Ben demek şanslıyım o zaman.Yazık adam her işin ucundan tutuyor ve gıkı çıkmıyor:26:Akşam gelince ona ne kadar şanslı olduğumu ve onu ne kadar sevdiğimi bi daha söyliyeyimnerede erkeklerin eşlerine yardım etmek... birde herşeyi yapmana rağmen kusur bulmaları yok mu asıl insanı canından bezdiren o...
eğer maddi sıkıntı söz konusu değilse bir yardımcı bulabilirsin en azından büyük işleri onunla halledebilirsin , evin her zaman düzenli olursa ev işlerine çok fazla zaman ayırman gerekmez ....planlı programlı olacaksın ....beni en çok sıkan zamanla yarışıyor olmak , dakikaların hatta saniyelerin önemi var ....yapılması gereken bir işimi amannnn şimdi canım istemiyor 1 saat sonra yaparım deme lüksüm pek olmuyor .mesela hafta içi genellikle pratik yemekler yapıyorum, ağır ve hazırlaması zaman alan yemekleri hafta sonuna saklıyorum . kuaföre gitmem gerektiğinde bazen öğle yemeğimden feragat edip öğle arası kuaför işini hallediyorum ..sabah evden çıkmadan ortalığı toparlıyorum , akşam eve geldiğimde rahat ediyorum vs.vs.vs.
Ben şunu hiç anlamıyorum.
Ortalama bir kadın 1500 TL maaş alsın..
Çocuğu bakıcıya ver, 800'den aşağı değil...
Eve temizlikçi çağır, aylık 300'den aşağı değil...
İşe gidiyorsun yol parası 200'den aşağı değil..
1500-1300=200 TL için mi bütün bunlar...
Çalışmak istemeyen eşine psikolojik baskı uygulayan erkeklerin hiç aklı yok valla...
Ben erkek olaydım asla eşimi çalıştırmaz, üstüne maaşa bağlardım...
Kadın olmak ne kadar zor artık. Günümüz yaşam şartları kadına çok fazla rol yüklemeye başladı. Hem çalışıp para kazanacaksın (ki kendi ayakların üzerinde durabilesin), o kadar çalıştıktan sonra eve gelip ev işlerini yapacaksın (1 ya da 2 gün olan izninin bir kısmını da eve ayırmak zorundasın), eşinle ilgileneceksin. Bu arada kendine saygı duyman ve eşine daha hoş görünmen için bakımlı olacaksın, daha güzel görünmeye çalışacaksın ve bir de anne olup çocuğunla ilgileneceksin (ki bu başlı başına ayrı bir olgu). Bu dört bilinmeyenli denkleme kolay bir çözümü olan varmı ?
Ben şunu hiç anlamıyorum.
Ortalama bir kadın 1500 TL maaş alsın..
Çocuğu bakıcıya ver, 800'den aşağı değil...
Eve temizlikçi çağır, aylık 300'den aşağı değil...
İşe gidiyorsun yol parası 200'den aşağı değil..
1500-1300=200 TL için mi bütün bunlar...
Çalışmak istemeyen eşine psikolojik baskı uygulayan erkeklerin hiç aklı yok valla...
Ben erkek olaydım asla eşimi çalıştırmaz, üstüne maaşa bağlardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?