- Konu Sahibi tomvejerry
-
pea: bu konuya bu kadar takmis olmamin sebebi erkek arkadasima hayranlik turunde bi sevgi duydugumdandi sanirim ve o bana boyle bir tepki verince cok hayalkirikligina ugradim. Yapabildigimi yapmaya calisacagim iste. benim vaktim biraz dar. 5 gun okula haftasonu da ise gidiyorum. Dersler, sinavlar falan derken hayati cok aksatmisim bu da yuzume tokat gibi carpti. Hersey derslere calismakla ogrenilmiyor. Derslerle anca bolumumu cok iyi ogrenebiliyorum onun disinda dunya gorusunde geri kalmisim.. Ama simdi eksiigimin cok farkindayim ve gidermek icin elimden geleni yapacagim.
Gossipgirl, sana katiliyorum. Inanki bende senin gibi dusunuyorum. yani onemsiz bile olsa insanin herkesin bildigi biseyi bilmesinin gerektigini dusunuyorum ve zaten bu yuzden de bilmedigim icin kendime cok kiziyorum. aksi olsaydi bu kadar cok etkilenmezdim heralde. Biliyorum orda duydum evet falan diye gecistirseydim sorunsuz devam edecektik ama iste napalim durustlugumun kurbani oldum ((= ve bana "bilmiyorum" diyen hic kimseye hayatimda oyle bir tepki vermedigim icin en basit konu da bile, boyle bir tepkiyle karsilasabilecegimi, hele bunun hayran oldugum adam tarafindan basima gelebilecegini hic dusunmezdim. Aldigim tepki karsisinda sok oldum. hala da ustumden atamadim. Atamayacagimda galiba, sevsem de gururumu tercih ediyorum. Tesekkurler yorumun icin.
Ben sendeki hırsı çok iyi anlıyorum.Benim de böyle sevgili olma ihtimalimin olduğu bir insan vardı ve çok zeki kültürlüydü.Hem de bu tesçilli olanlarındandı.Türkiye'nin en iyi lisesinde okumuş,en iyi üniversitelerinden birini bitirmiş,hiç çalışmadığı halde kpss derecesi ve felsefe olimpiyatları derecesi olan bi adamdı.İnsan kendini acayip okumaya ve araştırmaya veriyor.Keşke o kişi sevgilim olsaydı ve bıraktığım deliler gibi kitap okuma alışkanlığıma geri dönseydim.
Merhaba arkadaslar..
Erkek arkadasim cok kulturlu, okur gezer bir insandir. Bugunde onunla konusurken bana tarihten birseyler anlatiyordu, anlatirken bi taraftanda SIKiyorsam hemen susayim bak, falan diye soruyordu hayir devam et dedim keske demez olaydim(((. Anlatirken unlu fransiz bi kehanetciden bahsetti - nostradamus-. once ismini soyledi, "biliyor musun?" diye sordu, ben hayir deyince de "nasil bilmiyorsun ya, nostradamus!!" fln diye tekrarladi bi kac kez. Sonra aynen sunu soyledi "bu dunyada milmem kac milyar insan varsa (burda rakam veriyo) iclerinden bi tek sen bilmiyorsundur bu adami" ya neyse gec devam et deyince de "ya yok benim 7 yasinda cocuk biliyor bu adami, nostradamusu bilmeyen biriyle bu konusmaya devam edemem" dedi. O kadar cok bozuldum ki anlatamam!! Ben 7 senedir yurtdisindayim ve hic bi sekilde bu adami duydugumu hatirlamiyorum, duyduysamda hic aklimda kalmamis. Ama belli ki turkiyede cok konusulup bilinen bi adam, en cahil gordugum arkadasima sordum o bile bildi (((((((((( Kendime cok kizdim nasil bilmem boyle birini diye aglaysim geldi de aglayamadim. Erkek arkadasimda birakti anlatmaya sacma sapan romantik muhabbete basladi, daha cok sinirlendim. cok ta durmadim zaten sonra. Ya kizlar bisey soyleyin ben cok kotu oldum yahu resmen kendimi kara cahil hissettirdi bana. Isterdim ki soyle aciklasin "nostradamus, iste fransiz kehanetci,.. " falan diye devam etsin ama onun boyle yapmasi ardindan da konuyu tamamen kapatip cidden de benim gibi cahil biriyle konusamayacagini gostermesi beni bitirdi resmen. Ne yapayim ben? Sayesinde kendimden utaniyorum ve onun verdigi tavirdan da nefret ettim. ((
Tatlım Nostradamus ünlü bir yahudi bilge. Evet.Merhaba arkadaslar..
Erkek arkadasim cok kulturlu, okur gezer bir insandir. Bugunde onunla konusurken bana tarihten birseyler anlatiyordu, anlatirken bi taraftanda SIKiyorsam hemen susayim bak, falan diye soruyordu hayir devam et dedim keske demez olaydim(((. Anlatirken unlu fransiz bi kehanetciden bahsetti - nostradamus-. once ismini soyledi, "biliyor musun?" diye sordu, ben hayir deyince de "nasil bilmiyorsun ya, nostradamus!!" fln diye tekrarladi bi kac kez. Sonra aynen sunu soyledi "bu dunyada milmem kac milyar insan varsa (burda rakam veriyo) iclerinden bi tek sen bilmiyorsundur bu adami" ya neyse gec devam et deyince de "ya yok benim 7 yasinda cocuk biliyor bu adami, nostradamusu bilmeyen biriyle bu konusmaya devam edemem" dedi. O kadar cok bozuldum ki anlatamam!! Ben 7 senedir yurtdisindayim ve hic bi sekilde bu adami duydugumu hatirlamiyorum, duyduysamda hic aklimda kalmamis. Ama belli ki turkiyede cok konusulup bilinen bi adam, en cahil gordugum arkadasima sordum o bile bildi (((((((((( Kendime cok kizdim nasil bilmem boyle birini diye aglaysim geldi de aglayamadim. Erkek arkadasimda birakti anlatmaya sacma sapan romantik muhabbete basladi, daha cok sinirlendim. cok ta durmadim zaten sonra. Ya kizlar bisey soyleyin ben cok kotu oldum yahu resmen kendimi kara cahil hissettirdi bana. Isterdim ki soyle aciklasin "nostradamus, iste fransiz kehanetci,.. " falan diye devam etsin ama onun boyle yapmasi ardindan da konuyu tamamen kapatip cidden de benim gibi cahil biriyle konusamayacagini gostermesi beni bitirdi resmen. Ne yapayim ben? Sayesinde kendimden utaniyorum ve onun verdigi tavirdan da nefret ettim. ((
ya herkes mi bilir bu adami. hirsimdan cami cerceveyi asagi indiricem((((( ya utaniyorum. kendimden utaniyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?