cahillik ilgisizlik değil bilgisizliktir dedim, bilgisizliğin nedeni ilgisizlikttir dedi, buymuş bağlantısı
kabasın demiştim birinde(o zaman ciddi bir mesele yoktu), hoşuna gitti, dürüstmüşümİlgi alanın güncel filmler değilse cahil mi oluyormussun. Eski sevgilisinden neden ayrılmş acaba çok merak ettim. Bana öyle dese sende çok kabasın der keserim konuşmayı. Adamdaki egoya bak ya
Ben ilerisini parlak göremedim bu adam seni hep onunla kiyaslayacak demekkiDostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
ezildiğini farkediyorum şimdi, üzdüğü için üzüldü de, ama lafı etti bi kereSevgili değiliz demişsin ama birbirinizden hoşlanıyormuşsunuz bu aşikar diyorsun. O bu hareketinden pişman olmadıkça sevgililik düşünmeyin bence. Çok gurur kırıcı, ama affedilebilir bir mevzu. Fazla rahat birisi gibi geldi bana, rahatlığından dedi heralde bu kaba şeyi.
toparlamaya çalıştıkça batırıyor resmen, kötü niyetli birine benzemiyor ama sanırım bi kadınla nasıl konuşması gerektigini bilmeyen biri..kırılıp üzüldüğümü söyledim, ama tripmiş ona göre,
bizim oralarda cahil bir aşağılama sıfatıdır dedim
ben kimseden kendimi üstün görmem kimseyi aşağılamam diyor, ki biliyorum öyle bir yapısı da yok
ama çokbilmiş bu tavrı
şimdi de diyor
ben eminim sen hepsini yaparsın
ben sana güncelleri söylerim sen not alırsın fln,
yahu aptal muamelesi mi yapıyor bu bana, alınganlığım mı üzerimde anlamadım
kadınlarla iletişim sıfır, çok çekingen o konuda, en açık olduğu kadın benim, bana da fazla açıldıtoparlamaya çalıştıkça batırıyor resmen, kötü niyetli birine benzemiyor ama sanırım bi kadınla nasıl konuşması gerektigini bilmeyen biri..
Düşüncelerini açıkça söylemekten hiç çekinmeyen bir sevgili adayı var karşınızda, gerçekten seviyorsanız devam edin ama emin değilseniz bir kez daha düşünün derim.. Uzaktan ilişki zor oluyor benim 3 senelik bi ilişkim var ve gerçekten yıpratıcı oluyor inanın. Çok seven insan için katlanmaya değer tabi ama öyle bi durum yoksa hiç kendinizi ateşe atmayın derim ben..kadınlarla iletişim sıfır, çok çekingen o konuda, en açık olduğu kadın benim, bana da fazla açıldı
herşeyini benle paylaşır ilk önce, ailesinden yakın arkadaşlarından da önce
açıksözlülük tamam da hakaretvari olunca kaldıramadım
Yani herkesin ilgi alanı filmler olmalı diye bir durum yok ki. İnsan ilgi duymadığı alanı takip etmez , eksikliğini de duymaz. İnsan her alan hakkında her şeyi bilemez ki. Ben mesela moda, plastik sanatlar, film, opera bale severim; kitap zevkim de sanat tarihi ve teoloji. Birinin bana cherry sen de hiç bilimkurgu okumuyorsun ne cahilsin demesi abesle iştigal olur. İlgimi çekmiyor kardeşim.
Bale severim ama tiyatro zerre sevmem mesela. Ünlü oyuncular hariç güncel oyuncuların adını bilmem eksikliğini de duymam. Ben şimdi cahil miyim ne münasebet?
Madem eski sevgilisi çooook kültürlüymüş beyimiz tekmeyi yememek için daha çok uğraş verseymiş!!!
gelecek yıl yanyana aynı şehirde olmak istiyor, benden daha istekli,Düşüncelerini açıkça söylemekten hiç çekinmeyen bir sevgili adayı var karşınızda, gerçekten seviyorsanız devam edin ama emin değilseniz bir kez daha düşünün derim.. Uzaktan ilişki zor oluyor benim 3 senelik bi ilişkim var ve gerçekten yıpratıcı oluyor inanın. Çok seven insan için katlanmaya değer tabi ama öyle bi durum yoksa hiç kendinizi ateşe atmayın derim ben..
Bence de biraz zamana bırakın.. Ya daha çok seversiniz yada vazgeçersiniz bu süreçte. En iyisi birbirinizi iyice tanımanız.. Yanyana gelme durumu atanmanıza mı bağlı peki?gelecek yıl yanyana aynı şehirde olmak istiyor, benden daha istekli,
sürekli planlar yapıyor şunu yaparız bunu yaparız diye
ölüyorum bitiyorum değilim ama seviyorum, üstelik onun hislerini de bilmiyorum,
biraz daha tanımam lazım onu anladım
evet atanıp aynı şehre gitme durumu, atanamazsak iş durumu belli değil henüzBence de biraz zamana bırakın.. Ya daha çok seversiniz yada vazgeçersiniz bu süreçte. En iyisi birbirinizi iyice tanımanız.. Yanyana gelme durumu atanmanıza mı bağlı peki?
Hayırlısı olsun, umarım hem aşkta hem işte kazanırsınız :)evet atanıp aynı şehre gitme durumu, atanamazsak iş durumu belli değil henüz
inşallah canımHayırlısı olsun, umarım hem aşkta hem işte kazanırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?