- Konu Sahibi alonedark18
-
Maşallah verdiği gaza bakBENCE 3., 4.,HATTÂ ALLAH NASIP EDERSE 5.DE YAPMANIZ..RIZIK ALKAHTAN GELIR..2 TANESININ RIZKINI VRREN 5.YI DE VERIR...LITFEN KORKMAYIN
Benim babaannem küçük bir ilcede yasiyor. Iki kadin geldi evine. Sabah 8.30 dan 6 ya kadar 250 ser aldilar iyi para var demistim bende bu isteBence sizin için en iyi yöntem haftada birkaç gin gündelik temizliğe gitmek. Benim çevremde insanlar bulamıyorlar, 150 liradan başlıyor ama kimse yok, çalışanlar hep meşgul. Devamlı 'senin bildiğin biri var mı ya?' telefonları açılıyor.
Eşine dostuna yay,varsa tanıdıkları gidersin.
Eşine dostuna yatmaktan utanirsan armut.com var. Bak linkini de paylastim. Burada profil ve fiyat olurstur, yakınlardaki kişilere teklif ver.
Ayda çok değil, 5 gün çalışsan cebine en az yediyuzeli lira para girer. Üstelik yol parasını çıkınca sana bir masrafı da olmaz (devamlı gidilen işlerde sık sık kıyafet alman gerekir,kadın çorabı gerekir,her gün metrobüse binmek,yemek sipariş etmek gerekir...yani görünmeyen çok fazla gideri var)
Hem tanindikca o ona önerir, müşteri kitlen genişler.
Hem de annen haftada birkaç gün bebeğe bakar yani, rica etsen. Yakınmış da zaten. Bebeğinden çok zaman calmamis olursun...
Ayrıca geçen böyle bir konuya da yazmıştım, insanlar utanıyor bu meslekten falan ama hiç öyle bir şey değil. Çoğu meslekten daha kazançlı. Benim normalde meslek sahibi,tatillere otellere giden,iyi bir hayatı olan arkadaşım bebeğiyle bosanirken şehir değiştirdi falan...iş bulamayınca yaşadığı sitede gundelige basladi, ara ara. Bir şekilde idare etti kendini, o zamanlardan kurtuldu. Şimdi yine mesleğiyle ilgili bir işte calisiyor. O dönem yaptığı iş de ona zor zamanlarda yardımcı oldu.
Böyle de dusunebilirsin
Eve gelen bakıcılar sigorta istıyor derken :):)Kayıtdışımı çalışsalardı?Bu suç hanımefendi.Bı kelimenızden dolayı size yorum yapmayacağım.Bedavaya mı çalıştıracaksınız?1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
Çalışan annelere bakıcı desteği artırıldı - Haberler Çalışan annelere bakıcı desteği artırıldı @Haberturk aracılığıyla şu haberi bir araştır derim. İnşallah işine yarar.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
Yani söylediklerinize göre aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi.Çalış desek çalıştığınız kreşe veya bakıcıya gidecekmiş çalışma desek paraya ihtiyacınız varmış.Geriye ücretsiz bakacak birini bulmak kalıyor.Anneniz veya kvniz..O da olmuyorsa en iyisi çalışmayın kediniz bakın1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
Kadının durumu yok çözüm arıyor ne yapsın.Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.Eve gelen bakıcılar sigorta istıyor derken :):)Kayıtdışımı çalışsalardı?Bu suç hanımefendi.Bı kelimenızden dolayı size yorum yapmayacağım.Bedavaya mı çalıştıracaksınız?
Durumunun olmadığı insanları sigortasız çalıştırmayı meşrulaştıramaz.Kadının durumu yok çözüm arıyor ne yapsın.Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.
Sigortasız bakıcı arıyorum dememiş ki.Onlara da sigorta yapmam lazım param kurtarmıyor demiş.Durumunun olmadığı insanları sigortasız çalıştırmayı meşrulaştıramaz.
Sigortasız bakıcı arıyorum dememiş ki.Onlara da sigorta yapmam lazım param kurtarmıyor demiş.
Eve gelen bakıcılar sigorta bile istiyorlar
Aynen böyle yazmış !!!!!!!
evet aynen öyle demek istedim canım , herkes anlamak istediğini anlıyor ..ben masrafları ele alarak hesap kitap yapıyorum , arkadaş işi mesrulaştirmama kadar sacmaldiSigortasız bakıcı arıyorum dememiş ki.Onlara da sigorta yapmam lazım param kurtarmıyor demiş.
evet aynen öyle demek istedim canım , herkes anlamak istediğini anlıyor ..ben masrafları ele alarak hesap kitap yapıyorum , arkadaş işi mesrulaştirmama kadar sacmaldiSigortasız bakıcı arıyorum dememiş ki.Onlara da sigorta yapmam lazım param kurtarmıyor demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?