cahilsin! abartıyor muyum?

bence uzatma trip olayını, hoş olmaz fakat duygularını ona göre bir tart, patavatsızmış ve ilerde daha başka olaylar olur

Benim eşim de nerede olduğunu biliyor musun dedi. Yoo dedim kesip attım. Oysa haritayla uğraşmayı da severim ama bilmiyorum işte. Herkes her şeyi bilecek mi? Bazen de onun bilmediği şeyi ben bilebilirim. Konu sahibinin erkek arkadaşı belki de eski sevgilisinin eleştirilerine maruz kalıyordu. Acısını çıkarıyor. Tatmin oluyor. Soruyu da özellikle sormuş olabilir yani.

bence önce şaka mı yapıyor , eleştiri mi yapıyor ona karar versin. ve özür dileyip sonradan da savunmaya devam etmesi...
bir de triple kırılmayı karıştırıyorlar . biz kırılınca hemen trip atıyorsunuz diyorlar, anlamıyorlar .

kendime pay çıkarmak için söylemiyorum ama zeki biriyimdir ben, yani herkesten de bunu duymuşumdur.
O da çok söyler, zekan tehlikeli diye güler fln,
Ben hiçbir zaman herşeyi bildiğimi iddia etmedim etmem de, bilmiyorum çünkü,
sırf iki film ismini unuttum diye cahilsin dedi
Kendisi film delisi, herşeyi bilir, hatta sinema okumak istiyor tekrar
Hani belki o an şakasına söyledi, her zaman espri yapar
ama ben eski sevgilisinin okumuşluğuna kültürüne hayranlığını biliyorum
beni cahil görmesi o kadar zoruma gitti ki, içime battı

Erkekler bizim kadar ince dusunmedigi icin bence o an sakasina dedi sizin alindiginizi fark etmeden siz zaten eski sevgilisini sorun yaptiginizdan içten bi kiyaslama olunca sizi uzmus bana oyle geldi .

Uslubu uygun olmamamis. Bilmemek gibi isimleri o an unutuvermek de bir ihtimal. Bu denli sert tepki vermesi hos degil.

Ama...

Cevresinde/dunyada olup bitenden herkesin olabildigince haberdar olmasi gerekiyor bence. Bu bir luks degil, gereklilik. Gundemi takip etmek gerekiyor.

Burkina Faso isimli ulkenin su an dunya gundeminde oldugunu bilseydiniz esinizin ruh hastasi gibi haritayi acip ulkeleri ezberledigi seklinde bir yorum yapmazdiniz accessdenied .

evet hemen söyledim zaten dünden beri ara ara konu yine buna geliyor zaten,
trip atmıyorum ama üzüldüğümü söyledim, yanlış anladığımı söylüyor üzülmeye değmezmiş
sanırım dediğiniz gibi şakaydı
ama ben içselleştirdim baya

bu arada biz sevgili değiliz, ben onu seviyorum, ama yakınlığımız sevgili gibi belki daha yakın,,

kocamı benden iyi tanıyosun heralde, bütün ülkelerin yerini, başkentini ezbere bilir, arada sözlü yapar, benim de coğrafyam yere paralel olduğu için genelde hiç bişey bilemem, sonuç olarak banacahil der
gündemi takip edemiyorum çoğu zaman, küçük bebeğim var, çoğu zaman oturup çay bile içecek vaktim kalmıyo, bu saatlerd uyursa arada kkya giriyorum, halim kalmazsa sızıyorum.
neyse siz lafı soktunuz heralde madalyayı çıkışta veriyolarmış, sağdan devam edin görüceksiniz el sallıyo kendisi

Anladım kendiside demis o amacla soylememiştir . Siz kırıldiginizi belli etmissiniz fazla üzerine gitmeyin bence o da daha dikkatli olmasi gerektigini anlamistir umarim . Eski sevgilisini boşverin kıyaslama yapmayım biliyorum insan dusunmeden edemiyor ama sizi uzer yada gereksiz kuruntu olur .

Yani herkesin ilgi alanı filmler olmalı diye bir durum yok ki. İnsan ilgi duymadığı alanı takip etmez , eksikliğini de duymaz. İnsan her alan hakkında her şeyi bilemez ki. Ben mesela moda, plastik sanatlar, film, opera bale severim; kitap zevkim de sanat tarihi ve teoloji. Birinin bana cherry sen de hiç bilimkurgu okumuyorsun ne cahilsin demesi abesle iştigal olur. İlgimi çekmiyor kardeşim.
Bale severim ama tiyatro zerre sevmem mesela. Ünlü oyuncular hariç güncel oyuncuların adını bilmem eksikliğini de duymam. Ben şimdi cahil miyim ne münasebet?

Madem eski sevgilisi çooook kültürlüymüş beyimiz tekmeyi yememek için daha çok uğraş verseymiş!!!

hepii dedi ki bilmek geekiyomuş
o kadarmış

Hiç vakit kaybetmeden ayrıl Canım o Ada'mdan seni aşağılamaya başladıysa evlenince daha beter oluyor huy canım bu hiç uğraşma seni olduğun gibi seven birini bul (bulabilirsen tabi öyle biri bulmak çok zor) o Ada'm seni mutsuz eder sen beni dinle

Bu aranızdaki şey ilişki boyutuna gelmeden önce iyice ölçüp tartın derim..
Şehzade beye bağlanmadan önce bu yönlerini görmeniz hayrınıza olmuş o da sizi seviyosa kendisi dahil kimseyle kıyaslamamalı.. Tam dayaklık bi tip gibi göründü gözüme totişini az indirmek lazım..

Bu şekilde konuşması çok çirkin, kendisi herşeye hakim miymiş acaba.. Öyle olsa bile söylediği yinede hoş değil, bozulmakta haklısınız kim olsa bozulur böyle bi lafa.. Israrla cahilsin demesine izin vermeyin ya, kızın gerekirse kalbinizi kırdırmayın böyle saçma sapan bi sebeple

kendisi de bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen cahil, onu napcaz?

Film adı bilmekle mi kültürlü olunuyormuş, sinir oluyorum bu tiki model heriflere, adam adam olsaydı sen o eski sevgilinin özelliklerini, ona duyulan saygıyı falan bilmezdin, söyle ona film adı takip edene kadar adamlık öğrensin densiz

bazısı gişe filmlerini takip edenleri yüzeysel ve cahil bulur gider taa 70 lerin Fransız filmlerini falan izler
ayrıca bu erkek arkadaş kendini çok yukarıda görüyor
gişe filmi takip etmekle entelektüel olduğunu zannetmesi komik
dünya klasiklerinden kaçını okumuştur merak ediyorum

kırılıp üzüldüğümü söyledim, ama tripmiş ona göre,
bizim oralarda cahil bir aşağılama sıfatıdır dedim
ben kimseden kendimi üstün görmem kimseyi aşağılamam diyor, ki biliyorum öyle bir yapısı da yok
ama çokbilmiş bu tavrı
şimdi de diyor
ben eminim sen hepsini yaparsın
ben sana güncelleri söylerim sen not alırsın fln,
yahu aptal muamelesi mi yapıyor bu bana, alınganlığım mı üzerimde anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…