Çalışan anneler yardım

bence sizin nasıl pratik olunur'u öğrenmeniz lazım.
milyonlarca kadın bu şartlarda idare edebiliyor, planlama yaparak.
günlük - haftalık planlar yapın ve bunlara uyun.

Kendimce çözüm buldum ve etkili oldu.

Sabah kalktığım da ya da gece kızım uyandıgında onu uyuttuktan sonra ortalıgı toparlayıp yatıyorum. Sabah en azından toplu bir evde uyanıyoruz. Akşam en pratik yemeği kızımla yapıyorum ya da fazlaca yapıyorum 2 gün yiyoruz tek çeşit yapıyorum.

İşten eve gelince direk kızımla eve çıkıp işte pratik yemek yapılcaksa onunla yapıyoruz ona da verıyorum bırseyler oyun oynar gıbı vakıt gecırıyoruz en azından cekmecelere vs saldırmıyor bu sekılde olunca.

Eşim gelene kadar bırlıkte yemek yıyıp oyun oynuyoruz esım geldıkten sonra yemek vs verdıkten sonra 3lü oynuyoruz ben eğer çamasır toplama ya da farklı ısım varsa onları tek bırakıp o ıslerımı yapıp yanlarına gıdıyorum boylece daha iyi hissediyorum.

Kızım 11den aşağı uyumuyor zaten ki bu saatte bize uygun uyu uyu dıye zorlamıyorum cok uykusuz yorgun da olsam o ne zaman uyumak ısterse o zaman uyutuyorum kı bellı edıyor zaten kendını bazense yukarıda saydıklarımı yapamadan onu uyutmamı ıstıyor ve eve gelınce dırek uyuma faslına gecıyoruz.

Daha sakın daha ıyı hıssedıyorum böylece ve baktıgımda hafta sonu ıcın bıle ısım kalmıyor. Şuan tek yapmam gereken toz al yerleri süpür sil bir de 2 günlük yemek yapmak oysa önceden hafta sonu ev darmadağın olurdu ve o evin işi bitmezdi.

Bu konuyu çözdüğüm için işten çıkmıcam ve kısa çalışma olduğu içinde çıkmak istemiyorum 50bin hak ediyorsam yarısına razı olmuş olucam bu da bana doğru gelmıyor.

Kendimi yetersiz hissetme ve kızım bende uyumuyor demelerim azaldı onlara da ek çözüm buldum. Tabi gece yine uyanıyor ama kendımı ıyı hıssettıgımden mıdır nedır hıc umursamıyorum 1 saatlık uyku ıle bıle ıse gıdıyorum.

Bu konu ıcın umarım bır daha yardım ıstemem cunku donup dolastıgım konu hep esım ısten cıksam mı ben bıle bıktım kendımden

Merhaba ben 24haftalık gebeyim bi markette e ticaret görevlisi olarak calısıyorum ayakta aksama kadar çok yoruluyorum doktora gittigmde izne ayrılsam dogum parası alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…