• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çakal Feyzo

Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.

Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.

Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.

“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.

Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Ailesinin bilmesi size ne kazandıracak. Yada bilmemesi neden bu kadar önemli anlayamadım. Ailesi kötü düşünmesin diye söylememiş. Bence de herkes her doğruyu bilmek zorunda değil.
ailesinin sizin düşündüğünüz gibi düşünmemesi bir engel mi?

özelini ailesiyle paylaşmaya ne meraklısın? adam biliyor ailesinin izin vermeyeceğini hoş olmayacağını yapıları öyle bile bile neden kavga çıkartıp huzur bozsun? bende aileme söylemem mesela ama sevgilim söyler o asla sorun yapmaz hatta söylememi istemez çünkü tadımızın kaçacağını biliyor.

adam sana iyilik yapıyor haberin yok

Aşırı saçma geliyor oğlu tatile gittiği için annesinin kavga çıkarması. Ben anlattım kavga filan çıkmadı

Benim annem biliyor mesela ben söyledim neden gizleyeyim ki aile yapımız da farklı değil öyle
Cat cat herşeyi söyleyen dangır dungur bir yapım var.Netimdir.Anneme babama söyleyip rahatca da tartismasini yapabilecegim herşey icin evlendikten sonra susmayı ögrendim:d cunku koca tarafi koca tarafidir😁

Konu başlığı ne kadar sevimsiz. Evlisiniz eşiniz tatilinizi ailesinden saklıyor ya da sevgiliniz evli çıktı eşinden saklanıyor falan zannettim. Adamın günahı yok, ailesini tanıyor demek ki bu şekilde davranmış ne olursa olsun burası Türkiye illa bir laf döner zaten. Sanki Norveçdeyiz tövbe tövbe.

Ben böyle biriyim sevdiğim insanla tatile çıktığım için beni kötü bileceklerse aynen en baştan bileyim bunu
Çakal feyzoya tebrikler. Hem ailesini hem sizi tanıdığı için ailesine sizinle birlikte gittiğini söylememiiiş, size de ailesinin haberi olmadığını çaktırmamaya çalışmış. Sizin bu vereceğiniz tepkiyi öncesinden kestirmiş demek.

Çakal feyzoya tebrikler. Hem ailesini hem sizi tanıdığı için ailesine sizinle birlikte gittiğini söylememiiiş, size de ailesinin haberi olmadığını çaktırmamaya çalışmış. Sizin bu vereceğiniz tepkiyi öncesinden kestirmiş demek.

Yalan her türlü yalandır benim için ailesine işten çıkmış gibi davranması ayrı bi olay söylememesi ayrı bi olay. Ben çekinmeden söyleyebiliyorsam o gizlediğinde tepki veririm. Ailesine yansıttığı biri değilim çünkü 21 yaşında değiliz

Evet gitmesin ben de bunu anlatamıyorum.
Madem gizliyorsun işten çıkmış gibi yapıyorsun e çıkma tatile
Tutturmuşsunuz Doğrucu davut olacağım. Sanki adam başkasıyla tatile çıkmış ahjkfgg😂 sizle çıkmış sizle kendinize gelin.

Back
X