çözümü var, dört dörtlük kadın olmaya çalışmamak
aman ben karıma dört dörtlük koca olayım diye yana yakıla dönen bi adam görüyor muyuz, hayır
hep kadınların başının altından çıkıyo bunlar
erkekler böyle dört dörtlük bir kadını haketmek için ne yapıyolarki allah aşkına?
alayına isyan
eğer maddi sıkıntı söz konusu değilse bir yardımcı bulabilirsin en azından büyük işleri onunla halledebilirsin , evin her zaman düzenli olursa ev işlerine çok fazla zaman ayırman gerekmez ....planlı programlı olacaksın ....beni en çok sıkan zamanla yarışıyor olmak , dakikaların hatta saniyelerin önemi var ....yapılması gereken bir işimi amannnn şimdi canım istemiyor 1 saat sonra yaparım deme lüksüm pek olmuyor .mesela hafta içi genellikle pratik yemekler yapıyorum, ağır ve hazırlaması zaman alan yemekleri hafta sonuna saklıyorum . kuaföre gitmem gerektiğinde bazen öğle yemeğimden feragat edip öğle arası kuaför işini hallediyorum ..sabah evden çıkmadan ortalığı toparlıyorum , akşam eve geldiğimde rahat ediyorum vs.vs.vs.
herkes eşim yapmıyo der nişanlım beceriklidir benim ama gel görki bende o yapamaz mantığı var fena alıştırdım bize gelince herşeyi önüne getiriyorum evlenince bildiğim herşeyi unutucam diyo oda birazda biz kendimize ediyoruz benim yaptığım gibi halbuki ben bilmiyorum beceremiyorum deyip bişeylerden kaçmak lazım balık kızartmayı ona bırakıcam mesela sen tostu güzel yapıyosun diycem karpuzu sen kes bizim evde hep babam keserdi diycem daha böyle bazı şeyleri ona yıkmam lazım sen melemen süper yapıyosun dedim onu yıktım mesela ama süperdi gerçekten
Bende sizin gibiyim ama bu herşeyi sıkışık bir zaman diliminde yapmak bazen beni çok bunaltıyor, sinirlendiriyor...
Ben şunu hiç anlamıyorum.
Ortalama bir kadın 1500 TL maaş alsın..
Çocuğu bakıcıya ver, 800'den aşağı değil...
Eve temizlikçi çağır, aylık 300'den aşağı değil...
İşe gidiyorsun yol parası 200'den aşağı değil..
1500-1300=200 TL için mi bütün bunlar...
Çalışmak istemeyen eşine psikolojik baskı uygulayan erkeklerin hiç aklı yok valla...
Ben erkek olaydım asla eşimi çalıştırmaz, üstüne maaşa bağlardım...
herkes eşim yapmıyo der nişanlım beceriklidir benim ama gel görki bende o yapamaz mantığı var fena alıştırdım bize gelince herşeyi önüne getiriyorum evlenince bildiğim herşeyi unutucam diyo oda birazda biz kendimize ediyoruz benim yaptığım gibi halbuki ben bilmiyorum beceremiyorum deyip bişeylerden kaçmak lazım balık kızartmayı ona bırakıcam mesela sen tostu güzel yapıyosun diycem karpuzu sen kes bizim evde hep babam keserdi diycem daha böyle bazı şeyleri ona yıkmam lazım sen melemen süper yapıyosun dedim onu yıktım mesela ama süperdi gerçekten
bence erkeklerden 10 kat daha güçlüyüz,çocuk doğuması bile başlı başına bizi farklı kılıyor..bi yerde okumuştumda erkeklere doğum sancısına benzer bi sancı vermişler kalp krizlik vaka olmuşlar..onlarınki sadece kas gücü oda zorbalığa yarıyor hayra deil..
gerçekdende kadın olmak çok zor,çok yorucu..hiç pilin bitmemeli,bittiği yerde toparlamak imkansız..İşte Allahdan güç kuvvet istiyerek çözülür belki bu denklem..
Yangelip yatıyorlar, traş olmaya bile üşeniyorlar sonra bizden bakım bekliyorlar :) Biri benim ütümü yapsa, çamaşırlarımı yıkasa, yemeğimi hazırlasa 7/24 angelina gibi gezerim yeminle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?