cahilsin! abartıyor muyum?

Egodan ölecekmis son anda kurtulmuş gibi.
Hic hoşuma gitmedi adamın tavırları.

Madem sevgilin değil çokta önemseme, hayatında önemli bir konuma getirme.

cahillik ilgisizlik değil bilgisizliktir dedim, bilgisizliğin nedeni ilgisizlikttir dedi, buymuş bağlantısı

Eski sevgili mevzusu da hiç uygun değil. Ben olsam asla hazmademem. Överek bahsetmesi vs hiç hoş değil. Anladığım kadrıyla istediği yere getirmiş meseleyi
Konu ne olursa olsun. Bilmediğiniz bir konu da veya olay da size asla cahil diyemez... benim bilmediklerim çok eşimle hep konuşurum öğrenmek adına. Oda sorar ama bu gurur kırıcı birşey. Direk cahilsin demek.

İlgi alanın güncel filmler değilse cahil mi oluyormussun. Eski sevgilisinden neden ayrılmş acaba çok merak ettim. Bana öyle dese sende çok kabasın der keserim konuşmayı. Adamdaki egoya bak ya
kabasın demiştim birinde(o zaman ciddi bir mesele yoktu), hoşuna gitti, dürüstmüşüm hep böyle dürüst ol dedi

Ben ilerisini parlak göremedim bu adam seni hep onunla kiyaslayacak demekki

Sevgili değiliz demişsin ama birbirinizden hoşlanıyormuşsunuz bu aşikar diyorsun. O bu hareketinden pişman olmadıkça sevgililik düşünmeyin bence. Çok gurur kırıcı, ama affedilebilir bir mevzu. Fazla rahat birisi gibi geldi bana, rahatlığından dedi heralde bu kaba şeyi.

kitap okumamı istiyor o, ben de istiyorum ama onun için değil tabi ki kendi isteğim bu sınav geçtikten sonra
dün dedim ki bence sadece güncel bilmedim diye değil bu fikrin, sen daha önce çok okumadığımı biliyorsun,hayretle karşıladın, şimdi de bu,,, bu yüzden bu kadar zoruma gitti,
ister okursun ister okumazsın sen bilirsin, ne alaka sen çok yanlış düşünüyorsun dedi, yani yanlış yere çekmişim.

ezildiğini farkediyorum şimdi, üzdüğü için üzüldü de, ama lafı etti bi kere

toparlamaya çalıştıkça batırıyor resmen, kötü niyetli birine benzemiyor ama sanırım bi kadınla nasıl konuşması gerektigini bilmeyen biri..

toparlamaya çalıştıkça batırıyor resmen, kötü niyetli birine benzemiyor ama sanırım bi kadınla nasıl konuşması gerektigini bilmeyen biri..
kadınlarla iletişim sıfır, çok çekingen o konuda, en açık olduğu kadın benim, bana da fazla açıldı
herşeyini benle paylaşır ilk önce, ailesinden yakın arkadaşlarından da önce
açıksözlülük tamam da hakaretvari olunca kaldıramadım

Düşüncelerini açıkça söylemekten hiç çekinmeyen bir sevgili adayı var karşınızda, gerçekten seviyorsanız devam edin ama emin değilseniz bir kez daha düşünün derim.. Uzaktan ilişki zor oluyor benim 3 senelik bi ilişkim var ve gerçekten yıpratıcı oluyor inanın. Çok seven insan için katlanmaya değer tabi ama öyle bi durum yoksa hiç kendinizi ateşe atmayın derim ben..

İlgisizin karşılığını cahillik olarak biliyorsa asıl cahil kendisi...

Bana göre ağır bir laf etmiş.
Sevgili misiniz değil misiniz anlamadım orasını ama farketmez, kimseye böyle denmez.
Üslup denen bir şey, o kadar okuyor ediyorsa bilmesi lazımdı.
Birazda insan ilişkileri ile alakalı kitaplar okumasını tavsiye edin bence.

Siz, bilmem ne ödülünü kimin aldığını bilmeseniz de, öğrenirsiniz olur biter.
Ama saygı, hoşgörü,kibirli olmama, iyi niyet bunlar o kadar kolay öğrenilmiyor maalesef.

Acısını da arkadaşımızdan çıkarıyor öyleyse.

gelecek yıl yanyana aynı şehirde olmak istiyor, benden daha istekli,
sürekli planlar yapıyor şunu yaparız bunu yaparız diye
ölüyorum bitiyorum değilim ama seviyorum, üstelik onun hislerini de bilmiyorum,
biraz daha tanımam lazım onu anladım

Bence de biraz zamana bırakın.. Ya daha çok seversiniz yada vazgeçersiniz bu süreçte. En iyisi birbirinizi iyice tanımanız.. Yanyana gelme durumu atanmanıza mı bağlı peki?

Bence de biraz zamana bırakın.. Ya daha çok seversiniz yada vazgeçersiniz bu süreçte. En iyisi birbirinizi iyice tanımanız.. Yanyana gelme durumu atanmanıza mı bağlı peki?
evet atanıp aynı şehre gitme durumu, atanamazsak iş durumu belli değil henüz

Bu konuyu bilmemek insanı cahil yapmaz yapsa yapsa güncel olaylardan habersiz ya da bu durumla ilgilenmeyen biri yapar. Hayır sanki memleket meselesi bilememişsiniz. Kendi bildiği şeyi karşısındaki bilemeyince hemen tetiği çeken insanlardan nefret ediyorum. Dur şunu soriyim bilemicek nasılsa diye yaklaşıyolar gibi geliyo artık bana. Sevgiliyle üstelik bunu yapan size karşı kompleksli ya da gerçekten sizi cahil sanan biri olabilir. Bu tutumunu incelemeden ciddi kararlar almazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…