Calisan bir anneyim. Kizim 2 yasinda krese gidiyor. Ve soylediginiz o vicdan muhasebesini her anne gibi bende yasiyordum bu sömestra kadar. Ara tatilde annesi ogretmen olan cocuklar 2 hafta ara verdi okula. Ben ogretmen degilim dolayisi ile kizim devam etti. Sonra bir veli ile görüştük. Benim kizim o 2 hatada kres ile su alti muzesine doga gezisine 2 defa sinemaya ve oyun alanina gittikres ile. Gorustugum veli ise 2 haftada sadece 2 defa avmye gittiklerini ara tatilde aldığına pisman oldugunu soyledi.
Dusunuyorum kizim evde olsa eskisehirin ayazinda doga gezisine goturmezdim. Ama okulu goturdu. O yeni yeni konusan bebem oyle bi bicir bicir anlatti ki yapraklari, ayakkabısının camur olusunu, Arkadasinin çamurda düştüğünü vs anlataman. Ben 2 haftada bu kadar aktivite yapazdim.
Ha bir cocugun annesine mi ihtiyaci var aktiviteye mi derseniz. AKsam saat 16.30da aliyorum kizimi 20.30da yataga gidiyor. Araca ki 4 saati dolu dolu kaliteli geciriyoruz. O ara ev isi vs yapmiyorum. Yemekler aksamdan hazırlanıyor vs. 4 saat oynuyoruz bogusuyoruz sohbet ediyoruz kitap okuyoruz. 4 saat kesintisiz babasıyla beraber vakit geciriyoruz. Oncesinde gunde 4 saat kaliteli vaktimiz geçiyormuydu bilmiyorum.