Bende çalışan bir anneyim oğlum 6buçuk aylık çok zor bilirim.Ben cumartesi pazar çalışmıorm tek avantajım bu.Yasal olarak bi hakkımız yok malesef süt izninizde bitmiş.Çalışan anne ve çocuklarının kaderi bu malesefSabah 8:30 akşam 18:30 c.tesi 13:00e kadar çalışıyorum.
akşam eve gitmem 19:00 çocuk yemek vs derken çocuga ayıracak ne halım ne vaktım kalmıyor oncekı konularım daha detaylı burada ogrenmek ıstedıgım çalışma saatı konusunda ne gıbı haklarım var.
Kızım 1 yaşına girdi ve süt iznim bitti 5te çıkıyordum 1 yaş dolmadan önce ve şimdi anlıyorum ki o günlerin değerini bilmemişim.
Ya işten çıkıcam ya iş saatine çözüm düşünücem.
Çünkü çocuga vakıt ayıramıyorum
Süt izninizde bir hata var. Doğum izni bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saattir. En kötü ihtimalle 14 aylık olana kadar süt izni devam ederSabah 8:30 akşam 18:30 c.tesi 13:00e kadar çalışıyorum.
akşam eve gitmem 19:00 çocuk yemek vs derken çocuga ayıracak ne halım ne vaktım kalmıyor oncekı konularım daha detaylı burada ogrenmek ıstedıgım çalışma saatı konusunda ne gıbı haklarım var.
Kızım 1 yaşına girdi ve süt iznim bitti 5te çıkıyordum 1 yaş dolmadan önce ve şimdi anlıyorum ki o günlerin değerini bilmemişim.
Süt izni bebek 1 yaşına kadar kullanılıyor malesefSüt izninizde bir hata var. Doğum izni bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saattir. En kötü ihtimalle 14 aylık olana kadar süt izni devam eder
Ben de size bunu önerecektim. Bu durumda ne yazık ki uykunuzdan feragat etmeniz gerekecek. O da iş vereniniz kabul ederse. Başka da bir çözüm var gibi görünmüyor.Çok zor durum yani kendimi ne işe ne eve ne kızıma odaklayamıyorum. Kafam karmaşık zaten mutsuzum. Önceki konuda ev yemek dert etmştim ama asıl mesele kızım. Çalışıcam diye ona ayıracağım vakıtten caldıgımı dusunmeye basladım.
1 saat işe erken gelsem 5te çıkmayı önersem diyorum ama çözüm olur mu emin değilim. Gece sürekli uykum bölünüyor kızım sayesinde 7:30 da zor kalkıyorum ki böyle durum da 06:30da kalkmam şart.
Sizin konularınız hep yetişememek ve maddi sıkıntılar. İşinizden memnun değilsiniz. İşten çıksanız maddi olarak sıkıntıya gireceksiniz. Kaldığınızda da kendinizi bitireceksiniz.Sabah 8:30 akşam 18:30 c.tesi 13:00e kadar çalışıyorum.
ben kamuda çalışıyorum ve kanunda madde çok açık analık izni bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni hakkı geçer. Özel sektör içinde farklı bir kanun maddesi mi varSüt izni bebek 1 yaşına kadar kullanılıyor malesef
Özel sektörde farklı...ben kamuda çalışıyorum ve kanunda madde çok açık analık izni bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni hakkı geçer. Özel sektör içinde farklı bir kanun maddesi mi var
Özel sektör kafasına göre davranıyorben kamuda çalışıyorum ve kanunda madde çok açık analık izni bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni hakkı geçer. Özel sektör içinde farklı bir kanun maddesi mi var
Evet baktım az önce öyleymiş, haksızlık amaÖzel sektörde farklı...
Özel sektör kafasına göre davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?