Benim eşim de nerede olduğunu biliyor musun dedi. Yoo dedim kesip attım. Oysa haritayla uğraşmayı da severim ama bilmiyorum işte. Herkes her şeyi bilecek mi? Bazen de onun bilmediği şeyi ben bilebilirim. Konu sahibinin erkek arkadaşı belki de eski sevgilisinin eleştirilerine maruz kalıyordu. Acısını çıkarıyor. Tatmin oluyor. Soruyu da özellikle sormuş olabilir yani.beni m eşimde bu aşam burkina faso diye bi ülke varmış, benim haberim yokmuş, sen ne kadar cahilsin dedi, he canım git makarnayı karıştır dedim cevap olarak, umuramda mı ? zerre değil :) herkes onun gibi açıp harita ezberlemiyo, ruh hastası gibi :/
evet hemen söyledim zaten dünden beri ara ara konu yine buna geliyor zaten,Erkekler bizim kadar ince dusunmedigi icin bence o an sakasina dedi sizin alindiginizi fark etmeden siz zaten eski sevgilisini sorun yaptiginizdan içten bi kiyaslama olunca sizi uzmus bana oyle geldi . Ona dediniz mi bu lafına alındım diye belki farkında bile degildir
kocamı benden iyi tanıyosun heralde, bütün ülkelerin yerini, başkentini ezbere bilir, arada sözlü yapar, benim de coğrafyam yere paralel olduğu için genelde hiç bişey bilemem, sonuç olarak banacahil derUslubu uygun olmamamis. Bilmemek gibi isimleri o an unutuvermek de bir ihtimal. Bu denli sert tepki vermesi hos degil.
Ama...
Cevresinde/dunyada olup bitenden herkesin olabildigince haberdar olmasi gerekiyor bence. Bu bir luks degil, gereklilik. Gundemi takip etmek gerekiyor.
Burkina Faso isimli ulkenin su an dunya gundeminde oldugunu bilseydiniz esinizin ruh hastasi gibi haritayi acip ulkeleri ezberledigi seklinde bir yorum yapmazdinizaccessdenied .
evet hemen söyledim zaten dünden beri ara ara konu yine buna geliyor zaten,
trip atmıyorum ama üzüldüğümü söyledim, yanlış anladığımı söylüyor üzülmeye değmezmiş
sanırım dediğiniz gibi şakaydı
ama ben içselleştirdim baya
bu arada biz sevgili değiliz, ben onu seviyorum, ama yakınlığımız sevgili gibi belki daha yakın,,
hepii dedi ki bilmek geekiyomuşBenim eşim de nerede olduğunu biliyor musun dedi. Yoo dedim kesip attım. Oysa haritayla uğraşmayı da severim ama bilmiyorum işte. Herkes her şeyi bilecek mi? Bazen de onun bilmediği şeyi ben bilebilirim. Konu sahibinin erkek arkadaşı belki de eski sevgilisinin eleştirilerine maruz kalıyordu. Acısını çıkarıyor. Tatmin oluyor. Soruyu da özellikle sormuş olabilir yani.
hepii dedi ki bilmek geekiyomuş
o kadarmış
bazısı gişe filmlerini takip edenleri yüzeysel ve cahil bulur gider taa 70 lerin Fransız filmlerini falan izlerYani herkesin ilgi alanı filmler olmalı diye bir durum yok ki. İnsan ilgi duymadığı alanı takip etmez , eksikliğini de duymaz. İnsan her alan hakkında her şeyi bilemez ki. Ben mesela moda, plastik sanatlar, film, opera bale severim; kitap zevkim de sanat tarihi ve teoloji. Birinin bana cherry sen de hiç bilimkurgu okumuyorsun ne cahilsin demesi abesle iştigal olur. İlgimi çekmiyor kardeşim.
Bale severim ama tiyatro zerre sevmem mesela. Ünlü oyuncular hariç güncel oyuncuların adını bilmem eksikliğini de duymam. Ben şimdi cahil miyim ne münasebet?
Madem eski sevgilisi çooook kültürlüymüş beyimiz tekmeyi yememek için daha çok uğraş verseymiş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?