- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
Benim annemde çalıştı anneannem dedem baktılar banada hiç korkma hiç bir eksiklikle büyümedim.Artıları ne dersen anneannrmi dedemi çok seviyorum çok düşkünüm onlara çok eğlenceli geçerdi günlerim oyunlar oynardık gezer dolaşırdık dedemle çiçek dikerdik.İkiside emekli öğretmenler bana bir şeyler öğretirlerdi.Şimdi benim bebeğimede annem bakıyor.Evet oğlumdan ayrılık banada zor geliyor ama bizim için böyle olmak zorunda ben oğlum için çalışıyorum herşeyi daha güzel yapabilmek için.Kendini kötü hissetme ne olur evlatlarımız anneanne ve dedeleriyle güle oynaya büyüyücekler.
Banada ananneanne ve dedem bakti, arada babaanneme de giderdim.... Taki anasinifuna baslayana kadar ondan sonrasindada okuldan sonra yine onlara giderdim, aksam annemler alirdi yada ben buyudukce kendim eve gitmeye basladim..arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
Sonucta bir maasi bir geliri var cekip gitse kendine yetebilir. Kartinin kocasinda olmas buna engel degil.Ama çalıştığı halde maaş kartını kocasına veren kadınlar da var
Çalışanlar şöyle çalışmayanlar böyle demek yanlış
Karakter çok önemli, kendine değer veren mutsuzsa rest çekebilen ev hanımları da var
Ben çalışıyorum ama kategorilere ayrılmaya karşıyım.
Merhaba canimarkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
Özetlersek genel durumda bır rahatsızlık yok gıbı aslında oğlumdada bır rahatsızlık sezmıyorum ama benımkı gelecek kaygısından oldu bıraz sanırım.Aynı durumdayım
Konuyu ben açsam bu kadar olurdu yani
Pazartesi iş başı yapacağım, hem kızım hem benim için çok zor olacak..
İnsan kendini çok sorguluyor,çocuk olunca öncelikler değişebiliyor.
Tek tek okuyayım yorumları, bi daha konu açıp sormayayım milletin zamanını çalmayayım
ahh ahh o ılk gunler zor gecıyor ama Allah kolaylıgınıda verıyolar benımkı cumartesı sabah kalktı anane dede dıyor gıdıcez sanıyor hemen bir oyun hamuru operasyonuyla gıtmeyecegımızı anlatmıs oldum :)1 haftalık iznim bitti
Kuzucuk iyice anneci olmuştu ki
Yine annenesine bırakıp geldim
Bugün fenalardayım ama çaktırmıyorum
evet bende oyle hısettım sımdı sanırım bıraz tıkanıklıklar oluyor ama ılerıde anlayacagını bende umut ettım vallahı okuduklarımdan sonra.genel durum evde tek kalan cocuklar sorun olmus sanırım ama benım oyle bır durumumda olmayınca rahatladım vallahıC cadi34cadi tebrik ederim canım harika bi konu açmışsın. Ve cevap yazan herkese teker teker teşekkür ederim. Bende çalışıyorum biri 13 ,biri 1.5 yaşında. Bunları okumak rahatlattı sanki. Şimdi sizlansalarda büyüyünce idrak edecekler demek ki diye umut oldu bana
Ben aslında 9 aydır çalışıyorum da 1 haftalık izin yaptımÖzetlersek genel durumda bır rahatsızlık yok gıbı aslında oğlumdada bır rahatsızlık sezmıyorum ama benımkı gelecek kaygısından oldu bıraz sanırım.
iş bası yaptıgınız ılk gunler zor gecıyor ben ılk hafta kesınlıkle ayrılmaya karar vermıstım iş yerimlede konustum sagolsunlar kolaylık sagladılar aksamları 1 saat erken cıkıyorum ve artık cumartesı gunlerı calısmıyorum bunların sayesınde annemın çalışmalısın çocugu merak etme gül gibi bakarız tek torunumuz demeleriyle devam ettim.ama ilk hafta zor geçeçek ılk ısten eve dönüş ıkıncı ucuncu sabah bırakıs zorlayacak mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?