- 28 Eylül 2024
- 2.084
- 6.912
- 78
- 31
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
- 

Al bir tane poşet, dolabının içinde bir köşeye sakla. İki günde bir de birikenleri yıka. Ne kadar birikebilir ki tek kişinin çamaşırı.Ben çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm
Sizin hayatınızı bilemeyiz, buraya ne yazarsanız onu yorumlayabiliriz. Çamaşırlarını karışık yıkayan annesine cahil ve daha bi ton laf söyleyen birine ne denmesini beklersiniz? Sorunlarınızı tez zamanda çözersiniz inşallah, yaşamaktan bıkmak yerine daha mutlu olmanızı dilerim.. Bana göre tek çözüm ya taşınmak ya da çamaşır görevini üstlenmek..Ben çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm
Çamaşırların ayrı yıkanmasını isteyebilirsin ama annene çingene gibi dersen tabii ki anne babaya saygıya gelir konu. Anneannenle tartışırken bağırdığını tahmin ediyorum kadını hırpaladığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur ama genel olarak Allah ailene yardım etsinBen çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm
“Romanlardan hiçbir farkı yok çingene gibi biri” demişken, ırkçılık cahilliğin başat göstergelerindendir.Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Ne kadar çirkin üslup. Çok üzüldüm.Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
" iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor " diyor ne okulu ne ataması?O zaman bir an once okulunu bitirip atanmaya bak. 40 kusur yasinda insanlar degismez. Bos yere kendini hirpalama.
iç çamaşırlarının normal kıyafetle yıkanmasını ben de sevmem. hep ayrı ve 90 derecede yıkarım. siz de ayrı yıkansın istiyorsanız ayrı kirli sepeti yerine dolabınızda bir raf ayırın, normal katlayıp ya da posetle oraya koyun. üslubunuz pek hoş değil ama bunu da söylemeden gecemeyecegimGerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Tam bunu yazacaktım benim babam da Sanayici ve eve tulumları iş kıyafetleri gelir kapkara kirli araba yağı ve mazot kokulu . Fakat makineye bir atarız tertemiz çıkar yani nasıl bir makine ki kötü kokulu çıkıyor tuhaf :/ Belki de konu sahibi kişi fazla titizdireşim sanayide çalışıyor geldıgınde mazot kokan çamaşırlar makınadan çıkınca lilyum kokuyor
Sen eve şöyle güzel kaliteli bi Makına ve deterjanlar al
Ben bi yerde uni okuyorum kpss calisiyorum gormustum aklimda kalmis." iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor " diyor ne okulu ne ataması?
Ama benim takıldığım nokta anneniz neden odanızda uyuyor? Ev küçük mü?Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?