- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.401
- 798
tamam sen çok güzel yazdın ben algılayamadım, elden geldiğince falan göremedim ama olsunUslubun hos olmadigini ancak "elden geldigince" gundemi takip etmek gerektigini soyledim. Bunun neresi garip?
Kalas filminde oscar alan oyuncu kim bil bakalım deyip konusmayi kesseydin keşke
Çok bilen çok yanılır canım boşver ..Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
hah işte ben de öyleyim,Ya ben isim ozurluyum izlediğim ya da izlemedigim hiçbir filmin ismini hatırlamam eğer bin kere izlememissem. O zaman ben oleyim
ben de ona sorduğumda bilmiyorsa kötü hissetmesin diye anında cevabı veriyorum,O sizin ilgi alanlarınıza ne kadar hakim? Siz onun ilgi alanına hakim olmamakla cahilmişsiniz ya ona göre.. Siz ona kendi ilgi alanınızdan soru sorduğunuzda cevap verebiliyormu?
Kısacası saçmalamış..
hah işte ben de öyleyim,
o kadar film izlemişimdir, aklımda bir yada iki film vardır, hiççç isim yok
kişi isimlerinde de öyle
ve bunu da elli kez söylemişimdir, biliyor da
bana ne söylerse söylesin kötü niyetle olmadığını bilmemi, sorun etmeyip takılmamam gerektiğini düşünüyor (düşüncesi bu, söylemedi ama)
böyle bişey olabilir mi sizce,
bana cahil diyecek
aman kötü amacı yok zaten diyip önemsemiyecem
tamam amacı kötü değildir ok de
ben takılmıyorsam, sen de sözlerine dikkat edecen
tabi bunları bi şekilde söyledim :)
cahillik ilgisizlik değil bilgisizliktir dedim, bilgisizliğin nedeni ilgisizlikttir dedi, buymuş bağlantısıCahil = ilgisiz demekmiş , bunu da sevgiliniz den öğrenmiş olduk.
Allah aşkına, savunacak birşey bulamamış kelimenin yakından uzaktan alakası olmayan bir anlam yüklemiş. İlgisiz iseniz ilgisiz deseydi...
Tripli muamelesi mi? Canim bence o eski sevgilisinin ozelliklerini sende ariyo. Neden ayrildilar bilmiyorum ama biraz ego lu gibi geldi bana.kesinlikle üstten bakmadığını, küçük görmediğini söylüyor, ama şaka demedi eleştiri dedi yani gerçekten cahil olduğumu düşünüyor,
üstelik bozulup da soğuk konuştuğum için de tripli muamelesi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?