- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Kedi 3 - size cok katiliyorum. bende oyleyim inanin biiyle birsey konusurken o insanin o konuyla asina oldugu ihtimalini hep gozardi eder once konu hakkinda bilgilendirir sonra bahsederim neyden bahsedeceksem. erkek arkadasimdan da bunu bekledim, ama yapmadi.
katılıyorum çok havalı anlaşılan ve sana bu sözleri sarfettiğine göre yeterince olgun değil.ne o öyle çocuk gibi ...s...k yarıştırıyor galiba.Yani bu da illaki bilinmesi gereken, tarih yazmış ve insanlık için müthiş buluşlar yapmış birisi değil ki. Bilinmemesi fena bir durum dğil yani...Madem erkek arkadaşınız çok kültürlü, ona Ali Kuşçu'yu, Cezeri'yi, İbn Haldun'u veya Florans Nightgale, Marie Curie, Thomas Hopes'u sorun bakalım. İnşallah birisine sadece hastane adı demez. Hiç sevmediğim şeylerden birisi de kibirdir.
Son olarak şunu söyleyeyim âlim başak gibidir. İçi doldukça boynu eğilir. Sizin sevgiliniz yanındna bile geçmiyor. Bilmişlik taslıyor sadece..
Bende bilmiyorum merak etmeAman canım o da iyiki bi nostıradamosmu ne herneyse onu biliyomuş ammada havalanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?