cahilsin! abartıyor muyum?

Ne alaka ki herkes herşeyi bilecek diye bi kaide yok
Sizde ona sorun bazı sorular bakalım hemen cevaplayacak mı hepsini ?
Onunda bilmedği şeyler mutlaka vardır .
En sevmediğim şey böyle ukala , insanı aşağılayan tiplerdir .

Kalas filminde oscar alan oyuncu kim bil bakalım deyip konusmayi kesseydin keşke
keşke deseydim valla
ama ben de ona bi kez aynısını yapacam,
bu hadise bi geçsin de,

şimdi anladı herhalde kabahatine ikide bi konuyu güncellerden açıp yaparsın edersin, not al onları fln diyor, deli oldum iyice

Kendisi cahil haberi yok.
Birde kendini sorguluyorsun onun ilgisizlik demek istemesine inaniyorsun.. baya baya cahilsin demis sonra kivirmis.
Ben olsam sogurdum böyle bir kafa yapisindaki olan insandan.. kendini asagilatma yol ver gitsin.
Seni seviyor deger veriyor olsa cümlelerine dikkat ederdi seni kirmamak adina..

kpss hazırlıgı atlatmış biri olarak o malca bilgileri ezberliycem aklımda tutucam diye anam ağlarken, bırı bana cahil diyecek herhalde bı guzel onu sıvar döşerdim , diyecegıne pişman ederdım o streste dediği lafa bak , beraber hazırlanma şu öküzle sınava muhattap olma bence.

Çok bilen çok yanılır canım boşver ..

bana ne söylerse söylesin kötü niyetle olmadığını bilmemi, sorun etmeyip takılmamam gerektiğini düşünüyor (düşüncesi bu, söylemedi ama)
böyle bişey olabilir mi sizce,
bana cahil diyecek
aman kötü amacı yok zaten diyip önemsemiyecem
tamam amacı kötü değildir ok de
ben takılmıyorsam, sen de sözlerine dikkat edecen
tabi bunları bi şekilde söyledim :)

Ya ben isim ozurluyum izlediğim ya da izlemedigim hiçbir filmin ismini hatırlamam eğer bin kere izlememissem . O zaman ben oleyim

O sizin ilgi alanlarınıza ne kadar hakim? Siz onun ilgi alanına hakim olmamakla cahilmişsiniz ya ona göre.. Siz ona kendi ilgi alanınızdan soru sorduğunuzda cevap verebiliyormu?
Kısacası saçmalamış..

Ya ben isim ozurluyum izlediğim ya da izlemedigim hiçbir filmin ismini hatırlamam eğer bin kere izlememissem . O zaman ben oleyim
hah işte ben de öyleyim,
o kadar film izlemişimdir, aklımda bir yada iki film vardır, hiççç isim yok
kişi isimlerinde de öyle
ve bunu da elli kez söylemişimdir, biliyor da

O sizin ilgi alanlarınıza ne kadar hakim? Siz onun ilgi alanına hakim olmamakla cahilmişsiniz ya ona göre.. Siz ona kendi ilgi alanınızdan soru sorduğunuzda cevap verebiliyormu?
Kısacası saçmalamış..
ben de ona sorduğumda bilmiyorsa kötü hissetmesin diye anında cevabı veriyorum,
fazla ince düşünmüşüm sanırım

400'den fazla kitap okudum. Okumak benim için ekmek gibi su gibi. Ama film ödüllerini falan hiç takip etmem. Bunun cahillikle ne alakası var? Bende cahilim o zaman. Bir çok kişi cahil ona göre. Hiç ilgi alanıma girmiyor. Bilsen bile o anda unutmuş olabilirsin. Ayrıca eski kız arkadaşına saygı duyabilir ama bu derece överek neden anlatıyor ki? Madem o kadar mükemmeldi neden ayrılmışlar. Film ödüllerini takip etmekle olmuyor demek ki sadece. Onun gibi birini bulsun o zaman.

hah işte ben de öyleyim,
o kadar film izlemişimdir, aklımda bir yada iki film vardır, hiççç isim yok
kişi isimlerinde de öyle
ve bunu da elli kez söylemişimdir, biliyor da

Ya kendi terbiyesizligi bover takms. Madem eski sevgilisi çok kulturluydu neden ayrilmislar ki?

Kpss'ye hazırlanırken insanin moralini bozup çalışma motivesini düşüren insana nasıl bir ödül verilir de.
Sonra da bas tekmeyi.

Gereksiz biri belli ki.
Çünkü eski sevgili falan olayı da var isin içinde ayrıca sana cahil deme hakkına sahip olamaz.
O kim ki.

Cahil = ilgisiz demekmiş , bunu da sevgiliniz den öğrenmiş olduk.
Allah aşkına, savunacak birşey bulamamış kelimenin yakından uzaktan alakası olmayan bir anlam yüklemiş. İlgisiz iseniz ilgisiz deseydi...

eski sevgilisi bipolarmış, bu onu üzecek bi harekette bulunmuş, kız da affetmemiş, bu affedilmeyi beklerken kız başkasını bulmuş, zaten şimdi evli,
tekrar söyleyim biz sevgili değiliz, çokkk yakınız, ben onu seviyorum, onun hislerini bilmiyorum yani sevgi kısmını,
ama hayatında yerim tahmin edemeyeceğim kadar önemliymiş öyle söyledi

Marurlanma insanoglu senden buyuk Allah var ben uzak dur derim ne bu kim milyoner olmak isterde mi yarisiyorsun insan gerilir yani ayricada bunun cahillikle ilgisi yok resmen seni asagilamis sinavami girioZ birbirimizi mi tanioz nedir yani

Cahil = ilgisiz demekmiş , bunu da sevgiliniz den öğrenmiş olduk.
Allah aşkına, savunacak birşey bulamamış kelimenin yakından uzaktan alakası olmayan bir anlam yüklemiş. İlgisiz iseniz ilgisiz deseydi...
cahillik ilgisizlik değil bilgisizliktir dedim, bilgisizliğin nedeni ilgisizlikttir dedi, buymuş bağlantısı

Tripli muamelesi mi? Canim bence o eski sevgilisinin ozelliklerini sende ariyo. Neden ayrildilar bilmiyorum ama biraz ego lu gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…