsin ana yüreği mecbur kalıyor demek ki. Evlat doğur hayrını gör..Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Çıkardığınız yıkamak istediğiniz çamaşırları hemen işten gelir gelmez kısa programda çalıştırınVe çamaşır konusunda da babam annemi aldatıyor sürekli farklı kadınlarla bu sebepten galiba benim babamdan midem bulanıyor bana dokunsun dahi istemiyorum çamaşırlarımı ayrı yıkamak istiyorum psikolojik bi durum onunkilerden ayrı olsun gibi gibi yoksa anneminkşlerle yıkanabilir sorun degil ama annem bunu defalarca söylememe rağmen saygı duymuyor
Evladın da hayırlısıTam bunu yazacaktım benim babam da Sanayici ve eve tulumları iş kıyafetleri gelir kapkara kirli araba yağı ve mazot kokulu . Fakat makineye bir atarız tertemiz çıkar yani nasıl bir makine ki kötü kokulu çıkıyor tuhaf :/ Belki de konu sahibi kişi fazla titizdir
Ozama kirlileri toplayıp kendin yıkayacaksin biriktirmedenGerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Gerçekten Allah razı olsun o benim annem canımdan cok seviyorum ama pisliğe dagınıklılıga dayanamıyorum üstüme basımı yırtasım geliyor bu ortamda. Sanki ben onun annesiyim anne dağıtma anne yere atma anne rezil oluyoruz balkonu niye öyle yaptın sürekli uyarmaktan yoruldum artık saldım tek isteğim ayrı yıkanması. Üst katta yengemle oturuyor annem çamurlu patatesleri çöpü her bku balkona atıyor o kadar utanıyorum ki yengemle de konuşmuyoruz balkonu dahi çöplük olarak kullanıyor. Beni anladığınız için teşekkür ederimAllah yardımcın olsun. Pasaklı anne zor benim yakın akrabam ve kızı da böyle kadın inanılmaz dağınık ve pasaklı kızcağız sinirden çok kötü oluyor bu sebeple. O yüzden sinirinizi anlıyorum ama annedir yine de dikkat et fazla kırma. Kendi duzenini Kurana kadar dış sıkacaksin mecbur
Kabugunuzu beğemiyorsunuz. Hem aile evinde yaşayıp hem ailenizi yeriyorsunuz.Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Ayrı eve çık o haldeGerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Üzüldüm size bu duyguları yaşattığı içinVe çamaşır konusunda da babam annemi aldatıyor sürekli farklı kadınlarla bu sebepten galiba benim babamdan midem bulanıyor bana dokunsun dahi istemiyorum çamaşırlarımı ayrı yıkamak istiyorum psikolojik bi durum onunkilerden ayrı olsun gibi gibi yoksa anneminkşlerle yıkanabilir sorun degil ama annem bunu defalarca söylememe rağmen saygı duymuyor
Maalesef durum bu.. anneme göre de kıyamet alameti imiş “efendilerimizi doğuruyormuşuz”80 lerin ezilen çocukları kendi gibi olmasın ezilmesin çocuğumuz diyerek büyüttüğü çocuklar onları ezer olmuş
Yazıklar olsun
Herkesin anne babası kutsal değil elbette, tüm anne babalar harika insanlar zaten değil, bazıları nefret ettiriyor kendinden, hepsine okey ama senin de üslubun çok çirkin.Herkesin anne babası çok saygı duyulacak insanlar olmuyor :) kimseyi bi şeye ikna etmeye çalışmayacağım o yüzden durum bu fikir almak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?