• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çakal Feyzo

Birlikte yaşadığınızı da mı gizliyor sevgiliniz?

Beraber tatile gittiğinizi duyunca tüm kötü düşüncelerin sadece sizin üzerinizde yoğunlaşacak olması çirkinliği, sanki siz zorla götürüyorsunuz oğullarını tatile.

Bende rahatsız olurdum sanırım. Saklayıp gizlemesinden öte, duyarlarsa hakkında böyle düşünürler demesinden. Onun yerine kendi üzerinden ailem rahatsız olur,bana laf ederler dese neyse.

Birlikte yaşadığınızı da mı gizliyor sevgiliniz?

Beraber tatile gittiğinizi duyunca tüm kötü düşüncelerin sadece sizin üzerinizde yoğunlaşacak olması çirkinliği, sanki siz zorla götürüyorsunuz oğullarını tatile.

Bende rahatsız olurdum sanırım. Saklayıp gizlemesinden, duyarlarsa hakkında böyle düşünür demelerinden. Onun yerine kendi üzerinden ailem rahatsız olur,bana laf ederler dese neyse.

Aynen ailesi geldiğinde eşyalarımı topluyorum ne yazıkki. Saygı duydum görmesinler dedim.

Ailem eski tip insanlardan sorun çıkar aramız bozulur dedi tatil için e tamam da madem neden çıkıyorsun çıkıyorsan onlara neden yalan söylüyorsun. Ailem kızar de gelme.

Aynen ailesi geldiğinde eşyalarımı topluyorum ne yazıkki. Saygı duydum görmesinler dedim.

Ailem eski tip insanlardan sorun çıkar aramız bozulur dedi tatil için e tamam da madem neden çıkıyorsun çıkıyorsan onlara neden yalan söylüyorsun. Ailem kızar de gelme.
Eşyaları toplayıp evde yok gibi davranabiliyorsanız, sevgilinizin tatile çıkmamış gibi konuşmasını görmezden gelebilirsiniz bence.
Ailesi kızacak diye yalnız yaşadığını söylüyor sonuçta, o zaman ona da kızıp evleri ayırın.

Eşyaları toplayıp evde yok gibi davranabiliyorsanız, sevgilinizin tatile çıkmamış gibi konuşmasını görmezden gelebilirsiniz bence.
Ailesi kızacak diye yalnız yaşadığını söylüyor sonuçta, o zaman ona da kızıp evleri ayırın.

O konuda da tepki mi gösterdim ki. Görmezden gelmedim. Tercihine saygı duydum sadece. Doğruyu söylememek yalan söylememek olmuyor

Konu başlığınız sevgilinizi aşağılamanız hiç hoş değil. Herkes aynı kafada aynı rahatlıkta olmak zorunda değil. Erkek arkadaşınız sizi koruma iç güdüsüyle hareket ediyor belliki. Size laf gelmesin diye. Ama siz çakal Feyzo diyorsunuz adama. O da size rahat feyzo mu demeli bu durumda

Biz de söylememiştik. Ne gerek var ki. Senelerdir evliyiz hala evlenmeden gittiğimiz tatilleri bilmezler. Ha mutlaka şüpheleniyorlardır. Çünkü hep benim babamın memleketine, yazlığımızın olduğu ilçeye giderdik. Evlendikten sonra da şüpheli şüpheli eşim de hep giderdi oraya ilginç fln demişlerdi. Bana abartıyorsunuz gibi geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X