- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi turkmengelini
-
sadece şubat ataması için olduğuna ve bundan sonrakileri etkilemeyeceğine emin misiniz acaba? bu aradaa seni ve gelgitlerini çok iyi anlıyorum çünkü ben de benzer durumdayım
canım niye çekinesin ki yorumunu yazmak için?
ben de zor bir doğum geçirdim...oğlum kucağıma almadan küveze girdi...doktor yaşama şansı yarı yarıya her şeye hazır olun dedi...şimdi yanımdayken,,ne bileyim..her anım onun olsun istiyorum...
bir de oğlum şimdiden anneci oldu. benden başka kimseye gitmiyor. hatta kayınvalidem çıldırıyor hırsındanama en azından şu borcumu ödeyene kadar çalışmak istiyorum.. bir de ilk maaşımı babamın eline sayayım, içim rahat etsin. yoksa öyle emekli olana kadar çalışma niyetinde değilim zaten.
bir de şu var: ben 1 sene ücretli öğretmenlik yaptım ama maalesef bir kere maaşımı çekip harcayamadım. kartım eşimdeydi. evliyiz sonuçta iki başlılık olmasın demiştim. zaten küçücük ilçe, herkes tanıdık. öyle kadın tek başına çıkıp alışveriş yapacak bir yer değil. ne eksikse o alıyordu. bu arada kardeşlerime harçlık gönderiyordu, benim de bir şeyimi eksik etmiyordu ki hala etmez..
yani atanınca öyle ayrı kese olmaz bizim evde...benim maaşım varken de eşimden kontör almasını istiyordum mesela ve o gerekirse o zaman da itiraz ediyordu.
yani bacılar, benim maaşım olsa bile "BENİM" maaşım olmaz...
ve eminim ayrı bir yere atansam da o maaşın hesabını veririm...hatta kartı kendi alıp harçlık bile gönderebilirki şakasını yapıyor bunun. "sana 200 yeter değil mi" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?