Çalışacaksın,evine bakacaksın,bakımlı olacaksın, hemde anne olacaksın,

sanırım bu yüzden cennet babaların değil annelerin ayakları altında derler:)
kadın olmak işlere koşturmak zor malesef çaresi yok alışmak lazım tabi eşiniz de yardım etse fena olmaz
imkanınız varsa yardımcı alabilirsiniz

Cumartesi pazar hastaydım kolumu bile kaldırmadım. Sonuç; evimi b*k götürüyor :))))

Evet ortalığı toparladı, bana yemek hazırladı, kirlileri makinaya dizdi ama yine dağınık yine pis.

Vücudumuzun iki gün iflas etmesinin sonuçları ortada :)

bence erkeklerden 10 kat daha güçlüyüz,çocuk doğuması bile başlı başına bizi farklı kılıyor..bi yerde okumuştumda erkeklere doğum sancısına benzer bi sancı vermişler kalp krizlik vaka olmuşlar..onlarınki sadece kas gücü oda zorbalığa yarıyor hayra deil..

gerçekdende kadın olmak çok zor,çok yorucu..hiç pilin bitmemeli,bittiği yerde toparlamak imkansız..İşte Allahdan güç kuvvet istiyerek çözülür belki bu denklem..

erkekler böyle dört dörtlük bir kadını haketmek için ne yapıyolarki allah aşkına?

alayına isyan

Son düzenleme:
erkekler böyle dört dörtlük bir kadını haketmek için ne yapıyolarki allah aşkına?

alayına isyan

hahahah çarşı herşeye karşı :)

Yangelip yatıyorlar, traş olmaya bile üşeniyorlar sonra bizden bakım bekliyorlar :) Biri benim ütümü yapsa, çamaşırlarımı yıkasa, yemeğimi hazırlasa 7/24 angelina gibi gezerim yeminle :)

Bu dünyada kadınların işi iş valla, bende yeni evliyim önceden ailemin yanındayken evin sorumluluğu annemdeydi ben işten yorgun gelsem bile annemin olması büyük bi güçtü şimdi işten eve geliyorum elim kolum kalkmıyor ancak kendimi mutfaga atıyorum yemek bulaşık derken bi bakmışsın saat olmuş 10 o saatten sonrada zaten temizlik mi yapacaksın kendinemi zaman ayırıcaksın eşine mi ayıracaksın çok zor yani birde erkek milletide eşinin çalıştıgını düşünmüyor örneğin çorabını ortaya atsa insanın zoruna gidiyor sonuçta biz bayanlarda eve yorgun geliyoruz hem işte çalış hem evde çalış bayanların hiç mi dinlenmeye hakkı yok. İşte bu yüzden çalışmayı sevmiyorum çünkü erkek milletide hiçbizaman eşimde çalışıyor diye kıymet bilmiyor yine evde işlerinin görülmesine bakıyorlar bi iş beklesen senin işin diyebiliyolar ev işleri bizim işimizse eğer çalışıp eve ekmek getirmekde erkeklerin işi o zaman. Benciller biz bayanlar her türlü fedakarlığı yapıyoruz ama tam tersi olsa erkekler aynı fedakarlığı yapmazdı giden hep kadınlardan gidiyor :S

katılıyorum , bu konu gerçekten can sıkıcı.

We are not Superman !

ben hamileyken isi biraktim oglum 10 aylik halada calismiyorum .. esimde klasik turk erkeklerinden degidir , elinden gelen yardimi yapar cocugun bakimi konusunda ozellikle .. ama ben yinede hic bir seyi yetistiremiyorum, ogluma yedek bi canta hazirladim disari cikacagimiz zamanlar icin .. bazen evden cikabilmem icin tam 1 saat geekiyor ..
kendin giyin, makyaj yap ..bebegi hazirla karni acsa doyur evde daginiklik varsa toparla tam 1 saat suruyor .. ve ben artik her gittigim yere gec gidiyorum .. esime gore cok detayciyim hayatimi detaylar mahvediyor ..
bazen ise kaslarimi almaya epilasyon yapmaya bile vakit bulamiyorum .. sanirim ben cok tembelim ..

herkes eşim yapmıyo der nişanlım beceriklidir benim ama gel görki bende o yapamaz mantığı var fena alıştırdım bize gelince herşeyi önüne getiriyorum evlenince bildiğim herşeyi unutucam diyo oda birazda biz kendimize ediyoruz benim yaptığım gibi halbuki ben bilmiyorum beceremiyorum deyip bişeylerden kaçmak lazım balık kızartmayı ona bırakıcam mesela sen tostu güzel yapıyosun diycem karpuzu sen kes bizim evde hep babam keserdi diycem daha böyle bazı şeyleri ona yıkmam lazım sen melemen süper yapıyosun dedim onu yıktım mesela ama süperdi gerçekten

Bende sizin gibiyim ama bu herşeyi sıkışık bir zaman diliminde yapmak bazen beni çok bunaltıyor, sinirlendiriyor...

:)) kadınlardan korkulur..benimki yutmazki mümkün değil uyanık..

Çok güzel yazmışsın, çalışmasak mı acaba :)))

:80:
benım nısanlımda oyle hayatım ama ben soyluorum ona annene yardım edıosun bana gelınce etmezsın dıe

gercekten ya kadın olmak ne kadar zor..
20güne yakın süre sonra evleniyorum..gözüm korkuyo valla..inanın şimdiden anlaşma yaptım 5sene çocuk falan yok diye:)
zor geliyor şimdiden..cidden çözümü olan varmıkii

Vallahi bazen sosyal olmaya bile biz zorluyoruz, hadi biraz dışarı çıkalım, hadi sinemaya gidelim,..... hayatlarına renk de katıyoruz...biz olmasak ne yapıcak bunlar acaba

Yangelip yatıyorlar, traş olmaya bile üşeniyorlar sonra bizden bakım bekliyorlar :) Biri benim ütümü yapsa, çamaşırlarımı yıkasa, yemeğimi hazırlasa 7/24 angelina gibi gezerim yeminle :)

Dimi ya keşke bir yardımcımız olsa o yapsa ev işlerini bize sadece eşimiz ve bebeğimize sevgi gösterip, süslenip püslenip gezme tozma kalsa ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…