Eşim 2 günde bir gidiyor işe. Yani bir gün gidip ertesi günü evde oluyor.Çocuğum olmamasına rağmen her gün işe giderken mutsuz olduğum bir gerçek çünkü evim işim herşeyimi aksatmamaya çalışıyorum ve yorulan ben oluyorum. açıkcası 2 yaşında çocuğum olsa maddi durumum iyi olsa ve eşim gece çalışan olsa çalışmazdım eşinlede görüşemiyorsun kızınla da vakit geçiremiyorsunuz belli bir süre sonra eziyete dönecektir. Eşinle aynı saatlerde çalışıp eve aynı saatte gitseniz kesin çalış derdim ama durumun başka maddi durumun iyise kızınla gezerek eşinle dışarda kahvaltıya giderek sosyalleşebilirdin belli bir süre
Roller değişmiş eşin her gün gündüz evde çocuk bakıyor sen haftanın 5 günü gündüz işe gidiyorsun. Her zaman çalışılmayı savunan bir insanım ki 18 imden beri okuyup çalışmış bir kişi olarak bunu diyorum her bayan çalışmalı her kadın ve erkek eşittir bunu sonuna kadarda savunurum fakat siz çocuğu 1 sene sonra kreşe verip işe başlasaydınız daha mantıklı olurmuş hem maddi sorununuzda yokmuş sonuçta. Eşiniz belli bir yerde idare etmeyi bırakıp sinirli biri olabilirEşim 2 günde bir gidiyor işe. Yani bir gün gidip ertesi günü evde oluyor.
Evet haklısınız ama bazen insan kendisi içinde çalışmak istiyorÇocugunun sımdı sana evet bır nebze ıhtıyacı var ama seneye okula gıtmeye baslayacak. Sen evde olsanda o yanında olamayacak bunu unutma.
Baslarda oyleydık hala zaman zaman vıcdan azabı duyuyoruz elbette ama yınede onlar ıcın calısıyoruz. Sanslısın kı hem calısıp hemde elınde paran olacak, ya cok mecbur olsaydın calısıp dıdınıp yınede ıstedıgın hıcbıseyı yapamıyor olsaydın o zaman ne olacaktı.
Şuan 1 yıl daha mı bekleseydim diye kendimi suçluyorum anne olmak çok güzel ama bir o kadar da zor.ben 2.5 yasinda basladim kizimi birakmaya ilk bi hafta zordu ama simdi alistik ikimizde.kizim icin işe gitmem bi problem degil olagan bi durum.sizde alisirsiniz calismak kadin icin cok onemli ilk maasinizi aldiginizda unutursunuz bunlari
2 yıldır çalışıyorum kızımı bırakıp borç çok diye, ama hala okadar zorki.Merhaba arkadaşlar
Bugün 2.günüm çalışmaya başlayalı. Ama içim çok huzursuz çok mutsuzum 2 yaşındaki kızımı bırakıp çalıştığım için. Sizde ilk zamanlarda böyle miydiniz. Kızıma babası bakıyor akşam ben gelince o işe gidiyor.
Evde oturunca çalışmak isterdim mutlu olacağımı sanıyordum. Ama şimdi çok mutsuzum. Açıkçası maddiyat için değil sosyal olmak için çalışmak istemiştim. Ama mutlu olamıyorum sizde başlarda böylemiydiniz. Alıştınız mı veya alışırmıyım gün geçtikçe.
2 yıldır çalışıyorum kızımı bırakıp borç çok diye, ama hala okadar zorki.Malesef alışılmıyor bu duruma
Eşim her gece işe gitmiyor. Bir gece gidiyor ertesi gece evde oluyor.Doğum iznim biter bitmez işe geri döndüm oğlum 2.5 aylıktı. 2 günde mutlu olamıyorum demek için yeterli değil. Sizin şartlarınızda sosyallesmek bana sacma geldi açıkçası eşinizle hiç görüşemiyorsunuz çocuk sizi birlikte göremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?