- Konu Sahibi cimcime eses
-
Ben hep özel kreşe verdim canım, devletin kreşi yarım gündü. Ayrıca özel kreşin öğretmeni ve eğitiminden daha memnun kaldım.Bulunduğum şehire yeni yerleştik. 2 ay oldu kapımızı çalan olmadı. Henüz kimseyi tanımıyorum. Bu sene kreş daha mantıklı olacak galiba. Ablaya vereceğim parayı kreşe veririm hem de iki kardeş bir arada olur. Sadece merak ediyorum. Yabancı bir şehire giden aileler çocuklarının okul sonrasını nasıl ayarladılar?
Merhabalar 4,5 ve 5,5 yaşında iki oğlum var. Ben yeni işe girdim. Çocuklar eylülde okula başlayacaklar. Özel bir kreş olacak. Büyük oğlumu devlete vermek istiyorum ama saatleri uymuyor bana. Devlette eğitimi daha iyi olur diye düşünüyorum. Seneye de nasipse 1. sınıfa başlayacak. Kreş saatlerimizde sıkıntı yok ama bulunduğumuz şehirde yalnızız. Oğlum okul dönüşü ne yapacak şimdiden endişe ediyorum. Bulunduğu şehirde yalnız olan aileler çocuklarını nereye emanet ettiler? Bu sene devlete versem nasıl olur sizce?
devlete vereyim uygun olsun diyorsunuz ama bakıcı parası da eklenecek onu da düşünün. çocuğu okuldan alıp her gün bir kaç saat oyalayacak yemeini yedirecek birini bulmak bile öyle çok ucuz bir şey değil. tabii yaşadığınız şehri bilmiyorum. belki bir üni öğrencisi bulabilirsiniz ama benim aklım kalırdı şahsen çocuklarımda. başkası alacak edecek yollarda olacaklar. sonra evde beraber olacaklar. benolsam şartlarımı zorlar bol aktiviteli iş çıkışımda kendim gidip alabileceğim özel kreş seçerdim.
merhaba benimde 9 ve 5.5. yaşında 2 çocuğum var...kızım devletin kreşine gidiyor ve sabah 9 akşam 4 ..oğlumda 3te geliyor eve..benim kimsem var ama umursamıyorlar çocukların durumunu ..ben komşumla anlaştım sağolsun servis eve gelince servisten alıyor eve çıkarıyor ..birde yemek yapıyor bana ..bende akşam 6 buçukta evde oluyorum..aylık 700 tl ödüyorum bu şekilde ..Allah razı olsun diyorum komşumdan çünkü çocuklarım onu çok seviyorlar.
annem yakın ama dediğim gibi hayır yok kimseden
bende sunu anlamıyorum yemek yapar ortalıgı toparlar yaa tek cocuguma iyi baksında yemegi kalsın
ben yaparım cocuklarıma öteki gün ısıtsın yedirsin aman tek iyi baksında yemek memek istemiyom
ben bakan yardımcıyada yaparım yemek yesin içsinler güzelce otursunlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?